Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DennisVT1

0 bejegyzést írt és 291 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dívány szalagcím: A járvány máshogy hat a nőkre, mint a férfiakra. De miért? Azért, kedveseim, mert amit ti itt "nők" alatt értetek azok valójában a hisztis, idióta feminista picsák, akik szentül meg vannak győződve, hogy az egész világ kizárólag az ő elnyomásukra létezik, így a sör drágulásától a…..
DennisVT1 2020.04.15 15:56:59
Deansdale Korona 2020.03.16 15:41:01
Táviratszerűen amit gondolok: A fő probléma az, hogy a média mindent mond és az ellenkezőjét is, ráadásul nem úgy, hogy a mainstream balra megy az alternatívok meg jobbra, hanem mindenki össze-vissza. 5 percenként változik, hogy mind meghalunk, ill. hogy ez csak egy kicsit marconább influenza és…..
DennisVT1 2020.03.20 23:39:36
@csi szi: "de azért a csehek és a szlovákok is tudnak sokkal többet végezni"

Több tesztet végeztünk, mint a szlovákok.

"szerintem most is kapacitásgondok lehetnek ott, azért végeznek kevés tesztet"

Nem végeznek keveset a többi hasonló országhoz képest. A környezőekre célzok, mint Szlovákia, Horváto. ilyesmi.
Ausztria meg Szlovénia csalóka, mert ők szomszédai a legnagyobb gócpontnak.

Amúgy amit általános rossz logikának gondolok az az, hogy "azért alacsony nálunk a betegszám, mert kevés a teszt"

Pedig ez pont fordítva van. Ahol kevesebb az igazolt beteg, ott kevesebb a kontakt, kevesebb a teszt.
Ahol több, ott több.
DennisVT1 2020.03.21 12:18:45
@csi szi: " OK, de Szlovákia az kb. fele akkora, mint mi"

Az max abban számít, hogy milyen gyorsan ér rajtuk végig a vírus.

Egy 5 és egy 10 milliós populációba is bedobsz 1-1 fertőzöttet, akkor a terjedés sebességét (milyen gyorsan lesz 100 fertőzött) nem a populáció nagysága határozza meg. Ha valami, akkor inkább a népsűrűség. Kétszer olyan sűrű tömegben egy tüsszentés több embert tud megfertőzni.
DennisVT1 2020.03.24 19:55:57
@Deansdale: Bocs, ha ez volt már, de te értelmes pasas vagy, adok a szavadra:)

Szted hogy kezeli a fidesz ezt a helyzetet? Egyrészt a járványt, másrészt ezt a politikai hercehurcát?
Nem látod reális (még ha valósznűtlen) veszélynek azt, amitől az ellenzék parázik? (teljhatalom)
Trump azért nyert, mert a normális embereknek elege lett a progresszívek barom vádjaiból. Cirka 30 éve hallgatjuk a modern baloldaltól, hogy mindenki aki nem baloldali ilyenpista meg olyanfób, rohadt tahó, szemét, ésatöbbi. Unalmas. És undorító. Aki szarral dobálózik, maga is szaros lészen - tartja…..
DennisVT1 2020.02.08 10:52:52
@Deansdale: Elkezdhet gyúrni novemberre, megint elnökválasztás lesz:)

Én mondjuk nem hiszem, h újraválasztják Trumpot, ismét minden létező eszköz a másik oldal kezében van, és most nem fogják félvállról venni.
Ezt láttad?:

youtu.be/IzF7nBmwPso?t=336

odatekertem a lényeges részhez, de 10en valahány perc az egész, megéri megnézni.
Soros bá' nagyon félti a demokráciát, olyannyira, hogy tökugyanazt a barom szöveget sütögeti el Trumpra, mint Orbánra, a maffiaállamról, amit a jobbosok nyilván létre akarnak hozni mindenhol a világon. Mint a balosoktól tudjuk, a demokrácia szó jelentése az idők során megváltozott: már nem a…..
A Reuters - mivel a legkevésbé sem elkötelezett balos szarfészek - nagy csinnadrattával közétette hogy több mint 100.000 migráns gyerek van jelenleg elkülönítő táborokban az USA területén, de aztán valaki szólt nekik hogy ez az adat 2015-ből való, az Obama-érából, ezért a hírt törölték. Az addig…..
Halloween közeledtével megjelent egy rakás libsi újságcikk arról, hogy a birodalmi rohamosztagosnak öltözést be kellene tiltani a gyerekeknek. Nem értettem miért, eddig ez nem volt műsoron, más baromságokkal voltak elfoglalva (pl. ne öltözz indiánnak mert az mikroagresszió). Sőt, a Star Wars-t…..
DennisVT1 2019.11.20 01:25:16
@GABOR2: "Az impeahment meghallgatások is visszaüt a demokratákra. Viszont Trump megfontolja, hogy megy majd tanuskodni, na az érdekes lesz."

