Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tuszun

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötvenöt éve, 1963 november 22-én halt meg Aldous Huxley, az író, aki mindenkinél élesebben látta a jövőt. Az a november 22 Hollywoodban nehéz napok után következett be Huxley számára. 1961-ben tűz keletkezett a házában és elpusztította egész könyvtárát. Az író ezzel kapcsolatban azt mondta az egyik…..
Volt már egyszer szó a Piarista Központ átépítéséről és arról, hogy mi is lesz majd a tetőterében. A fejlesztők akkor meg is invitáltak megnézni az átalakítást, én meg azóta is adós vagyok nekik egy átfogó poszttal. Pedig közben nem csak az irodaszint készült el, hanem az…..
Tuszun 2011.10.31 16:37:26
@ZBR:
Honszeretett ZuBRovics Elvtars!

Hat akkor unneplunk! Az optikai csufsag eltunt (csak halkan jegyzem meg, nem lehet, hogy a felujitas miatt volt ott ??), a Pianyistak megsem tehetnek arrol, hogy nem megy at alattunk a forgalom, gyulhet a kutyakaka a szabad feluleteken, igy nincs akadalya, hogy ki-ki alapon meglatogassuk a hozank kozelebb eso muintezmenyt... :)) Mindenki, aki en vagyok, a vendegem!!
Tuszun 2011.10.31 17:23:43
@ZBR:
ZBR Ur/Urholgy (nemkivant resz torlendo)!

Belatom, tenyleg nem lehet elfelejteni, es belatom, hogy tenyleg allnak ott autok. Lehet, nem is az atyakoke, de ott allnak, es azert a Pirstakok a hibasak. Mert megmutattak, hogy ok barmit megtehetnek a belvarosban, legyen akar Demszki Fattya, vagy Tarlosi Szittya a fofonok.

