Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FaFeri

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádjuk a legeket! Így lehet ezzel Anatoly Konenko orosz művész is, bár ő a legek egy típusára, konkrétan a legkisebb dolgokra koncentrál. Miniatűr szobrászművészként ez nem is olyan meglepő, ám ezzel az alkotásával minden korábbit felülmúlt. Nem csupán egy tárgy miniatűr…..
FaFeri 2013.07.18 15:51:03
Csodás alkotásra bukkantunk az imént. Diarmuid Gavin, ír kertépítész kreativitását dicséri az alábbi csoda, melyet nemes egyszerűséggel csak Irish Sky Garden-nek, avagy Ír Égi Kertnek neveztek el. A megnevezés kissé megtévesztő, hiszen a kert nem Írországban, hanem a londoni…..
FaFeri 2013.02.28 19:24:52
@Mad Mind: Hát kiállításra készült és kellett valami igazán látványos. Daru nélkül nehéz lenne lebegtetni, brá tény hogy úgy még jobb lenne :)
Régóta dolgozom a cégnél és mindig is szerettem a munkát. Jó érzés volt zöldebbé tenni az emberek környezetét, vagy rendezvényeket dekorálni. Ha valakit kicsit is érdekel a környezetvédelem, az szívesebben díszít növényekkel, mint mondjuk lufikkal, amik később a kukába,…..
A nagy melegben sok fontos feladat vár ránk a kertészetben. Ezek közül a leghalaszthatatlanabbak: öntözni, locsolni, majd ezeket folyamatosan megismételni. A  faiskolai növények még akkor is megsínylhetik a kánikulát, ha eredetileg meleg égtájakról származnak, és a…..
A fesztivál-szezon alkalmából érdemes pár szót ejteni a dísznövény kölcsönzés egyik talán legérdekesebb részéről, vagyis, hogy hogyan kerülnek vissza hozzánk a dekorációnak szánt cserepesek. A hozzánk érkező  növények egy része, ugyanis sohasem kerül eladásra, ők…..