Akartam kérdezni, hogy követi-e vki a meghallgatásokat.
Na nem a 444 v Index beszámolóit, hanem a live feedet a C-Spanen?

Parádé.
Ha valakinek tetszettek az olyan filmek mint pl az Egy Becsületbeli Ügy, az tudná élvezni ezeket.
Persze lassú nagyon, de hihetetlen mennyiféle módon lehet kavarni a xart.

Kb 20 órányit láttam élőben, egy tisztességes bíróságról úgy baxnák ki ezeket a tanúkat a másod- harmad- negyedkezes infóikkal, mint a macskát...

Nem beszélve az irányított kérdésekről, és a tanúk szájába adott válaszokról.
Deansdale 2019, yo 2019.10.21 07:59:17
Angol fazon pornókép-sorozatot fotózott volna Britannia legfiatalabban "váltott" transzneműjével, de mikor megtudta hogy az illető csak fejben váltott, a fütyköse még ugyanúgy megvan, inkább visszamondta a dolgot. Heteró szexet férfi és nő között elég nehéz úgy fotózni, hogy mindkét résztvevőnek…..
"Islam is right about women", vagyis az iszlámnak igaza van a nőkről. Ezt plakátolta ki valaki valamelyik amcsi nagyvárosban, és a libsik agya szemmel látható sorvadásnak indult. Természetesen rögvest felháborodtak, mert érzik hogy ez bizonyos értelemben a progresszív dogma elleni támadás, de…..
DennisVT1 2019.09.27 15:38:34
Dean ezt imadni fogod:

www.thesun.co.uk/news/10001058/five-year-autistic-boy-sex-offender-hugging-classmate-kissing/amp/

Volt egy irasod valahol egy amcsi sorozatgyilkosrol aki egy ilyen listarol valasztotta az aldozatait, nem?
Mivel az előző cikkben egy adott anyagra válaszoltam, kevés tér maradt azzal a kérdéssel foglalkozni, ami elvileg a vita sarokpontja. Azt alaposan kiveséztük, hogy mi a helyzet a baloldalon, érdemes lenne ugyanezt megtenni a jobboldallal is. Ehhez felhasználhatnám a Válasz vitaindítóját, amiben ők…..
Deansdale Egy komment máshonnan 2019.07.06 10:20:14
Szerintem ez egy jó komment, bár a zöme már elhangzott részleteiben többször és több helyen, talán így összerakva más megvilágításba helyez dolgokat. Amúgyis rég foglalkoztam már a feminizmussal. Uborkaszezon van, na :) --- ...egyre erősödő meggyőződésem, hogy a sors/tao/atyaúristen úgy vezeti a…..
DennisVT1 2019.07.18 13:37:50
OFF:

www.youtube.com/watch?v=rNvgl38TLvI

Liberal Professor Warns: Google Manipulating Voters 'on a Massive Scale'
„Egyik nap még szeretett és éreztette, hogy minden rendben, másnap pedig már megszűnt létezni a számomra” - A csaj pont a legrosszabb krízishelyzetben képes előhozakodni azzal, hogy az előző párja bezzeg éttermi szinten főzött. Ma megtudhatod, mivel vigasztalta pasiját egy…..
DennisVT1 2019.07.02 12:29:18
@Heinrich Spitzvogel: Ezt minél előbb érdemes megtanulni, és akkor nagy meglepetés nem fog érni...
Deansdale Az úthenger gyorsul 2019.05.11 08:51:48
Ha hihetek a szememnek a Heartiste blogot a wordpress letiltotta. Biztos "veszélyes" volt, világos. Egymillió muzulmánt a határon beengedni nem veszélyes, egy blogon kitárgyalni a világ dolgait igen. Nincs olyan hét, hogy ne találkoznék újabb letiltásokkal a szocmédián ill. mostanában már a…..
DennisVT1 2019.05.14 20:15:45
@GABOR2: Jaja épp szólni akartam, hogy az milliárd és nem billió:)
DennisVT1 2019.05.14 20:16:52
@GABOR2:

"Viszont Zuckerberg még egyértelműbbé teszi, hogy nem kér a politikai jellegű basztatásokból:

"Nem segít be tovább a politikai kampányokba a Facebook""

Amúgy én ennek pont az ellenkezőjét látom. Sorra törlik és cenzúrázzák a jobboldali konzervatív hangokat, és CSAK azokat.
Ha ez nem politikai kampányolás a baloldalon, akkor semmi.
Belátom nem voltam eléggé világos a tegnapi posztban, sokan nem látják az összefüggést a Notre Dame leégése és egy esetleges vallásháború között. Ezek biztos úgy gondolják, az én képzeletemeben az él, hogy feltámad XIV. Lajos és zombi-kereszteshadjáratot vezet Mekkára, vagy valami ilyesmi. Hadd…..
Azt remélem mindenki érzékeli, hogy ha kiderül, hogy muzulmán kéz van a dologban, akkor Franciaország egy héten belül vérben fog ázni. Most kezdjen bárki arról magyarázni, hogy milyen jó dolog a migráció. (A hülyék kedvéért szájba rágom, én nem állítom hogy muzulmán tette, de ha elterjed, hogy…..
DennisVT1 2019.05.06 11:51:42
@KalmanBlog: "Én nem vagyok különösebben vonzó külsejű, de 30 feletti nőkkel nem ismerkedtem volna soha. Pláne nem hagyom vizsgáztatni magam. Egyszer dugtam 30 feletti nővel, de ő gyakorlatilag megerőszakolt. Szerencséje, hogy nem jelentettem fel :-)"

