Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guANoiD

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint tudjátok a Játékok a Polcról oldal az esetek 99%-ában játékokkal foglalkozik, így alapvetően nem nagyon szoktam írni direktben filmekről vagy sorozatokról. Eddig összesen két alkalommal és utoljára 2020-ban csináltam ilyet, először a Rebels-el utána pedig a Clone Wars-al összefüggésben. Ma…..
Ha egy jól működő, stabil, megbízható laptopra vágysz, akkor elég csalódott leszel, amikor a laptopod nem működik jól, nem stabil és a legkevésbé sem megbízható. Olvasónk lassan két hónapja szenved az újra és újra megjelenő, váratlan kékhaláltól, a szerviz pedig elég döcögősen kezeli a…..
guANoiD 2020.04.24 13:22:05
Vagy amikor az STMicroelectronics Free Fall Data Protection Driver-t nem lehet eltávolítani, hiába SSD meghajtód van, és ha BIOS-ban letiltod, akkor is látszik Windows alól.
Viszont amig fent van ez a driver, addig nem tudsz Windows Feature Pack-et telepíteni, mert hibával elszáll a telepítő.

A posztólónak javaslom, hogy töltse le a Windows 10-et a Microsoft oldaláról:
www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10

Majd tiszta telepítés (nem frissítés!!!) és aktiválás után a Windows Update-el töltse le és telepítse az összes frissítést és driver-t.

A legújabb BIOS firmware-t telepítse a DELL oldaláról letöltve.

Ami fontos:
Semmilyen DELL-es drivert ne tegyen fel, mert az pre-alfa összegányolt tesztverzió mind!!!
Ez igaz a DELL-es software-ekre is!!! Ezek jellemzően bloatware-ek.
(Dell/Alienware Digital Delivery Application stb.)

Használja kizárólag azokat a drivereket, amiket Windows Update talál meg.
Ha ez után stabil, akkor valamelyik gányolt DELL driver okozza a problémát.
Speciális körülmények, speciális Homárok. Egy rendvédelmi szervnél dolgozó olvasónk és egy orvos is írt nekünk, mindketten utaztak volna, de a kormányrendelet még napokkal ezelőtt megtiltotta ezt. Mivel a munkáltatójuk tiltotta el őket az utazástól, keresték a lehetőségeket arra, hogy valahogy…..
Naiv ügyfélnek alig egy hónap alatt sikerült megértetnie az iStyle szervizével, hogy tulajdonképpen mi baja van a Macbookjának. Az Apple ezután egy héten belül cseregépet ajánlott fel, de a tavaly nyári modellt már nem bírják összerakni, csak a legújabbat, ami…..
Mónika újabb érdekes információkkal szolgál a fél éve megismert talányos belépőjű Dinoszaurusz Liveactnek. Ők ugyanis befizettek 60 perc hardcore akcióra, amiből azonban 20 perc hüllőkkel fotózkodással telt el. Dunaföldváron a mai napon megtartott hüllőshow (vagy inkább…..
guANoiD 2012.09.12 17:18:52
A magyar helyesírás szabályai/A rövidítések és a mozaikszók

hu.wikisource.org/wiki/A_magyar_helyes%C3%ADr%C3%A1s_szab%C3%A1lyai/A_r%C3%B6vid%C3%ADt%C3%A9sek_%C3%A9s_a_mozaiksz%C3%B3k

A Forint szó rövidítése Ft mégpedig pont nélkül a t betű után.
Mivel a plakáton szereplő t betű után pont van, így az bizony mondat végi írásjel, azaz pont.
Így viszont a plakáton szereplő szöveg tényleg azt jelenti, hogy 690,- Ft minden további jegy.
Szóval lehet pereskedni :D
Editék nem elég türelmes vendégek, mert két éven belül már másodszor hagyták ott 10 perc hiábavaló várakozás után a Szeremley pincészet pincérnőjét, aki elfelejtett kimenni hozzájuk, miután kiderült, hogy "csak" inni akarnak.Egy igen csak felháborító esetet…..
Viktor egy vélhetően igen régi, de érdekes jelenségre hívja fel a UPC "digitális" csomagjára előfizetők figyelmét. A tévébe ugyanis csak analóg jelet továbbít a set-top box alapértelmezett esetben. Ahhoz, hogy a lakáson belül is digitális legyen, a drágább HD-csomagot…..
Naszóval itt az Artisjus válasza a főként a MAHASZ-t ért támadásokra: Július 7-én „Miért maffia az Artisjus?” címmel jelent meg poszt a Homáron egy névtelen „szakmabeli olvasótól”. A poszt több ponton (2., 4., 5., 6.) azt hiszi az Artisjusról, hogy ő a…..