Regisztráció Blogot indítok
Adatok
futó1

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mosolyka Újra otthon... 2010.08.23 18:13:00
 Tíz évvel ezelőtti emléket mesélek el most Nektek. Az év, amit írunk 2000. Édesanyám daganatos betegséggel kórházban van, én pedig Édesapámhoz kerültem.   Hónapok óta nem voltam már otthon. Közel fél éve nem aludtam a saját ágyamban, nem éreztem az otthon illatát,…..
Futóblog A 28 is megvolt 2010.04.06 10:19:02
Trénerem, Szabó Gabi a radikális megoldások híve, nekem legalábbis azt mondta, a maratonra készülés lényege, hogy a szervezetünk tudomására hozzuk: valami hasonlót akarunk tőle a nem is olyan távoli jövőben. Fussam tehát körbe a Velencei-tavat, ha egy mód van rá. Mód pedig…..
futó1 2010.04.08 19:32:33
@rrroka:
Nem lábujjon futnak, hanem a lábujjpárnákon.
S miért ne lehetne tanulható?????
S miért kell olyan infókkal bombázni az embereket amiknek semmi alapja nincsen?
De legalább lenne valami szakmai háttér...
S azt hiszem itt és most befejezem a szélmalomharcot.
Pedig éppen a futóknak lenne az a felelősségük,hogy akik még nem futnak, vagy most kezdték el ezt a csodálatos sportot, azokat ne tévesszék meg hozzánemértő hozzászólásokkal.....
Kis elforgatással így szól Lukács Lászlónak, Magyarország egyik legnépszerűbb rockzenekarának, a debreceni Tankcsapda frontemberének definíciója arról, mi motiválja, hogy fusson. Lukács egyébként "rövidebb" távokat, félmaratonokat fut, de hallgassátok meg inkább a…..
futó1 2010.03.06 13:04:48
@rrroka:
De nem bénázott le titeket senki ezért nem értem a párbeszédet. Néhányan felkapták a vizet/fejüket az amatőr szóra, amiben nincs semmi sértő, a többit meg hozzágondoltátok, ezt azért merem leírni, mert elolvastam a témáról az összes hozzászólást/edzés utáni relax:))))/
Erről az egészről eszembe jut egy tegnapelőtti történet: éppen futottam a szigeten egy nagyon jó futóval, s az edzés közepe tájékán mellénk csapódott két még "jobb" futó, s egyikük megkérdezte, hogy mit pötyörészünk . Ez 4:20 körüli tempónál volt, meg is sértődhettünk volna rajta, mert ez pl. nekem azért nem olyan pötyörészős edzés, de ehelyett nagyot nevettünk.
Az amatőr szó jelentése nem egyenlő a bénával, még a "rossz értelmében" sem.
futó1 2010.03.06 13:11:07
@DaMartian:
Az összecsapást természetesen viccesen mondtam,én sem küzdök senkivel saját magamon kívűl a futás ezen műfaja egyáltalán nem aarról szól szerencsére...
Remélem én is ,hogy jobb idő lesz , mint tavaly, mert éppen elég a távot teljesíteni önmagában is.
Biztos olvastad,hogy idén nem lehet zenét hallgatni ezen a versenyen, éppen a balesetveszélyessége miatt, s egyre több versenyszervező gondolja így, talán nem véletlenül... De biztos vagyok benne, hogy így is teljesíteni fogd, s még az is lehet,hogy sokkal könnyebbe, de ezt majd ott jól megbeszéljük...
futó1 2010.03.06 14:04:36
@rrroka:
de a béna szót,mint az amatőr szinonímája először Damartian használta, tehát nekem az jön le,hogy figyelmesen kell olvasni.
S nem szabad összekeverni a jóindulatú jobbító szándékot a ledegradáló kijelentésekkel.
egyre inkább azt érzem , ,hogy nem az itteni vita szereplőivel van a gond, hanem a világgal amiben élünk, mert mindenben a rosszindulatot kell feltételezni, pedig ha akár egy futó is kipróbálja, milyen zene nélkül futni és jó hatással lesz rá akkor már megérte ez a rengeteg idő amit ezzel az amúgy parttalan vitával eltöltöttünk:))
Masszázs, szauna, pezsgőfürdő és kiadós vacsora. Akár egy wellness hétvége is lehetne, ha épp nem csütörtököt írnánk, ha nem lennék túl közel 50 kilométeren, és ha nem tudnám, hogy a következő napokban még háromszor ennyi vár rám. Amilyen hirtelen felindulásból (szó…..
futó1 2009.03.28 08:25:13
@szaszit: Nem nagyon szoktam az ilyenbe beleszólni, de most azért megteszem:))
Semmi rossz nincs abban ha valaki beáll a másik mögé, legalábbis ha mögém állnak az nem zavar, s legtöbbször úgy van. A második napon mi is mentünk vagy 10 kilit Lőw andrisék mögött, de 5-en verődtünk össze, s szűk volt az út, másra nem is nagyon volt lehetőség.

DeMartian Neked hatalmas gratula, nagyon kemény amit véghezvittél..
Futóblog Nike gázálarc wanted 2009.01.11 08:01:00
Az ÁNTSZ nem ajánlja, holnap szmogriadó, de hát kim nekem az ÁNTSZ? Egyébként is ott a Fusd át a telet-kihívás, bár inkább a meglepően hatásosan csúcsra futtatott kondimat nem szeretném alább adni. Úgyhogy vállaltam egy óvatos hatost.Hát, nem szeretek a körülmények miatt…..
Örök besztof problémája a lakosságnak gépjárműve nyugalmi állapotban történő elhelyezése. Egylakónak például évek alatt sikerült belecsúsznia egy speciálisan elfajuló történetbe, ami egy ötezres parkolási bírsággal kezdődött és kisíján emigrációval végződött.…..
futó1 2007.07.25 10:23:09
Kb ezért tartunk itt, én 30 éve szivom az autók által kibocsájtott kellemes levegőt, s még f@sz is vagyok mert merek közlekedni gyalogosként, no persze ezen néha én is elgondolkodom, mert csak az elmúlt héten 3 autó tesztelte a reflexeimet, tudni kell hozzá mindannyiszor lámpás kereszteződés s nekem volt zöld, lehet szintévesztő volt az autó. Viszont a legviccesebb , hogy az egyik miután majdnem elgázol, még anyázott is, na itt rugtam le a visszapillantóját, gyanitom még most is szedegeti a darbjait:)