Jó, tudom, hogy most már családos vagy, meg minden, és így ez már "késő", de megérte volna egy kicsit kísérletezni:)

Én 39 vagyok, és ez alatt azért volt mindenféle korú nő a 18-45ig. Főleg 33-36 közt voltam aktív:)
Tapasztalatból (nem kevés nem sok, cca 35-40nő) azt tudom mondani, hogy az idősebbek (35+) szexualitása kenterbe veri a 20onévesekét. Tudásban, odaadásban, törődésben, figyelmességben, önismeretben(!!!), mindenben.
Egyben nem, nyilván: ebben a korban azért már nem olyan pattanós, roppanós, feszes egy nő, ez tény, de még ez alól is tudok kivételt, nem is egyet. Genetika, odafigyelés, egészséges életmód, nem napi 16 óra ülés.

Persze, amikor az ember családot akat, akkor, ahogy Dean is írta feljebb, 37 évest már nem nagyon választ, nem azért, mert neki már nem lehetne gyereke - bőven lehet -, egyszerűen csak feleslegesebb kockázatvállalás.

De amúgy ezzel sokat foglalkoztam manapság, mert van egy haverom, aki 42, és ő nagyon szeretne családot (háááát legalábbis azt mondja, szóval most induljunk ki ebből), de sehogysem talál olyat, amilyet szeretne. Persze neki is a kor az egyik kritérium, pár éve még a 30at jelölte meg, most mondjuk a 33-34et, mint felső határ.
Igenám, csak ő már 42, van ugyan korrekt, jól fizető melója, de szegény(ebb) családból származik, nem kapott kecót, kocsit, meg ilyesmit, és hát ma még egy jobb fizuból sem jön ez össze csak úgy, ergo albiban lakik, de egyedül.
Szóval azért limitált a merítése, külsőre is olyan normál, jó átlagnak mondható. (vagyis női szemmel valszeg MAXIMUM átlagos.)
Szóval ehhez jön még az, hogy szvsz a mai világban 10 év különbség - ami neki, és egy 40es férfiank ideális lenne a fenti okfejtésből kifolyólag -, egyszerűen túl nagy. Már nagyon más világ.
Van egy 11 évvel fiatalabb unokahúgom, ismerem a baráti társaságát, voltam velük itt-ott, meg ők is velem, de egyszerűen olyan idegenek, hogy elmondhatatlan.

Szóval itt van a haverom, aki 42 évesen egy 10 évvel fiatalabb nővel, már nem találja meg a hangot. Már túl nagy a szakadék. Pont ez a 36-37 az a korosztály, amivel tud emberileg mit kezdeni, és hát jóesetben egy házasság nem úgy terveződik, hogy a következő 5 évben legyen jó, hanem a következő 50re.

Szóval mi legyen? Erőltesse a dolgot egy max 32-33 éves nővel pusztán a kora miatt, mégha alig van is közös hullámhossz, vagy legyen "béta" és kezdjen olyannal, akivel jól működik az emberi szint, amire lehet évtizedeket is építeni (akár), de vállalja egy 37 éves nő biológiai kockázatát?

Nem egyszerű, és én szvsz simán az utóbbira hajlok.

Szóval azért fontos azt tudni, látni, és érteni, hogy az a post-wall hanyatlás 33-35 fölött az csakis és pusztán biológiai értelemben vett "hanyatlás", emberileg egészen más faktorok is elkezdenek játszani egy 40 körüli férfinél.
DennisVT1 2019.05.06 12:00:52
@DennisVT1: Most kicsit máshonnan megközelítve a következő gondolatom támadt:

