Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Punetti kapitány

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
Most van az éjnek rémjáró szaka, Minden sír ásít, s maga a pokol Dögvészt lehell ki. így reagált volna a legendás forgatókönyvíró a Blikk szerdai hírére, miszerint az RTL Klub az idén már a 20. évadát morzsoló sorozat legendás karakterét szellemként vagy látomásként támasztja fel. A most 76…..
Punetti kapitány 2018.08.29 14:33:22
Több mint két hónapon át nyüstöltem a Honor legújabb csúcskészülékét, a Honor 10-et, hogy kiderüljön, mennyire sikerült összerakni a mobilt...
A munkaerőhiány egyik káros hatása: most aztán állást hirdet boldog és boldogtalan, okos és tudatlan... Nem is gondolva, hogy ehhez is érteni kell legalább egy kicsit. Amíg az állásportálok legalább jelzik, ha egy hirdetés nem megfelelő, a Facebook nem jelzi, cserébe ingyenes, tehát mindenki bátran…..
Kate McKinnon, a Saturday Night Live című vicces műsor egyik szereplője jelenleg az egyik legfelkapottabb humorista azt USA-ban. Joggal, a nő elképesztően vicces, (ezeket a videókat érdemes megnézni) és ezt már filmekben is bizonyította, szerepelt a Ghostbusters remake-ben, legutóbb pedig Budapesten…..
Punetti kapitány 2018.08.02 11:04:09
Az van, hogy holnaptól, azaz augusztus 1-jétől az amerikai HBO levetíti az Aranyélet első két évadát. Erre szokás mondani, hogy hoppácsak...
Punetti kapitány 2018.07.31 14:21:52
@szupermodi: Eddig én is csak úgy hallottam, hogy hoppácska. De én már majdnem a palóc nyelvjárást beszélem.
Ő legalábbis nagyon azt akarja. ..
Punetti kapitány 2018.07.29 21:10:07
@jajdehülyevagyok: A 3. pont miatt van esélye a dolognak.
Mikor ébredünk már rá, hogy sokkal több hasznát vennék a latin nyelv és irodalom ismeretének, mint a számítógépes tudományoknak? Írja a Magyar Idők szerzője, Orbán János Dénes, gondolom, eredetileg latinul, és itt is van előttem a feje, ahogy a nyelvét a szája szélén kidugva kanyarítja bele a…..
Idén nemcsak a Dwayne Johnson-féle Baywatch-filmben bukkant fel, hanem A galaxis őrzői második részében is David Hasselhoff, aki most a TMZ-nek elmondta: James Gunn rendezővel támasztaná fel a Knight Ridert...
A köztévé beszámolt a bajai halfőző fesztiválról, ahol a halfőzés mellé pálesz is járt, legalábbis erre tippelünk a videó alapján, mert az élő kapcsolásban bejelentkező riporter azon a részeg hangon hozta le a kis színest, amihez legalább hat feles kell, de gyorsan, melegben, húzóra. A kissé…..
Punetti kapitány 2017.07.09 15:01:46
Régi gumiabroncsok újrahasznosítása már többször is népszerű téma volt itt a blogon, elolvashattátok, hogyan készíthetünk virágoskertet, kerti tavat és még sok egyéb érdekességet.  Néhány egyszerű alapanyagból kifejezetten látványos kerti puffokat varázsolhatunk, nézzétek csak!  ..
A csatorna ügyvédi felszólító levélben követeli az ATV-től, hogy változtassa meg a Heti Napló Sváby Andrással című műsor címét, mellyel szerintük védjegybitorlást követnek el. A TV2 szerint ugyanis ez a cím egyezik a náluk 1997 és 2014 között futó Naplóéval. Fotó: Bődey János/Index A Blikk…..
