Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DennisVT1

0 bejegyzést írt és 335 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Ha valaki velem van, az azért legyen, mert szeret, ne pedig azért, mert valami régi sérelmet le akar tudni” - Amikor új kapcsolatba vág valaki, nem tudja levetkőzni a korábbi tapasztalatokat. Levélírónk nem pszichológus, csak szeretne megérteni dolgokat, hogy legközelebb már…..
                       Mit jelent manapság az, ha valaki normális nőt keres? Legyen hűséges, csinos, okos, céltudatos, igazi jellem, és ne használjon káros szereket. Ennyi? De akkor milyen egy Normális Férfi és mit tud mindezekért cserébe nyújtani?                                  Fedezd fel…..
DennisVT1 2024.03.27 18:25:43
@Capillarissa69: Naaaa, azert nem ilyen remenytelen a helyzet. A kornyezetemben is jellemzoen "normalis" noket kerestunk, es nagyon nagy atfedesekkel gondoltuk ugyanazt a "normalis" jelzo alatt.
Ertelmes, legalabb atlagosan muvelt, de a neheze csak most jott: mentalisan es erzelmileg erett es eros. Nem sir minden szartol, nem hisztis, kepes higgadtan racionalisan gondolkodni es uralkodni onmagan.
Van sajat elete, hobbija, baratai (nem fiuk), nem abbol all az elete, hogy van a pasija, es kesz.
Ne a ffitol varja az elete megoldasat, legyen onalloan is eletkepes.

A kulsonek pl az alapveto igenyessegen es apoltsagon tul semmi koze a normalitashoz.
                       „Ez nem egy kis vita volt, hanem egy részéről kimondott szakítás. Mivel az első bejelentkezésére nem úgy reagálhattam, ahogy szerette volna, egy darabig megint eltűnt” – A csaj négy hónap után hamar lelép, majd nem sokkal később vidáman újra hírt ad magáról. Elvárja, hogy…..
                       „Felhívott magához. Nemet mondtam. Ismerem őt és tudom, hogy a küszöbe átlépését követően fél órán belül az ágyába dumálna” – Elítélendő, ha egy elhanyagolt, családos nő egy kis kalandra és gyengédségre vágyik? Ha a múltból felbukkan egy ex, érdemes élni a lehetőséggel, ha…..
                        „A pali most persze, hogy kedves vele, mert hosszú évek elfojtásait élheti ki rajta, és ezért bármit, szó szerint bármit meg fog ígérni ” - Az ex pasit nem az zavarja, hogy a volt csajának barátja van, inkább attól félti őt, hogy nehezen fogja majd kezelni azt a helyzetet,…..
DennisVT1 2022.10.04 01:07:56
@Lorrh: Nezd igy:

Ha sorba allitod a ffiakat a legnagyobb puncimagnesektol az incelekig, akkor az elso 20% atlagos partnerszama a negyszerese az also 80% partnerszamanak.

Valojaban amugy meg ennel is nagyobb ez a difi, mert ez 80-20 olyan 10-20 eve volt igaz, a tinder es tarsai elott.
                       Az elkényeztetésnek számtalan dimenziója ismert, ezzel Posztolónk is tisztában van, olyannyira, hogy most magát vádolja, mert 5 év alatt semmit nem követelt a barátnőjétől, aki mára szépen meg is szokta a helyzetet.                                   Fedezd fel és…..
DennisVT1 2022.09.16 14:05:44
  Orbán Viktor minden volt már. Opportunista, gerinctelen, kaméleon, skizofrén... Legutóbb, Mérő László könyvében dörzsölt szélkakas. Hogy mindezekben mennyi igazság van, arra a későbbiekben feltétlenül kitérünk. Ám kezdjük azzal, hogy megvizsgáljuk politikai környezetét! Ha valakit ugyanis…..
DennisVT1 2022.01.21 10:37:08
@G. Nagy László: Meg lehetne határozni így 2022ben, hogy mi a szélsőjobb (és ami attól is jobbra van, az mi?), mi a jobb, a centrum, a bal, a szélsőbal (és ami még azon is túl van, az mi?)
És akkor ezeket valahogy elhelyezni hitler meg lenin viszonylatában?

Mert ahány ember, ahány "elemzés", vélemény, cikk, felszólalás, stb annyiféle értelmezés, így pedig még amúgy értelmes emberek is csak azt hiszik, hogy ugyanarról beszélnek, vagy ugyanonnan próbálják nézni a világot, de közben k*rv@ra nem.
DennisVT1 2021.10.21 14:01:32
@Boar.: Fú, de megmondtad nekik!
Mától te vagy a hősöm. Követhetlek még valahol?
Friss, ropogós hír zanzásítva: a Vatikán leszövetkezett a rócsild&rokkefeller kompániával, meg egyebekkel, hogy új, színesebb-szagosabb kapitalizmust teremtsenek a világi pórnép nagyobb örömére. JUST IN - Vatican enters into a "global alliance" with Rothschild, Rockefeller & Ford…..
DennisVT1 2021.01.10 21:20:19
@Deansdale: Ez egyébként a politikusokon is megmutatkozik.

