Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vera :)

11 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiegészítés: Október 25-én megnyitott a játék, bárki beléphet a béta változatba. Kipróbáltam. Tetszik. :) Hogy pontosan mikortól, azt még nem árulták el, de a készítők szerint hamarosan bárki játszhat a Merlin-játékkal, amelynek zárt béta változatába már több ezer…..
Vera :) 2012.10.14 20:09:57
Na, akkor én most a szerencsések egyikeként jelentkezem :D Ugyanis nagy örömömre bekerültem a bétába, így már volt szerencsém látni, hogy hogyan is működik a dolog. Kezdeném azzal, hogy szerintem nagyon szép a grafikája, és át lehet kapcsolni teljes képernyős módba is, ami nálam határozottan pirospont.
A történet azzal kezdődik, hogy ott vagy a semmi közepén, le kell győznöd néhány pókot, majd hirtelen jön egy goblinhorda, akiktől Merlin ment meg. Ez után ő magával visz Camelotba. Ott aztán találkozunk Arthurral, akinek nincs túl jó véleménye rólunk, úgyhogy a későbbiekben küldetésekkel bizonyíthatjuk előtte, hogy méltóak vagyunk Camelot szolgálatára. Merlin tanít minket a mágiára, Gaius a képességek kifejlesztésére buzdít, Arthur pedig a harcos énünknek ad különféle feladatokat. A játék maga egyébként olyan tipikus MMO, legalábbis szerintem, de kellemes a légköre, ráadásul amikor bent vagyunk a városban, elkaphatjuk egy-egy szereplő párbeszédeit, én eddig egy Gwen-Arthur és Gwen-Gaius beszélgetést olvastam végig, amelyek határozottan visszaadták a sorozat báját :)
A kalandok során különféle helyszínekre tudunk elmenni harcolni, ezekhez kenyér, talizmán és/vagy királyi pecsét szükséges, bár én eddig még csak olyant láttam, amihez kenyér kell :D
Szintek is vannak, amik tapasztalati pontok alapján mennek felfelé. Van aranypénz, meg a kristály, ami az általad említett fizetős része a dolognak. Ilyen egyébként a legtöbb fejlődős-flash-netes játékban van a rendes pénz mellett. Van hat férfi és hat női arc, öt bőrszínben. Elnevezni viszont nem tudjuk a karaktert, ami nekem nem tetszik, szóval szerintem jelezni is fogom, mert zavaró, hogy a férfi arcú karakteremet Veronikának nevezi a játék xD
Most így hirtelen ennyi. Ha valamire kíváncsi valaki kérdezzen, meg ha még eszembe jut valami, megírom :D
Samantha Cousins a sorozat 2008-as indulása óta vezeti a Merlin jelmezrészlegét. Az újságírók augusztusban tett stúdiólátogatása során vele is beszélgetett a GeekSyndicate riportere.Ebből született az alábbi interjú, amelyből megtudjuk, melyik Colin Morgan (Merlin) kedvenc jelmeze…..
Vera :) 2012.09.29 21:45:54
@Merry: visszanéztem az akkori képeket, és a nénike tuti nem Colin, mert van olyan kép, ahol az a bizonyos nőszemély meg Merlin egy képen vannak :D
Merlin "Még hat évad?!" 2012.07.26 02:50:00
Még mindig tartogatnak érdekességeket az idei Comic-Con kerekasztal interjúi. A Merlin címszerepét alakító Colin Morgannel már láthattatok egy beszélgetést, amelyben a készülő ötödik évad érdekességeiről mesél, ám egy másik, alább látható interjúban a sorozattal…..
Vera :) 2012.07.26 19:25:33
@NapShe: Valaki írjon már egy fanficet erről xDD Bár, ahogy elnézem, a végére ti ketten összerakjátok itt :D

A hírek amúgy nagyon tetszetősek, és én is úgy vagyok vele, hogy ha van ötletük még hat évadra, és nem laposodik el a sorozat, akkor csak hajrá, én örömmel kitartok mellette :D