En itten most elmegyek egy titkos helyre, ahol titkos dolgokat muvelek, magat is meghivom, ha arra jarna... :-)
Tuszun 2011.11.01 09:31:49
@10 000: @ZBR:
Sajnalatos mod nem ismerjuk egymast, pedig nagyon figyelgettem am a pohar feneken keresztul...
De mar nemsokara kozelebbi kocsmat valasztok, nem ilyen vacak albionit, es akkor konkretumokkal is fogok szolgalni ZBR baratomnak, hol van az a Nagyon Titkos Hely... :-)
Az állítás meredek, de egy tucat kérdés és öt szempont vizsgálata alapján a Newsweek ezt állítja. 165 országban kutattak. Izlandi nőnek lenni a legjobb, csádinak a legrosszabb. Magyarországnál 111 jobb hely van a nőknek!  Öt szempont köré csoportosították az adatokat,…..
Tuszun 2011.09.23 14:22:39
@ivrilider: Nem tudom, inkabb az elgepeles. Voltam olyan, a listan elottunk helyet foglalo orszag egyik falujaban, ahol par hettel azelott halara koveztek egy 15 eves lanyt, mert csalfa pillantasokkal elcsabitotta a nagybatyjat, majd volt pofaja teherbe esni...
A TASZ jelenti Az abortusz rossz? 2011.06.08 23:43:00
A terhesség művi megszakításának jelenlegi szabályozásáról a magyar állampolgárok ritkán látott arányban gondolják, hogy jó úgy ahogy van (60 %-uk szerint megfelelő, további 5 % szerint még túl szigorú is). Egyébként a válaszadóknak ugyancsak több mint fele (60 %) válaszolt úgy, hogy az abortusz…..
Tuszun 2011.06.09 12:42:14
@batgirl:
1. Senki sem tiltja, hogy itt lanyok is megszolaljanak.
2. Ha majd a lanyok maguktol esnek teherbe, akkor majd lehet azon vitatkozni, hogy a ferfiaknak is lehet-e velemenye a dologrol.
Tuszun 2011.06.09 12:52:03
@batgirl: Azert nem hulyeseg, mert egy normalis esetben nem csak a no neveli fel a gyereket, ne csak a no vallalja az ezzel jaro herce-hurcat. Hidd el, a ferfiak sem spermiumleado automatak, hanem adott esetben erzelmi kotodest tudnak mar a nok hasaban gombolyodo cuccal kialakitani - hasonlokeppen (bar nyilvanvaloan maskepp), mint maguk a nok.
Tuszun 2011.06.09 13:00:16
@tea fan: Nagyon igaz! Majdhogynem koteleznem a ferfiakat is, hogy menjenek el a nokkel a beavatkozasra (amennyiben az apa szemelye ismert).
[A lista közben elavult kicsit, megszűnt a Lukács, és bejött új szereplőnek például az Erdős és fiai, a Levendula és a Fragola.] Éppen tegnap volt a fagyikehely (sundae) születésnapja, amit a Google is megünnepelt. 119 év szép kor, hozzá ez a tavaszi idő, ideje kicsit ünnepelni…..
Tuszun 2011.04.04 13:01:11
@cicavirag: De, azaz! :-)) Es ha ket gombocot kertel, akkor a fagyikanallal adta oda a fagyit, es elsore nem lehetett elkapni...:-)
Eletemben egyetlen egyszer firkaltam a falra kretaval, na az ott volt, ahol a regi vizjelzes van a falon. Pont odaig ert a sor fagyiert...:-)
Hogyan mondjuk felszólító módban a rejleni igét? Rejljen? És a vedleni igét? Vedljen? Vedledjen? Netán vedeljen? Vannak a magyarban bizonyos igék, amiknek meglehetősen fejtörő a felszólító, illetve a feltételes módú változata. Most hogy is van akkor a helyes forma? A nyelvész…..
Tuszun 2011.01.11 14:00:19
@Kaktuszusz: Itt van a "siklani" ige. Amikor (huuu de regen) uszni tanultam, a tempo utan siklani kellett. Akkor most hogy is mondja az edzo? Huzzal, rugjal, sikoljal?
Más Tészta Koriander 2010.12.10 11:43:00
Hát nem. Mégsem éli túl. Mármint a koriander. Apró levelei lefeküdtek a hideg földre, és szétszórta pici magvait, pedig azt sem láttam, hogy virágzik. Ezek szerint a koriander-pestót már csak jövőre készítem el. A kinyúlt emlékére itt egy kis összefoglaló: mit lehet tudni a…..
A Fidesztől nem távol eső Hírtelevízió Célpont című műsorában bemutatásra került a Magyarországi egyházakról egy körkép. Tény, hogy igen könnyedén lehet ma vallást alapítani, és mint általában sajnos mindennel a magyar ezzel is visszaélhet. De kisegyházak, azért mert…..
A múlt héten már több vér folyt a Hüttén, mint egy Yellow Spots koncerten és még mindig nem fogytunk ki a dermesztő történetekből. Tamás élményében ugyan nem lesz semmi komoly sérülés, azért valóban vérfagyaztó lesz. Egy gazdátlan láb üldözése a Chopokon!  …..
addict Minden horgász impotens! 2010.11.05 08:15:00
Na ki lehetett az, aki ezzel a kedves gondolattal megajándékozta az emberiséget? Hát persze, hogy a lassan már szélsőségesen embergyűlölő szervezetként számon tartott, állatvédő PETA, ami újabb és újabb finoman szólva provokatív, kicsit keményebben fogalmazva kifejezetten…..
 Már a sorsolás óta különleges figyelem övezi a Liverpool nápolyi vendégjátékát, s ahogy közeledett a mérkőzés rendezésének időpontja, úgy nőtt a hisztéria is város és régiószerte. Túlzás nélkül kijelenthető, a múlt heti jegyárusítás megkezdése óta Nápoly a…..
Gondolkozzunk el egy pillanatra: igazán komoly büntetést hazai nagyvállalkozó kapott-e már ebben az országban? (Fotó: Varga György/MTI) Természetes dolog, hogy mindenki a felelősöket keresi egy akkora katasztrófa után, mint az ajkai timföldgyár vörösiszap-tározójának balesete.…..
Az önkormányzati választás, bizonyos értelemben siker az MSZP-nek. Hisz megállt a párt mélyrepülése és egy jelentősebb elmozdulás volt tapasztalható. Azonban az éledező baloldal előtt még hosszú út áll, amit természetesen a Fidesz nem fog neki megkönnyíteni. Egész biztos…..
Tuszun 2010.10.06 16:13:02
Ötvösművészek egy csoportja úgy döntött, hogy kibérli a VII. Kerületi Önkormányzattól a Király utca 11. bolthelyiségét. Beadták a pályázatot. Logikus lépés, hiszen a Pollack Mihály tervezte Prandtner Házban kétszáz éve is ezüstművesműhely működött, az épület…..
A centik, kilók és tricepsz-kerületek után most essék szó egy jóval megfoghatatlanabb kategóriáról. Arról, amelyben a Pilates igazán csodákra képes: a balansz. Bár van sok-sok klassz mozgásforma, amik átmozgatnak, meg fogyasztanak, meg izmosítanak, meg keringetik a csít, de a…..
Subba WTF: Bussz 2010.09.08 11:56:17
Van baj. ..
Tuszun 2010.09.08 13:19:22
@Joindulat SC: Ha igaz... bar vannak olyan betegsegek vagy balesetbol szarmazo serulesek, amelyek ilyen korkephez vezetnek... :-(
Aggasztó videók kerülnek fel a netre, amiken az látszik, hogy különböző rendezvényeken mily módon teszi tönkre egy lézer-effect, videózás közben a Canon gépek szenzorát örökre!  Eddig nem volt tudomásunk róla, hogy ilyen lehetséges, és a CCD érzékelőkön nem is tud…..
  „Minnél inkább a víz alá akarnak nyomnyi minket A tömeget, akik önként egy nemes cél érdekében szövetkeztünk! Kitartunk a végsőkig a tűzijáták ez évi lemondása mellett!...” (Facebook-komment)   Kemény leszek és népszerűtlen: a tűzijáték…..