A demokraták két olyan nyomozást vittek végig Trump ellen (russia hoax, impeachment), amire századannyi bizonyíték volt (az is hamis), mint most a választási "rendellenességekre".
Az elsőt úgy, hogy képviselőházi többségük sem volt...

Ezek a láma republikánusok meg egy szenátusi vizsgálóbizottságot bírtak összehozni december végén. Ennyi.

Nembeszélve arról, amit fentebb is írtunk, hogy ez az egész előre látható volt a tech fronton. Tudták is, vagy 10szer rángatták be a big tech CEOkat a szenátusba, aztán semmi.
DennisVT1 2021.01.10 21:20:44
@Deansdale: Be vannak szarva Tuckertől meg Ingrahamtől:)
Régen fiskeltem már, rozsdásodnak az izületek, úgyhogy most csak úgy könnyedén és felületesen, lássuk mitisír a hogyishívják. Annyit elöljáróban, hogy a reakcióim zöme nem direktbe a szerzőnek, vagy a szerzőről szól, inkább afféle szabad asszociáció, amit ne vegyen magára akinek nem inge. Tavaly…..
DennisVT1 2021.01.14 00:40:33
@FUCKSZFE: Uramisten...
Deansdale A választásokról 2020.11.01 09:19:07
Szerintem az USA-ban a Demokrata párt már 2016-ban sem akart nyerni, és most sem szeretne, ahogyan hazánkban is szándékosan veszít az ellenzék már 3 turnus óta. A globalista-progresszív hatalomnak sokkal jobban fekszik, ha ellenzékből támadhatja a gonosz elnyomófasiszta hatalmat, ezzel tudják igazán…..
Dívány szalagcím: A járvány máshogy hat a nőkre, mint a férfiakra. De miért? Azért, kedveseim, mert amit ti itt "nők" alatt értetek azok valójában a hisztis, idióta feminista picsák, akik szentül meg vannak győződve, hogy az egész világ kizárólag az ő elnyomásukra létezik, így a sör drágulásától a…..
DennisVT1 2020.04.15 15:56:59
Deansdale Korona 2020.03.16 15:41:01
Táviratszerűen amit gondolok: A fő probléma az, hogy a média mindent mond és az ellenkezőjét is, ráadásul nem úgy, hogy a mainstream balra megy az alternatívok meg jobbra, hanem mindenki össze-vissza. 5 percenként változik, hogy mind meghalunk, ill. hogy ez csak egy kicsit marconább influenza és…..
DennisVT1 2020.03.20 23:39:36
@csi szi: "de azért a csehek és a szlovákok is tudnak sokkal többet végezni"

Több tesztet végeztünk, mint a szlovákok.

"szerintem most is kapacitásgondok lehetnek ott, azért végeznek kevés tesztet"

Nem végeznek keveset a többi hasonló országhoz képest. A környezőekre célzok, mint Szlovákia, Horváto. ilyesmi.
Ausztria meg Szlovénia csalóka, mert ők szomszédai a legnagyobb gócpontnak.

Amúgy amit általános rossz logikának gondolok az az, hogy "azért alacsony nálunk a betegszám, mert kevés a teszt"

Pedig ez pont fordítva van. Ahol kevesebb az igazolt beteg, ott kevesebb a kontakt, kevesebb a teszt.
Ahol több, ott több.
DennisVT1 2020.03.21 12:18:45
@csi szi: " OK, de Szlovákia az kb. fele akkora, mint mi"

Az max abban számít, hogy milyen gyorsan ér rajtuk végig a vírus.

Egy 5 és egy 10 milliós populációba is bedobsz 1-1 fertőzöttet, akkor a terjedés sebességét (milyen gyorsan lesz 100 fertőzött) nem a populáció nagysága határozza meg. Ha valami, akkor inkább a népsűrűség. Kétszer olyan sűrű tömegben egy tüsszentés több embert tud megfertőzni.
DennisVT1 2020.03.24 19:55:57
@Deansdale: Bocs, ha ez volt már, de te értelmes pasas vagy, adok a szavadra:)

Szted hogy kezeli a fidesz ezt a helyzetet? Egyrészt a járványt, másrészt ezt a politikai hercehurcát?
Nem látod reális (még ha valósznűtlen) veszélynek azt, amitől az ellenzék parázik? (teljhatalom)
Trump azért nyert, mert a normális embereknek elege lett a progresszívek barom vádjaiból. Cirka 30 éve hallgatjuk a modern baloldaltól, hogy mindenki aki nem baloldali ilyenpista meg olyanfób, rohadt tahó, szemét, ésatöbbi. Unalmas. És undorító. Aki szarral dobálózik, maga is szaros lészen - tartja…..
DennisVT1 2020.02.08 10:52:52
@Deansdale: Elkezdhet gyúrni novemberre, megint elnökválasztás lesz:)