Ha most tök szingli lennék, és lennék annyira jópasi, hogy tuti összehozzak egy szexet estére minimum energiabefektetéssel, és csak választanom kéne, hogy a 20-25ös korosztályból legyen, vagy a korombeliből (feltéve, hogy azért jó formában lévő ápolt dekoratív nőkről beszélünk), abszolút csak hangulatfüggő lenne, hogy melyiket választom, és ha még jól is akarom érezni magam előtte is és utána is, akkor szinte biztos, h az utóbbit.
„Nem kell mindig, akár öregkorunkban is, megtalálni az IGAZIT, elég egy kis reménysugár, hogy minden este vele feküdjünk le, vele ébredjünk” - Egy fogászati rendelő várójában sok minden történhet, akár még szexuális fantáziák forrásává is válhat. Egy nőt keresünk,…..
DennisVT1 2019.04.09 12:32:15
@Alinda: Szerencse, h a fiatal fiúk, meg egy 72+ éves duplánaszott testre vágynak:)
A címkék lényegtelenek, az emberiség politikailag két táborra oszlik: akik szerint az embereket kontrollálni kell, illetve akiknek nincsenek ilyen vágyai. "Political tags — such as royalist, communist, democrat, populist, fascist, liberal, conservative, and so forth — are never basic criteria. The…..
DennisVT1 2019.03.27 15:29:53
@Frederick2: Oké, talán naív egy kicsit, de legalább csinál vmit. Észrevette azt, hogy van ilyenre szükség és igény, és jól ismeri fel azt, hogy máshogy tudnak beszélni a ffiak egymás közt, ha nincs ott nő.
Ezt amúgy Férfihangon is felvetették anno a hangosabb egyének, és van benne sok igazság.

Én relatíve szerencsés voltam, mert mindig volt fiú-férfi közegem. Gyerekkortól kezdve elég könnyen barátkoztam, persze ehhez kellett a foci, mint közösségszervező elem, de gondolom ugyanilyen jó lehet sok minden más is. Habár ha most arra gondolok, hogy ez a "sok minden más dolog" olyan legyen, amit gyerekként el lehet kezdeni, szinte bárhol, olcsón, gyorsan... akkor talán már nem is lehet olyan sok minden.
De a sport ilyen szempontból is fontos.
Sajnos aztán annyira jó nem voltam, hogy komolyan, versenyszerűen csapatban, edzéseken is csinálhassam, szóval abszolút amatőr maradt, de ezzel kiesett egy olyan dolog, amit azóta nagyon fontosnak tartok:

Ez pedig egy olyan közösség, ahol egymás közt versenyszellem van, vmiféle hierarchia van, amiben küzdeni kell, és amiben a tagok egymást erősítik - szvsz sokszor nem is tudatosan, hanem a mindennapi interakciók során egyfajta mellékhatásként.
Vagy röviden fogalmazva: keményebb, tökösebb, bátrabb ffiakat nevelnek egymásból, még ha ma azt is gondoljuk, hogy nem szép módszerekkel (bullying).

Ez az, amiből egyre kevesebb jut a ffiaknak, cserébe kijut bőven a "csajos közegből", ahol nem igazán tudnak önmaguk lenni.

Szóval nekem azért csak félig (vagy negyedrészt) kellett ezt az utat pótolni valamelyest, így nem igazán tudom, hogy milyen az, amikor az egész hiányzik.

Nade egy szó mint száz, jó az ilyen közösség, kéne minél több, jó lenne ha vmiféle értelmes ember vezetné, és minél fiatalabbaknak, annál jobb. Ha közben vmi maszkulin dolgot csinálnak, még jobb.

A manosphere ezt a közeget próbálja meg pótolni online, csak hát személyes érintkezés nélkül ez nehéz, de a "3R", akiket a ffiszféra (közelebbről: red pill szféra) alapítóinak tartanak, sztem elég jó munkát végeznek.
Roosh
Rollo
Roissy.

Ilyenekből kéne élőben több.

Az olyan szintű összefogás ffiak közt, mint amit a feminizmus csinált a nők közt, az utópisztikus vágyálom, olyan nem lesz.

heartiste.wordpress.com/2013/03/21/the-fundamental-premise/

"Not to wait for it to be given to you. Because it will never be given. Not to anticipate the empathy of the overseers. Because they will never empathize. Not to expect the coddling of the crowd. Because they will never coddle. Not to assume the wagon circling of kindreds. Because they will never circle for you..."
DennisVT1 2019.03.29 12:57:07
@GABOR2: "What could go wrong?"