Egy lakásfelújítás éveket vehet el az ember életéből. Egy házépítési projekt komplett családokat képes szétdúlni. Ha valaki ez utóbbival Érden próbálkozik, azon meg lehet, hogy a világ összes buddhistája által egyszerre zengetett Vadzsra guru mantra sem segíthet. Sziasztok! Leírom, mert megüt a…..
Pápai Joci nyerte A Dalt, a közmédia éneklős műsorát, amivel az is eldőlt, hogy ő indul Magyarország színeiben az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. Az elődöntőket betegség miatt kihagyó Tatár Csilla visszatért a beugró Rátonyi Kriszta helyére, de lényegében nem változott semmi. A győztest a döntőben…..
A mi kis falunk elkészültét kitörő örömmel fogadhatja mindenki, aki szeretné, hogy magasabb fokozatba kapcsoljon a hazai sorozatgyártás, illetve ne csak drámasorozatok készüljenek. A mi kis falunkat ugyanis a Content Lab Factory készítette, akik teljesen új szemlélettel igyekeznek…..
Egy Excel-tanfolyamon a Conditional Formatting bemutatása valószínűleg már az első órák egyikén sorra kerül, hiszen egy elég gyakran szükséges és hasznos kis funkcióról van szó a táblázatkezelőben, annak ellenére, hogy vannak korlátai, amelyeket csak ilyen-olyan trükkökkel lehet kijátszani. Egy…..
Több országokban, amelyek egykor a Szovjetunió tagjai voltak, a mai napig az oroszt tartják a második nyelvnek. És azokban az országokban, amelyek korábban az Osztrák-Magyar Monarchiához tartoztak (Románia, Szerbia, Szlovákia), ott a magyar a második nyelv...
How I Met Your Father néven készítik a kilenc évad után már egy ideje véget ért Így jártam anyátokkal spinoffját, írja a Hollywood Reporter. A This Is Us íróival készülő spinoff nem túl meglepő módon annyit tekerne a már ismert koncepción, hogy most női szemszögből követné végig a főhős életét,…..
Alig egy héttel azután, hogy Bochkor Gábor és István Dániel addig szekálták női műsorvezető társukat az Önindító című reggeli műsorukban, hogy az végül kiszaladt a stúdióból, most új társat kapnak. A Bors szerint azonban a két eset között nincs összefüggés, már korábban is az volt a terv, hogy egy…..
Tregard nicknevű olvasónké az érdem, aki ma hajnalban, a köztévét nézve szembesült azzal, hogy az AIDS világnap alkalmával a köztévén elhangzott az, hogy Sheen halála hívta fel a figyelmet a betegségre. Nyugi, Sheen nem halt meg, sőt, a Crackle nevű online tévénél/streamingszolgáltatónál januárban…..
Punetti kapitány 2016.12.01 11:27:03
Az a helyzet, hogy ezt az X-Faktor dolgot ideje lenne elfelejteni. 2016-ot írunk,ha tehetséget akarok hallgatni, ott a YouTube, csak győzzem élettel. A csillivilli körítés, a nagy díszlet, a szavazattarhálás és a mentorok, azaz a parasztvakítás része a dolognak, amitől tulajdonképpen tévéműsor…..
Punetti kapitány 2016.11.27 15:36:50
Aki keresett már valaha munkát, a fenti kérdéssel biztosan találkozott. De hogyan válaszoljunk rá? Vannak bevett taktikák? Legyünk szemtelenek, netán szerények? Manapság teljesen bevett szokás a leendő munkáltató részéről a fizetési igényre való célzott rákérdezés. A tapasztalat azt mutatja, hogy…..
*UPDATE: újabb cikk ebben a témában - tapasztalatok, költségek Zajlik az ősz és kezdődik a fűtési időszak is. Ám én csak most dőlhettem hátra, mert eddig versenyt futottam az idővel, hogy még 20 fok fölött kiépüljön az új fűtésem. Dőlj hátra, vegyél magadhoz kávét, mert hosszú lesz, de a végére…..