Én mondjuk nem hiszem, h újraválasztják Trumpot, ismét minden létező eszköz a másik oldal kezében van, és most nem fogják félvállról venni.
Ezt láttad?:

youtu.be/IzF7nBmwPso?t=336

odatekertem a lényeges részhez, de 10en valahány perc az egész, megéri megnézni.
Soros bá' nagyon félti a demokráciát, olyannyira, hogy tökugyanazt a barom szöveget sütögeti el Trumpra, mint Orbánra, a maffiaállamról, amit a jobbosok nyilván létre akarnak hozni mindenhol a világon. Mint a balosoktól tudjuk, a demokrácia szó jelentése az idők során megváltozott: már nem a…..
A Reuters - mivel a legkevésbé sem elkötelezett balos szarfészek - nagy csinnadrattával közétette hogy több mint 100.000 migráns gyerek van jelenleg elkülönítő táborokban az USA területén, de aztán valaki szólt nekik hogy ez az adat 2015-ből való, az Obama-érából, ezért a hírt törölték. Az addig…..
Halloween közeledtével megjelent egy rakás libsi újságcikk arról, hogy a birodalmi rohamosztagosnak öltözést be kellene tiltani a gyerekeknek. Nem értettem miért, eddig ez nem volt műsoron, más baromságokkal voltak elfoglalva (pl. ne öltözz indiánnak mert az mikroagresszió). Sőt, a Star Wars-t…..
DennisVT1 2019.11.20 01:25:16
@GABOR2: "Az impeahment meghallgatások is visszaüt a demokratákra. Viszont Trump megfontolja, hogy megy majd tanuskodni, na az érdekes lesz."

Akartam kérdezni, hogy követi-e vki a meghallgatásokat.
Na nem a 444 v Index beszámolóit, hanem a live feedet a C-Spanen?

Parádé.
Ha valakinek tetszettek az olyan filmek mint pl az Egy Becsületbeli Ügy, az tudná élvezni ezeket.
Persze lassú nagyon, de hihetetlen mennyiféle módon lehet kavarni a xart.

Kb 20 órányit láttam élőben, egy tisztességes bíróságról úgy baxnák ki ezeket a tanúkat a másod- harmad- negyedkezes infóikkal, mint a macskát...

Nem beszélve az irányított kérdésekről, és a tanúk szájába adott válaszokról.
Deansdale 2019, yo 2019.10.21 07:59:17
Angol fazon pornókép-sorozatot fotózott volna Britannia legfiatalabban "váltott" transzneműjével, de mikor megtudta hogy az illető csak fejben váltott, a fütyköse még ugyanúgy megvan, inkább visszamondta a dolgot. Heteró szexet férfi és nő között elég nehéz úgy fotózni, hogy mindkét résztvevőnek…..
"Islam is right about women", vagyis az iszlámnak igaza van a nőkről. Ezt plakátolta ki valaki valamelyik amcsi nagyvárosban, és a libsik agya szemmel látható sorvadásnak indult. Természetesen rögvest felháborodtak, mert érzik hogy ez bizonyos értelemben a progresszív dogma elleni támadás, de…..
DennisVT1 2019.09.27 15:38:34
Dean ezt imadni fogod:

www.thesun.co.uk/news/10001058/five-year-autistic-boy-sex-offender-hugging-classmate-kissing/amp/

Volt egy irasod valahol egy amcsi sorozatgyilkosrol aki egy ilyen listarol valasztotta az aldozatait, nem?
Mivel az előző cikkben egy adott anyagra válaszoltam, kevés tér maradt azzal a kérdéssel foglalkozni, ami elvileg a vita sarokpontja. Azt alaposan kiveséztük, hogy mi a helyzet a baloldalon, érdemes lenne ugyanezt megtenni a jobboldallal is. Ehhez felhasználhatnám a Válasz vitaindítóját, amiben ők…..
Deansdale Egy komment máshonnan 2019.07.06 10:20:14
Szerintem ez egy jó komment, bár a zöme már elhangzott részleteiben többször és több helyen, talán így összerakva más megvilágításba helyez dolgokat. Amúgyis rég foglalkoztam már a feminizmussal. Uborkaszezon van, na :) --- ...egyre erősödő meggyőződésem, hogy a sors/tao/atyaúristen úgy vezeti a…..
DennisVT1 2019.07.18 13:37:50
OFF:

www.youtube.com/watch?v=rNvgl38TLvI

Liberal Professor Warns: Google Manipulating Voters 'on a Massive Scale'
„Egyik nap még szeretett és éreztette, hogy minden rendben, másnap pedig már megszűnt létezni a számomra” - A csaj pont a legrosszabb krízishelyzetben képes előhozakodni azzal, hogy az előző párja bezzeg éttermi szinten főzött. Ma megtudhatod, mivel vigasztalta pasiját egy…..
DennisVT1 2019.07.02 12:29:18
@Heinrich Spitzvogel: Ezt minél előbb érdemes megtanulni, és akkor nagy meglepetés nem fog érni...