Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tit.joey

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ugye ez az Orbán Viktor által a rezsiharcosoknak írt levél, melyben közli, hogy ezután "Magyar Csapat" néven futnak majd neki a közműszámlák elleni harcnak (egyébként Angela Merkel pártjának is van csapata, annak Team Deutschland a neve). Az egy dolog, hogy a Magyar Csapat…..
tit.joey 2014.01.08 18:51:45
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Nyugi, a legendás igazmondó addig ügyeskedett míg közösültek, illetve egyesültek és így meg van sok sok fentebbi emberkének a vágya: el lehet zavarni Orsikát a p....ba. Egy dolgot kell átgondolni, Gyurcsány, Bajnai, Mesterházy, a vének, Boldvai, Szigetvári, Baja, Szekeres jobb lesz? De most tényleg jók lesznek????? Vajon van olyan aki azt mondja, hogy jobb lesz bankadó, multiadó, telekomadó nélkül. Jobb lesz ha duplájára emelika családi pótlékot, jobb lesz ha nem kell a segélyért közmunkát végezni, jobb lesz ha újra beindul a hitelezés?
Új eredményekhez új hirdetés dukál, ezért megújult a nyitóbanner a kormányoldalon. Ennek egész egyszerűen az az oka, hogy megújult a nagysikerű sikerpropaganda-oldal, a jobbanteljesit.kormany.hu is. Az újabb eredményekről beszámoló új reklámhadjárat természetesen a…..
tit.joey 2013.10.01 14:53:21
@Vombatus Ursinus:
És? Nem vagyok egy kommentes pöcs, csak a manyuptéma feldühít, mert ott sok minden elúszott...
tit.joey 2013.10.01 14:54:18
@Vombatus Ursinus:
Azt még direkt az egykulcsos adó előtti évről írta, de speciel kurvára igazságtalan az egy kulcsos adó, és kártékony is.
tit.joey 2013.10.01 14:52:15
@Vombatus Ursinus:
Hülye dolog, nem akarom védeni Vidékit, de a manyup sztoriban speciel igaza van. nem volt reálhozam, akinek volt, az a manyupbiztosító, aki fix tarifát kapott, aztán azt csinálta a pénzzel, hogy pl. megvette a saját tulajdonos bankjának a legrosszabb kondíciójú értékpapírtömegét, vagy nyugodtan tőzsdézett a tag pénzével, mert nem volt igazi felelőssége.....
Mert nem volt, mondom nekem 2,3M befizetésre 13E reálhozamot termelt, tizenpár év alatt......
Hogy kinek mennyit, azt mindenki maga tudja.
Már nagyon várjuk Dézsy Zoltán Elment az öszöd című "alkotását", amelyet május 2-án fognak bemutatni a mozik, és amit a Nemzeti Kulturális Alap 2012. decemberében 5 millió forinttal támogatott a miniszteri keretből. Dézsy Zoltán (Fotó: Horváth Péter Gyula,…..
Nemhiába Pécs a blog kedvenc városa, ismét sikerült előrukkolniuk valami érdekessel. Páva Zsolt előterjesztése alapján adót vetnének ki a távhőről leváló lakosokra, melyet 5 évig kellene fizetni "a más hőellátás igénybevétele és a távhőszolgáltatás igénybe vétele…..
tit.joey 2013.04.16 11:36:47
@Vidéki: egyet ne felets el akkor nem volt áfa 27%, szja 16 %, eü járulék X%, nyugdíjjárulék Y%, munkavállalói járulék, az a járulék amit utánad fizet a munkáltatód, tranakciós illeték, helyi adó, teljesítményadó, jövedéki adó...........adó adó, vám, illetékfaszom, stb.
Jó lenne ha egyszer vki hozzáértő kiszámolná ma mennyit fizetünk, kb saccra 80% az államnak, és Mátyás idejében egy jobbágy.
szerintem megdöbbentő lenne.
Ja és a rómaiaknál a colonusok, azaz a volt rabszolgák a termés egyharmadát megtarthatták.
Az unortodox tündérvonat begördült a Magyar Nemzeti Bankhoz, a Jegybankelnök Úr és a posztra alkalmatlan helyettese kibontotta a packaget csomagot. Bár régebben Matolcsy óvta a devizatartalékot, most 3 milliárd eurót lecsippentenek belőle. Brace yourself, még egy év van a…..
