Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miti88

33 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elsavasodás különböző problémákat okoz mind a savak direkt károsító hatása, mind pedig a savas környezetben elszaporodó kórokozók miatt. Hogy ezt a ciklust helyreállítsuk, a legfontosabb lépés a savtalanítás és a hidratálás. "A szervezet savraktárai" című…..
Forrás: http://www.penz-kereses.net/otthoni-munka Pénzt keresni az interneten nem csak saját vállalkozás inditásával lehet: vannak jól fizető otthon végezhető munkák is. Egy ilyen a cikk irás. Sok webmester fizet a cikkekért, egyrészük azért mert maga nem tudja profin megirni még…..
 Egy weboldal készités nem túl bonyolult feladat, ám ha profi módon szeretnénk, magunk létrehozni az nem kis fejtörést fog jelenteni.Természetesen nem mindenkinek éri meg, hogy saját magának hozza létre a honlapját, ezért alapultak meg a weboldal készitő cégek. Egyszerű a…..
Igazság szerint kicsit el vagyunk havazódva, amivel persze a blogolvasók nem sokat foglalkoznak, őket a bejegyzések érdeklik. De most őszintén szólva nem sok frappáns jut eszembe, ellenben tegnap is és ma is komoly üzleti kapcsolatépítésben voltunk. A jelen gazdasági helyzetben…..
      Szeretnél még több pénzt keresni? Szeretnél gyorsan meggazdagodni ?  Szerintem igen.    Olyan körülmények közt élünk, ahol a pénznek nagyon nagy szerepe van. Maga a pénzkeresés vagy a meggazdagodás is egy olyan téma  amirõl elég sokan…..
 Szeretnél még több pénzt keresni? Szeretnél gazdag lenni ?  Szerintem igen.  Olyan világban élünk, ahol a pénznek óriási szerepe van. Még a pénzkeresés vagy a meggazdagodás is egy olyan téma  amirõl elég sokan tanitanak vagy beszélnek .  Vannak akik…..
 Sokan félnek attól hogy nem fog működni az internetes vállalkozásuk. Nekik szól a következő cikk: Mennyi pénzt fogok keresni, ha belevágok egy online vállalkozásban? Forrás : http://www.penz-kereses.net/mennyi-penzt-fogok-keresni Sokan kérdik tőlem, hogy…..
 A következő cikk, az online pénzkeresési módszereket tanulmányozza. A legbiztosabb internetes pénzkereseti módszer a weboldal készités. Ha már rendelkezel egy nagy forgalmú oldallal akkor abból mindenképp tudsz pénzt kiszedni. A cikk: Pénzkeresés,…..
 A következőkben egy olyan cikket fogok ajánlani, amely bemutatja, hogy miként lehet az interneten pénzt keresni hirdetések, reklámok segitségével:Pénzkeresés hirdetéssel (link a teljes…..
 Sokan félnek a magyar partnerprogramoktól, és sajnos nem is alaptalanul.Nemcsak hogy többnyire pofátlanul kevés jutalékot “vágnak” hozzád, hanem bizony sokszor a partner értesítése nélkül fejezik be. Így aztán a partner sokszor nem is tudja, hogy feleslegesen…..
 Megdöbbentő, hogy a lakáshitelek felvételekor mennyire nem foglalkozunk a hitel esetleges banki felmondásával, a fizetésképtelenség bekövetkezésének rémképével. Úgy vesznek fel az emberek hitelt 20 évre, hogy nincsenek tisztában azokkal a körülményekkel,…..
 Az Internet elterjedésének legerősebb jelentősége abban van, hogy a kis- és középvállalkozások számára elérhetővé tett számos új, eddig ismeretlen marketing eszközt. Vállalkozói szempontból az elmúlt évek legfontosabb fejleménye mindenképpen az új lehetőségek…..
A vállalkozók többsége tisztában van azzal, hogy az interneten megjelenni szinte kötelező. Azt viszont már kevesen tudják, hogy a megjelenést mire is lehet használni. A válasz nyílván mindig magától a vállalkozástól függ, de egyvalami közös: legyünk hasznosak a látogatók…..