Még csinálnak 2 ilyen filmet, és lehúzhatják a rolót.
Donald Trump (az első izraeli miniszterelnök akit egyben az USA elnökének is megválasztottak) legújabb rendelete szerint azon felsőoktatási intézmények, amik korlátozzák a diákok szólásszabadságát elvesztik az állami finanszírozásukat. Az ember azt hinné ez tök jó dolog, és ha a progresszíveknek nem…..
A cikk címe nem valami fideszes propagandatermékből származik, hanem egy francia dokumentumfilm, amiről eddig sajnos nem volt tudomásom, pedig már majdnem fél évvel ezelőtt foglalkozott vele a francia sajtó. Arról szól, hogy - németekhez, belgákhoz, hollandokhoz hasonlóan - francia emberek is…..
A progresszívek teljesen megzakkantak - az egyik oldalról folyamatosan metoo-zzák a hetero férfiakat és hisztériáznak az egészséges férfi szexualitás bármilyen megnyilvánulásán, a másik oldalról viszont ezerrel nyomatják a gyerekek megrontását és agymosását LMBT-vonalon. Manapság egy nőt megkérdezni…..
DennisVT1 2019.02.26 18:18:25
@Deansdale: Persze a hírek gyorsan jönnek, én a kommentárjaidat szeretem:)
...és nem csak a magyart, választásostul, hanem a nemzetközit is! Nem olyan bonyolult az... Manapság a demokrácia világában minden nagyobb pöcegödörben van vagy ezer párt, mindenféle nevekkel meg címkékkel: jobbos-balos, demokrata, liberális, szociális, konzervatív, ésatöbbi. Ezek nem jelenetek…..
DennisVT1 2018.11.12 10:26:39
@Deansdale: Óhh, én meg azt hittem, hogy több újdonságot fogok mondani neked:) Félre ne értsd, nem tudatlanságot feltételezve, csak egyszerűen azért, mert annyira nemtárgyalt téma, vagy ha mégis beszélnek róla, akkor nem ezt mondják:))

"az az általános válasz, hogy "azóta a helyzet megfordult""

Erről a szerző is beszél, ez a "big switch", ami azon a megintcsak hamis tényen alapul, hogy a demokrata pártból kivált dixicrat-ek átálltak a republikánus oldalra. Holott bizonyítható, hogy csak ketten tették ezt meg, a 150-200ból, az összes többi demokrataként élt és halt meg.
Valamint, hogy ezt a big switch-et arra alapozzák, hogy egy demokrata elnök - lyndon johnson - idején szavazták meg a 60as évek civiljogi törvényeit, és a feketék is ekkor lettek republikánusból demokrata szavazók, mert látták, hogy a pártok szerepet cseréltek.
(Holott még a wikin sem bírták azt meghamisítani, hogy arányaiban több republikános szavazott igennel, valamint, hogy a filibustert is szinte mind demokraták csinálták).
Ezzel szemben a helyzet az, hogy a feketék a 30as években "váltottak", egyszerű pénzügyi okokból, mert a newdeal azért nekik is csepegtetett valamit, annak ellenére, hogy FDR azzal a feltétellel tudta rávenni a délieket, hogy támogasság a newdealt, hogy szándékosan kizárta a feketéket a nagy részéből.

Elég sok időm volt az elmúlt pár napban, szóval nyomoztam kicsit neten a fasizmus történetéről, igazából egy nagyon érdekes dolog kívánkozik csak ki belőlem.
Az előző kommentemben linkelt videóban is említi Dinesh D'Souza a Fasizmus Doktrínája c. művet, aminek érdekes módon állítólag egyetlen eredeti példánya sem maradt fenn. De készült róla - állítólag Mussolini engedélyével és jóváhagyásával - a 30as évek elején egy angol fordítás, amiben Mussolini saját szavai azt mondják, hogy a 20. század a fasizmusé, a bal oldalé lesz.
Ezen az egy fordításon kívül viszont minden későbbi kiadásban a "bal" helyett simán csak a "jobb" szó szerepel.
Sokan azzal érvelnek, hogy a fordító egyszerűen elrontotta a fordítást, és nem tudta/ismerte a szót.
Ami mondjuk önmagában is vicces, én pl 8 évesen tudtam, hogy a left a bal, a right a jobb.
De méginkább az mond ennek ellent, hogy ugyanezen fordítás egy másik pontján a fordító jól használja a "bal" szót.

Na szóval ez érdekes:)

Ja igen még 1 érdekesség, hátha valaki kedvet kap a fent említett filmekhez:
Egy amerikai professzor a Yale-ről elment németországba, és megszerezte annak a gyűlésnek az átiratát, amin a németek megalkották a zsidótörvényeket. Hogy másodrendű állampolgárok, nem házasodhatnak, stb stb.
Na és állítólag a gyűlésen ott tanakodtak, hogy hogyan is lehetne törvényileg megalkotni egy ilyen kvázi rasszista államot, mire valaki felvetette, hogy nem kell ezen annyit agyalni, az amerikaiak már régen megcsinálták, csak le kell másolni, és a "fekete" helyére "zsidót" írni.
De a "one drop rule", miszerint, ha van benned egy csepp fekete vér, akkor te magad is fekete vagy, még nekik is túl rasszista volt, így lett aztán, hogy 3 zsidó nagyszülő megléte legyen a teljesen zsidó identitás megléte.
DennisVT1 2018.11.12 10:28:30
@DennisVT1: "Ezen az egy fordításon kívül viszont minden későbbi kiadásban a "bal" helyett simán csak a "jobb" szó szerepel."