A nyugdíjasok mindig az aktuális kormány legkedvesebb barátja: a nyugdíjat az állam adja, és 3 millió szavazó az 3 millió szavazó, a másik 5 millióval pedig csak a gondok-problémák voltak.Tegnap az Index közölte, hogy a kormány tervezi a 13. havi nyugdíj visszaállítását, már…..
tit.joey 2013.01.10 12:37:50
@Taurus SMS: és tedd hozzá, abból 1milla állami alkalmazott!!!!! aki ha fizeti is a járulékokat, azt mindenképp csak a másik alig 3 milla adójából teheti meg!
Gery Greyhound (a Mi éveink, és a Best of Gyurcsány videók készítője) egy hiánypótló és egészen elképesztő videót osztott meg a tumblr oldalán.Ez egy "egy szigorúan belső felhasználásra szánt dokumentumfilmecske" a 2009-es pécsi időközi polgármester -választásról, ahol…..
1526. augusztus 29.: az Oszmánok szerencsenapja – a középkori Magyar Királyság bukása A magyar határon álló Nándorfehérvár (a mai Belgrád) vára alatt 1526. július 10-én zuhogó esőben vette kezdetét az Oszmán Birodalom uralkodójának, II. Szülejmán szultán hadiszemléje.…..
tit.joey 2012.11.08 12:53:50
@hami:
Nem volt román, e TÉNYEK ISMERETÉBEN, KUN vitéz és MAGYAR nemeslány fia volt, tehát max, ha a kunokat románnak tekinted akkor is félig lehetett az. Ez tény!
És tegyük hozzá a magyarság már régóta vállalás kérdése.
2010.február 18-án írtunk arról, hogy 2009. december 25-ig sem sikerült megoldani az arzénos ivóvíz problémáját Magyarországon, és több százezer ember ilyen vizet iszik, ezzel főz. Akkor még MSZP-kormány volt, azóta jött a Fidesz. A probléma azonban szinte változatlan…..
Vastagbőr MÁV-kulisszatitkok 2012.06.11 09:01:00
Egy fantasztikus videóval lettünk gazdagabbak pénteken. A VDSZSZ és az NFM képviselői ültek le tárgyalni, és az előbbiek felvették az egészet (állításuk szerint nem rejtett kamerával), egy 20 perces részt pedig felraktak belőle a Youtube-ra. Érdemes megnézni.   A…..
Május 9-én különösebb visszhang nélkül közleményt adott az MTVA a labdarúgó EB és az olimpia közvetítésével kapcsolatban: "A Labdarúgó EB 2012 és a 30. Nyári Olimpiai Játékok London 2012 olyan kiemelt sportesemények, melyek bármely, Magyarország területén történő…..
tit.joey 2012.05.23 19:59:49
      Holnap este hat órakor a Corvinus Egyetemen Bogár László tart előadást . Jogi képviselőnk kérésére nem írom azt, hogy Bogár László a Nemzet Hülyéje. Lehet, hogy gondolom, lehet, hogy nem, sohasem fog kiderülni. A kontraszelektált kommunista…..
Az utóbbi idők legnagyobb tömegrendezvényét hozta össze az Erzsébet híd pesti hídfőjénél az "Egymillióan a magyar sajtószabadságért" csoport és azok, akiknek "Nem tetszik a rendszer" ... Mivel még az LMP 18 résztvevővel dúsított megemlékezésről is szép…..
Új sorozat. Kaptunk egy tarháló levelet az Országos Mentőszolgálat Alapítványtól. Hasznos, emlékeztető ajándékként van benne egy könyvjelző kemény papírból. Az egyik oldalán egy 17 cm hosszú vonalzó van, két, a mentősök munkáját ábrázoló gyermekrajz és az alapítvány…..
tit.joey 2011.10.20 16:38:01
Ez az! Megcsináltuk! Csak így tovább! Nem szabad félúton megállni, nyomulni kell tovább: Helló harmadikosok, helló másodikosok, helló elsősök, szervusztok nagycsoportosok! Meghoztuk a friss, ropogós preambulumot! Nem elég, nagyon nem elég csak a negyedikesek felvilágosítása.…..
  Népszavaztatna az LMP, rögtön tíz kérdésben. Az alapvető munkavállalói jogok érdekében, mondják. Itt vannak az Országos Választási Bizottság elé terjesztett kérdések:Egyetért-e Ön azzal, hogy az álláskeresési járadék folyósításának időtartama az…..
Mandiner blog NENYI 2010.07.04 14:01:00
  Nagyon nem szeretnénk kimaradni a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből, ezért néhány ötlettel mi is hozzájárulnánk a Nagyon Fontos Nyilatkozat terjesztéséhez: ..