 Bátran állithatjuk  azt, hogy pénzt úgy lehet keresni ,hogy eladunk valamit . Akár egy terméket  akár az időnket,  áruljuk, valamit mindig adunk a pénzért cserébe. Hogy ha többet szeretnék keresni, azért többet kell adni.  Több terméket vagy több időt…..
 Kijelenthetjük ,hogy  a pénzkeresés úgy történik ,hogy eladunk valamit . Akár egy terméket  akár az időnket,  áruljuk, valamit mindig adunk a pénzért cserébe. Ha több pénzt szeretnék keresni, azért többet kell adni.  Több terméket vagy több időt kell…..
 A tegnap netezés közben bukkantam rá arra, hogy energia küldést lehet igényelni az ezoterikusenergia.info weboldalon.Az oldalt állitólag, egy olyan csoport üzemelteti, akik ismerik az univerzum hatalmas energiáját, kapcsolatot tudnak vele teremteni, és felhasználni azt…..
 A legutóbb közétett jelentés szerint az, Európai Unió felnőtt lakosságának több mint 50 % túlsúlyos vagy elhizott.A WHO szerint egy, a normál súlyú személy BMI értéke 20 és 25 között van, egy túlsúlyos BMI értéke 25 és 30 között, míg elhízásról 30 felett…..
 A fogyókúra, lehet hasznos (amikor túlsúlyos az illető), de káros is lehet, ha valaki túl gyorsan szeretne lefogyni. Kimeritheti a szervezetet egy-egy ilyen kúra, és szédüléshez, ájuláshoz is vezethet.A legjobb, ha figyelünk az egészségünkre is a súly leadása mellet. A…..
 Létezik egy optimális arány, a testsúly és a magasság között. Ezáltal megtudhatjuk, hogy testsúlyonk alacsony, magas vagy optimális. Léteznek, programok is, amelyek kiszámolják ezt. Egy ilyet itt találasz: Fogyókúra kalkulátorTermészetesen, ez nem épp ennyire egyértelmű,…..
 Minden honlap számára szükség van egy tárhelyre, szerverre, ami biztositja a honlap állományainak tárolását, az esetleges szerver oldalon futó programok működését, valamint az internet kapcsolatot, melyen keresztül a weboldal elérhető. Ezek a tárhelyek, szerverek…..
 Ahhoz, hogy jó fizikai kondicióban legyünk, sportolnunk kell, valamint mindent töllünk telhetőt meg kell tegyünk, hogy egészségesen is táplálkozzunk.Érdekes dolog, hogy a közhiedelemmel ellentétben, nem kell rengeteget sportolni és éhezni ahhoz, hogy elnyerjük a kivánt…..
 A weboldalkészités még néhány éve teljesen az informatikusok hatásköre alá tartozott. Szaktudás kellett egy alapszintű honlap létrehozásához is. Ez, a mai ingyenes weboldalkészitő eszközönke köszönhetően már nem teljesen igy van. Természetesen a programozók és…..
Nagyon fontos, hogy honlapunk forgalmáról reális képet kapjunk. Ma már szinte minden webmester valamilyen módon méri a honlapja forgalmát, és elemzi is azt.Ezt megtehetjük saját szkriptel, egyes weboldalak szolgáltatásain keresztül, egyes webtárhely szolgáltatóknak is van ilyen…..
Szerezz weboldaladnak releváns linkeket, hogy előrébb kerüljön a főbb keresőmotorokban. A linkek legegyszerűbb szerzésének a módja a linkgyűjteményekbe való regisztráció. Sajnos a linkgyűjtemények száma folyamatosan növekszik, de sok linkgyűjtemény el is tűnik a…..
Jelentkeztem egy minőségellenőr állásra, valamelyik multihoz egy vidéki nagyvárosban. Behívtak, de első körben még nem interjút kellett adnom, hanem gagyi matek és pszichológia teszteket kellett kitölteni. A magyar nyelvi feladatokról meg már nem is beszélve, ahol hiányzó…..