Az olasz kiadásokban is, találtam a neten olyat is.
DennisVT1 2018.11.12 14:39:43
Köszi a véleményt, meg az infót. Érdekel ez a téma, meg az amerikai történelemnek ez a része, de annyi időm még nem volt, hogy mindennek utánajárjak, amit ezekben a dokumentumfilmekben láttam.
Az viszont tény, hogy aminek már sikerült utánajárni, az nagyjából igaznak bizonyult, esetleg más nézőpontokból máshogy tűnt "igaznak". Ilyen pl a fasizmus baloldalisága is, hiszen még a bal és jobboldal fogalma is változott térben és időben.

"a demokrata párt pedig fokozatosan a különböző kisebbségek pártja lett"

Erre azt mondták a filmben, hogy "taktikai" húzás volt. Nyilvánvalóvá vált, hogy a feketék és egyéb kisebbségek komoly szavazóerőt képviselnek, amiket nem is olyan nehéz megszerezni, illetve megtartani. A filmben azt mondják, hogy a feketék a 30as években pártoltak át a demokrata párthoz; erre ugyan még nem kerestem rá, de olyan könnyen ellenőrizhető adat, hogy kizárt, hogy ebben tévedjenek/hazudjanak.
Aztán lyndon johnson szintén demokrata elnök a 60as években, amikor elkerülhetetlenné váltak a civiljogi törvények, állítólag azt mondta, hogy "jó, de akkor elintézem, hogy a ni...ek 200 évig demokratákra szavazzanak".
Ami - szintén állítólag - úgy zajlik ma, hogy kormányzati részről mindent megtesznek azért, hogy zétzilálják és segélyeken tartsák a fekete közösségeket, de igazán felemelkedési lehetősége ne, vagy csak alig adjanak nekik. Ők laknak az ún. "inner city"-kben, amik évtizedek óta demokrata városvezetés alatt vannak, és nemhogy nem javult a helyzetük az elmúlt évtizedekben, hanem még romlott is.

Most egy példa jut hirtelen eszembe, az pedig az, hogy különféle segélyekkel és juttatásokkal arra ösztönzik, a fekete nőket, hogy házasságon kívül, egyedül vállaljanak gyerekeket, ami bizonyíthatóan az egyik legnagyobb visszatartó erő a felemelkedés útján.

Mondom, így nemtom, hogy ebből mennyi igaz, ezek már olyan dolgok, amiknek nagyon nehéz itthonról utánajárni.
Deansdale Az év legfontosabb híre 2018.05.27 20:13:14
Korea atomtalanítása lópikula, a terrortámadások lényegtelenek - ami most fontos, és mégis elsiklik a tömegek ingerküszöbe alatt: Tommy Robinsont letartóztatták és bebörtönözték, mert a politikai véleménye nem tetszett az angol kormánynak. Az utcáról vitték el a rendőrök, holott semmi illegálisat…..
DennisVT1 2018.06.05 18:03:19
Sztem ez is beillik az év híre mintába:

index.hu/kultur/2018/06/05/nem_lesz_tobb_bikinis_vonulas_a_miss_america_szepsegversenyen/

"A Miss America szépségverseny megválik a fürdőruhás fordulójától, és a jövőben nem a versenyzők külső adottságai alapján választ nyertest, jelentették be a szervezők kedden a Good Morning America című műsorban"

"Carlson szerint a jövőben nem az fog számítani, hogyan néznek ki a versenyzők, hanem hogy mi hagyja el a szájukat, amikor felszólalnak társadalmilag fontos kérdésekben"
DennisVT1 2018.06.11 13:02:18
@Mia and me: Kimarad a logikádból, hogy első körben, első lépésként a nők választanak. Ezért aztán nem túl jó az a kifejezés, hogy "lefoglalja ez a zsákutca", sokkal jobb az, hogy "önszántukból behajtanak ebbe a zsákutcába".

"mikorra meg a nők 30-35 körül lesznek, akkor meg már nem kellenek a kutyának se"

Ez természetesen nem igaz. Helyesen: "A nők 30-35 körül már egyre kevésbé kellenek azoknak a pasiknak, akik nekik kellenének".
A pasik nagyobb részének úgy általában tökéletesen rendben lenne egy 35 vagy akár 40 éves nő is. Csak ők nem igazán láthatóak ezen nők számára. Persze itt azért már masszívan döntő tényező, hogy akar-e a ffi gyereket (sokan egyáltalán nem), vagy van-e már neki.
A gyerekkel rendelkező nőkre is ugyanígy van kereslet (sztem sokkal nagyobb, mint mondjuk az átlagffira), csak nem abból a csoportból, ahonnan ezek a nők szívesen válogatnának...
  Shane Tusup, Hosszú Katinka férje és edzője pár napja kiteregette a családi szennyest, s Facebook posztban adott kendőzetlen tájékoztatást Katinka viselt dolgairól, s kapcsolatuk állásáról. Úgy tűnik, Shane az a fickó, aki nyíltan felvállalja az érzéseit, az Év sportolója díjátadó gálán könnyek…..
DennisVT1 2018.06.06 00:38:17
"Megszámolni sem tudom, hány nőismerősömtől hallottam már, hogy micsoda kiábrándultság lett úrrá rajtuk, amikor barátjukat, vőlegényüket sírni látták"

Akkor mutatok még 1et:)
aztakurvamindenit.blog.hu/2015/04/11/soha_folytatas
"Ő meg csak mondta, mondta és mondta, zokogott és megszűnt előttem férfinak lenni. Erősen próbáltam megérteni az okait, bár be kell vallanom, hogy annyira azért még mindig nem sikerült."

