Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[smirgli]

1821 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Cikksorozatunk előző részeit itt és itt találjátok)    Havashalom      Az ősz végére uniós segítséggel a XVI. kerületi önkormányzat is megajándékozta a deszkásokat, különösképp a hullámok szerelmeseit. A „Havashalmi Bowl” létrehozásával…..
[smirgli] 2015.04.27 13:00:56
@Gyussz Hékédi: Szia! Ez egy régi cikk, megvalósult igen. Miben kell segíteni?
smirgli blogmagazin SMIRGLI.COM 2015.01.30 02:25:51
Új oldalra költöztünk!!!  SMIRGLI.COM..
Rég nem kapott már pop-up építmény akkora hájpot, mint az Erzsébet térre épülő Lepkeház, ami tulajdonképpen a Tavaszi Fesztivál egyik helyszíne lesz. PR-osnak tűnő civilek és civileknek tűnő PR-osok hada keresett meg vele, hogy mi épül ott, folyamatosan ott villogott a szemem…..
[smirgli] 2014.03.29 22:58:25
@die nadel: így ahogy mondod! és szegény deszkások elől is elvették a teret ezzel, akik boldogan csúszkálták a padkákat a felújítás előtt. kösz szépen fesztiválmarketing!
Subba Aluljáró kisokos 2014.01.13 11:55:34
A mozgólépcsők tövében fontoskodó kék ruhások többnyire azt hiszik mindent megengedhetnek maguknak. De nem is, valójában csak ennyit: ..
A hírhedt - olykor gengszter megjelenésű - cseh deszkás, Lukas Danek nemrégiben nálunk járt, méghozzá azért, hogy tagként részt vegyen a Ternype elnevezésű nemzetközi roma szervezet Rózsadombon szervezett kongresszusán. A Ternype egy Európai Tanács által finanszírozott jövő…..
A spanyol kirándulás során egy rövid reklámfilm is készült, melyben emberünk a BD Skateboards saját skateshopjába tér be majd leemelve egyet a frissen koppanó spanyol deszkákból, lazítós spotbejáró sorcival népszerűsíti a megbízható zamorai hardware-t. ..
A Criminal Skateshop szervezésében a jövő héten levetítésre kerül a Fallen Footwear dédelgetett nagy filmje, a Road Less Traveled. Aki teheti ne hagyja ki, hiszen a rákövetkező nap ünnep, szóval hajnalig tarthat az after! Időpont: 2013. Október 22. 21:00 óra Helyszín: Kolor (1075…..
Forray Péter kolléga sem fanyalodik el az Erzsébet téri park láttán és előszeretettel gyúrja ott trükkjeit, ha éppen úgy tartja kedve. Molnár Balázs szerencsére arra járt, hogy megörökítse nekünk Fofo jó pár pattent mozdulatát. ..
  Bachman Márk (DC, Cliché, Red Bull, Skullcandy, Hélas, Tensor) az őszi csípős idő okán ezúttal a felújított The Lab Skateparkból, illetve az időközben klasszikussá váló Erzsiről jelentkezik trükkarzenáljával Molnár Balázs felvételein. ..
Petrányi Lajosunk a napokban elhagyta a szülőföldjét, hogy eleget tegyen lapszponzora, a BD Skateboards spanyolországi meghívásának. Ostya Madridban vendégeskedik, ahol a helyi riderekkel együtt nagyban kameráznak a cég tervezett filmjéhez.  Emberünk remekül…..
Ha már olvastátok beszámolónkat, láttátok képeinket és megnéztétek Sárkány Kristóf győztes menetét az OSG14-ről, akkor már Grabecz Ákos jóféle összeállítását sem szabad figyelmen kívül hagynotok! ..
A beharangozó óta CIRUS Skateboards támogatással gazdagodó veszprémi betyár, Göncöl Balázs büszkén mutatja be teljes részét. Íme: ..
A hónaphoz képest váratlanul jó idő volt idén szeptember 7-én, a 14. OSG napján. Reggeltől estig hétágra sütött a nap, ami rettentően nagy mázli ahhoz képest, hogy akár egy nagy adag zuhé is a nyakunkba eshetett volna, a tré időjárás meg viszonylag hamar hazavágta volna a…..
A sokszor jó időben, jó helyen tartózkodó Grabecz Ákos jóvoltából megnézhetjük, hogy Sárkány Kristóf mivel érdemelte ki pályafutása második OSG győzelmét. Hamarosan rengeteg képpel és beszámolóval érkezünk! ..
smirgli blogmagazin OSG Heroes XI. 2013.09.08 17:48:19
Hadd mutassuk be idei OSG Heroes sorozatunk második alakját, aki a tegnap lezajlott OSG14-en teljesítményével a döntőbe is bejutott! Történetünk a változatosság kedvéért ismét 2001-ben indul, amikor egy szokványos keszthelyi konzol barlang újdonsült Playstation játékokkal…..
smirgli blogmagazin OSG Heroes X. 2013.09.07 11:50:46
Igyekszünk tartani magunkat jó szokásunkhoz és folytatjuk OSG Heroes rovatunkat, hisz ez az év sem telhet el anélkül, hogy ne tombolnánk végig egy egész napot az Offline Sport Games-en, ami már a tizennegyedik évét tapossa. Az idei első hősünkben Turcsik Viktort…..
A több éve hazánkban is láb alá dobható BD Skateboards spanyol deszkásai látogattak el hozzánk pár napos turnéjuk során. A fővárost és a Bronzöntő Pool-t is bedeszkázó Xabi Munoz, Arturo Alonzo, Javier Saavedra, Ivan Cueje és Christian Estrada Ostyával, Varga Zsoltival…..
A mai napon lezajlott rendhagyó deszkás verseny, azaz a Puma által életre keltett Downtown Rollin' minden viszonylatban leggyorsabb deszkásának Karkossiák Zsolt bizonyult, míg a Funnyboard kategóriát Zsolt unokatestvére, Karkossiák Péter vitte el. Gratulálunk nekik és persze minden a…..
A legendás Puma egy igazi utcai versenyre invitálja a hajtás megszállottjait: A esemény facebook oldala 2013. augusztus. 24. szombat 11:00 - 18:00 "Aszfaltvágta, ahol az ügyesség, a tempó és a városismeret számít, ahol tudnod kell hajtani a deszkád!"   A startnál a…..
Karkossiák Zsolt a Burn Energy Drink jóvoltából részt vehetett a horvátországi Pannonian Skate Challenge-en, ahol mindenkit maga mögé utasítva első helyen végzett. Ahogy írtuk, vele tartott Sárkány Kristóf is, aki a 4-ik helyen zárta a versenyt.  Érdekes eredmény született…..
Az idei évben is lesz ám Offline Sport Games méghozzá a tizennegyedik alkalommal, egészen pontosan szeptember 7-én. Hazánk legrégebbi és legnagyobb extrém sport rendezvényének a hivatalos oldalán már körvonalazódik a program, illetve a különböző sportágak…..
Sárkány Kristóf ezúttal régi jó barátját, Karkossiák Zsoltit ültette be maga mellé a verdába, hogy meg se álljanak egészen a horvátországi Osijek (Eszék) városáig. A külföldi versenyek legnagyobb hazai bitorlói ezen a napon léptek pályára a már tizennegyedik alkalommal…..
Egyszer volt egy teljesen lepusztult vásárcsarnok, valahol Európában, valahol Budapesten. Egy energiaital márka gondolt egyet, és a lepusztult falak, a betört ablakok, és a poros bevezető út mögé nézett, és meglátott valamit. Valamit, ami egészen egyedülálló kezdeményezés…..