@Dorah: Amúgy ez ("Merlin és a varázsereje szempontjából a legfontosabb évad következik, és nem csupán az évad, hanem az eddigi öt évad legfontosabb jelenetére számíthatunk.") tényleg borzasztóan magic reveal szagú, meg egyébként is, ha eredetileg öt évadra terveztek, akkor az ötödikben csak kiderül már az igazság, nem? :'D
Tudom, hogy mind az ötödik évad trailerét várjátok, az egész rajongótábor azt várja, ám az idei Comic-Con Merlin-paneljén kivételes szigorral ügyeltek, hogy mindenki kapcsolja ki kameráját a bejátszások alatt. A biztonságiak és a makacs rajongók mérkőzését egyelőre…..
Vera :) 2012.07.18 21:58:15
@NapShe: Ez egy felettébb jó ötlet, bár meg lehetne tenni xD Tavaly jobb volt, legalábbis nekem, mert nyár elején szoktam rá, és nem kellett ennyit várni :'D
Vera :) 2012.07.20 01:14:01
@Balinor: Hát, először egy cikket olvastam róla, aztán kiderült, hogy unokanővérem is nézi, és felügyelte, hogy letöltsem az első részt :D Utána meg már nem kellett nyaggatni, hogy nézzem tovább, bár ezt talán mondani sem kell :D Egyébként mindig is imádtam az egész Arthur-mondakört, de nem találtam olyan igazán tetszetős feldolgozást. Aztán szembejött ez, és hát most ott tartunk, hogy készülök eljátszani a nagy halált, hogy csak szeptemberben lesz kövi évad :D Ráadásul az angol tudásom is nagyon sokat köszönhet a Merlinnek, szóval nincs szempont, amiből megbántam volna ^^
Üdv mindenki! ^^ Tyű, mennyi minden történt azóta... Első sorban például rájöttem, hogy egy másik blogkezelő nekem jobban megy, így a blogom elköltözik, a http://leronascarpe.blogspot.com címre. Ott várok mindenkit, a megújult, megváltozott énemmel egyetemben :)..
Mialatt én külföldön voltam, a szerepjátékos karakterem a betegszobában feküdt, ugyanis belelépett egy elhagyott rúnába. 23-án, szombaton este 10 óra felé pedig szívleállása volt. Ez a rövid valami azt akarja bemutatni, hogy mi is történt, mialatt úgymond halott volt.Találkozni…..
Halihó!Így, késő este, biztosan sok értelmes dologról leszek képes írni. De hiába, mivel most itt vagyok, és muszáj írnom valamit. Szeretek gépelni. Főleg azzal a tudattal, hogy most nem kell házit írnom, miután befejezem. Na, igen, mostanában sokszor le vagyok maradva a…..
Azt adom! Nyújtózkodunk? :) 2011.03.21 17:55:00
 ..
Vera :) 2011.05.09 19:51:18
Halihó!Havi egy poszt... Kezdek feljönni ^^"Ezúttal egy történet miatt önteném ki a lelkem, és erre mi a legjobb hely, ha nem a blogom? Jó, lehet, hogy lenne jobb, mondjuk kitárgyalni valakivel, csak az a gond, hogy nincs túl sok Harry Potter rajongó ismerősöm. Ez van.A…..
Vera :) 2011.05.08 12:02:30
@Black witch: Szia! :D
Dehogy bánom, sőt! Felettébb örülök, hogy idetaláltál. Örülök, hogy... hát, örülök, hogy örülsz :P Nem, ez a történet itt van bennem, és képtelen leszek elengedni, amíg be nem fejezem. Lehet, hogy évek múlva de akkor is be akarom fejezni ^^" Időm nyáron lesz, és nagyon remélem, hogy tényleg eljutok odáig, hogy befejezzem az első részt.
Köszi, hogy benéztél! ^^
Vera :)
Ui.: Ha gondolod, vegyél fel msn-re, és akkor szívesen kibeszélem veled az összes részletet :P (leronas001@gmail.com)
Halihó!Hát, megint rám jött a tíz perc. Annyi alatt legalábbis biztos végig lehet olvasni ezt a Harry Potteres novellát. Figyelmeztetések?12-es karika van rajta, biztos ami biztos.Fura hangulat!Kissé elvont gondolkodás!Első korszak beli szereplők! (tehát Harryék előtti)Ennyi volna.…..
Halihó!Nos, megérkeztem a verseny eredményeivel, amiket begyűjtöttem. Kis háttérinfó: a versmondón Csoóri Sándortól a Nyári ódát mondtam, a másik meg ugye Radnóti volt, de nem kerültem második fordulóba, szóval azt nem mondtam el. Még egy megjegyzés: péntektől szerdáig…..
Most lesznek a Kisfaludy napok itt Győrben, én pedig egyből két kategóriában is jelentkezek. A Diákíró-Diákköltő kategóriában, meg a Vers-és Prózamondóban. Azt már tudom, hogy melyik novellámat küldöm be, ezzel ellentétben fogalmam sincs, milyen verseket fogok mondani. Igaz, az…..
Hosszú kihagyás után egy úti naplóval jelentkezem. A szilvesztert Kaposváron töltöttük a nagybátyáméknál, és a hosszas utazás vége fele végre rájöttem, mivel foglaljam el magam. Ez lett hát belőle.Úti napló: Siófok-KaposvárUtazás. A szó sok féle érzelmet vált ki…..
Sziasztok!Igen, visszatértem a táborból. Hát, nem volt semmi, érzelmileg főként nem. De talán inkább kezdem az elejétől.Első nap tulajdonképpen csak megebédeltünk, az egyetlen túra az éjszakai túra. De az valami hihetetlen volt. Az egy dolog, hogy majdnem megettek a szúnyogok…..
Sziasztok!Na, újabb bejegyzés érkezik, úgy tűnik a második. A kedvenc (nem ok nélkül) táboromról lesz szó, egyelőre csak egy kis előzetesben. Nagyon várom már, ugyanis hétfőn indulok. A tanárunk (az egyik tesitanár a suliból) minden évben megszervezi, nekem azt hiszem ez a…..
Bizony, itt vagyunk, és most el is kezdődik a blog. Ezt-azt először leírok magamról, hogy ha valaki véletlenül tévedne erre, tudja, ki is ez a valaki.Ács Veronika vagyok, és tizennégy évvel ezelőtt láttam meg a napvilágot, Győrben, ahol most is élek. Általában optimista vagyok,…..