" Tényleg azt gondolta, hogy ezzel képes befeketíteni az ország egyik legnépszerűbb sportolóját?"

Aham, és ha olvastál kommenteket különböző híroldalakon, akkor látszik, hogy sikerült is neki. Legalább annyi - de inkább lényegesen több - Katinkát megszóló, és benne csalódó kommentet lehetett olvasni az átlagembertől, mint ahányan Tusupot "okolták" bármiért is.
Az egész sztorihoz egyébként hozzátartozik, hogy Tusup hónapokon át vállalta a szarfaszú köcsög külföldi szerepet, aki csak Katinka sikereiből él, és ebből lett elege, amikor a felesége újra félrelépett.
Ettől még persze a sértett egójú "elsírom ország-világnak a bánatomat" húzás nyilván bukás a shit testen, ahogy írod is, de ha belegondolsz, hogy az égvilágon semmi értelme nem lett volna már ebben a helyzetben előhúzni egy alfa-move-ot, akkor már nem olyan gáz a helyzet.

Én megértem, hogy miért csinálta, és igazat is adok neki.... persze csak azok alapján, amit így kívülről tudni lehet az egészről.

"de miért kell ezt a fájdalmas felismerést kitenni az ablakba? Gyermekeim anyja csak ennyit fűzött hozzá: "Lehet, hogy Amerikában ez a divat, de nálunk ultra gáz, itt még vannak férfiak...""

Na most félre ne értsd, amit mondani fogok, amennyire minimálisan ismerem a gyermekeid anyját, jó fej, meg minden, de mindenekelőtt elsősorban akkor is nő. És mint ilyen, az első őszinte reakció mindig az ún. "female-centric" reakció lesz, vagyishogy egy nő hibáit, bűneit, indiszkrécióit inkább mindig fedje homály.
Ha valahol egy nő a hunyó, ő robbant egy családot, egyértelműen ő volt a rosszabbik fél egy történetben, akkor gyorsan fordítsunk a narratíván, tereljük máshova a témát. Ne arról beszéljünk, hogy micsoda szemétség volt, amit Katinka csinált, hanem arról, hogy micsoda szemétség volt ezt kiteregetni...
(Ugyanaz egyébként, mint anno a gamergate ügy*. A Zoe nevű csaj a hírek szerint 9 különböző pasival csalta a párját, de nem ő volt a nőközpontú közvélemény szemében a szar alak, hanem a pasi, aki ezt nyilvánosságra hozta)

Na ezzel el is érkeztünk a címhez, hogyaszondja: "az igazi férfi...."
Épp pár napja láttam egy mgtow oldalon a következő gondolatot:
Minden, "az igazi férfi...." kezdetű gondolat olyasvalamivel folytatódik, ami csak a nőnek (vagy a nőknek általában) válik előnyére/szolgál a javára.

Sztem nagyon találó... még ha az esetek egy jó részében ebben természetesen nincs is tudatosság.
Vegyük pl a címet: "Az igazi férfi nem szégyelli a könnyeit".
Egy nő tudat alatt mindig pontosan tudni akarja, hogy milyen is az a férfi, akivel együtt van, vagy akivel fontolgatja, hogy együtt legyen. Lényeg, hogy sosem legyen becsapva, átverve, nehogy vmi lúzer béta génállománya fogjon talajt nála. Pontosan tudni akarja, tudnia kell(!!!), hogy a vele szemben álló férfi mennyire erős mentálisan vagy épp érzelmileg. Aki nem elég erős, arra nem lehet támaszkodni, szóval derüljön csak ki minél előbb.
Ki is teszi a "csalit" az ilyen dumákkal, mint a "nyílj meg bátran", "vállald az érzéseid", stb stb. A férfiszféra ezt a speciális jelenséget nem is shit testnek, hanem beta baitnek (béta csalinak) hívja, mert pont ők lesznek azok, akik örömmel kapnak a lehetőség után, hogy bemutathassák a gyenge, sebezhető, feminin oldalukat... amit tökéletesen le is írtál, hogy miért problémás.

Nah asszem ez kicsit elvont lett, de remélem érthető:))
DennisVT1 2018.06.06 00:41:12
@DennisVT1: Ja igen a csillag a gamergate-nél:

Deansdale oldalán, vagy talán a férfihangon is fent van az egész sztori tök jól kifejtve, rá tudsz keresni.
DennisVT1 2018.06.07 00:20:09
@G. Nagy László: Igazából 2 gyakori jelenségre szokták ezt a "béta csali" kifejezést használni.
Az egyik a közösségi médiás fotókhoz kapcsolódik, ahol a csajok különféle figyeleméhségből pakolnak ki kacér/kihívó képeket, és nyálcsorgatva várják a lámák like-jait, és "jajdejólnézelki" típusú kommentjeit. Természetesen ezek tilosak. A legjópofább példát egy olyan képnél láttam, ahol 2 csaj vmi autós felvonuláson csinált vmi csöcskitolós képet, jöttek is a dícsérő kommentek dögivel, mígnem két srác el nem kezdte a háttérben lévő kocsikat elemezni, dícsérni, kibeszélni... amire a csaj be is szólt, hogy ez a kép nem a kocsikról készült.

A másik viszont sokkal szembeszökőbb sztem. Ez az ismerkedés, flörtölés szakaszban szokott jönni, ahol a csaj hozza így vagy úgy szóba a szexet. Aki ugrik a témára, az benyelte a béta-csalit. Aki lazán elhessegeti az egészet ("jó, de előbb meghívhatnál valamire"), az átmegy a teszten.

"Itt lemaradtam valamiről. Milyen szemétséget csinált? Én csak arról tudok, hogy hancúrozott egyet-kettőt az edzőtársával"

Pont elég, erre gondoltam én is. Házasságban azért nem olyan ártatlan testtorna ez.:)

"Aki külső szereplőként ítéletet mond két ember szexuális dolgai kapcsán, az minimum bigott."

Ezzel azért tudnék vmelyest vitatkozni, de most nincs kedvem:) Amúgy értem mire gondolsz.
Vannak a társadalmunkban, kultúránkban amolyan íratlan szabályok, amiket elméletileg "illene" betartani. Persze a mai világban ezek inkább csak amolyan iránymutatók, mintsem szabályok:)
www.youtube.com/watch?v=jl0hMfqNQ-g :))

"de gyermekeid anyjának torz világképe van, hiszen ő minden reggel egy valódi tesztoszteronbombával ébred... :)"

Addig te lemész a boltba sütiért?:))) (magaslabda:))
  Érdekes blogbejegyzést tett közzé Robin Hanson, a George Mason University közgazdász professzora. Szerinte a szex újraelosztására lenne szükség, tekintve, hogy a férfiak kevésbé volnának frusztráltak, ha a testiség alanyi jogon járna mindenkinek. Az írás apropójául egy torontói gázolásos…..
Nem kellett túl sokat várnunk: ezúttal Joseph Rago, egy Pulitzer-díjas újságíró hunyt el tisztázatlan körülmények között, 34 évesen. Bár nem tudom mennyire lehet valóban tisztázatlannak tekinteni a szituációt, ha egyszer az illető egyértelműen jelezte az öngyilkossági szándékát azzal, hogy Hillary…..
Deansdale Marvel vs. Marvel 2018.02.10 13:07:06
Rögtön egy kitérővel kezdem, hiszen nem is erről akartam beszélni, de sebaj: a progresszív néphülyítés elérte a kívánt hatást, a kisebbségek nyugaton már nemcsak péppé vannak hülyítve, de folyamatos fehér/férfi/hetero/keresztényellenes gyűlöletben izzanak. Ennek legfrissebb megjelenési formájaként a…..
DennisVT1 2018.02.12 16:03:50
@KalmanBlog: "Igazából a bűnözési statisztika volna objektív érv, erre meg azt mondják, hogy azért bűnöznek, mert nincs pénzük meg oktatásuk. Amit mi nem érzünk igaznak, de megintcsak nehéz rá okosat mondani."

Van egy videó youtubeon, ahol az általam nagyra tartott Ben Shapiro beszél egy "vitaműsorban" a rasszizmusról, white privilege-ről, stb. Őt is hasonló érvekkel szembesítették, mire elmondta, hogy volt egy kutatás az USA-ban, ami arra jutott, hogy 3 dolgot kell tenni, hogy az ember ne legyen tartósan szegénységben:
1: be kell fejezni a középiskolát.
2: nem szabad házasságon kívül gyereket vállalni
3: és el kell menni valamit dolgozni.

Ennyi.
És milyen érdekes, a feketék pont mindháromban kimagaslóak. Arányaiban sokkal többen hagyják abba feketék a sulit, sokkal több a fekete egyedülálló anya, és a munkanélküli/bűnöző.
Úgy érvelt, hogy ennek semmi köze a rasszhoz, de annál több köze van a kultúrához. És ha valaki ezzel nem ért egyet,akkor magyarázza már meg, hogy hogy lehet pl az, hogya 70es években még vmi 20% volt a csonka családok aránya a fekete közösségben, ma meg 70%.
Vajon amerika rasszistább lenne most, több évtizednyi civiljogi sikerek után, mint volt 50 évvel ezelőtt?

Itt ér véget a videó.