Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoda_zoda

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött a nap, amit a világ mély érzésű tinilányainál talán csak a rendszeresen moziba kényszerített pasijaik vártak jobban: bemutatták a Twilight saga utolsó felvonását. Ahogy itt a blogon is beszámoltunk róla, az érdeklődés cseppet sem lanyhult a sorozat iránt: a…..
Zoda_zoda 2012.11.19 15:33:47
@Repce Manó: Csak azért csillognak, mert Stephenie Meyer nem volt tisztában vele, hogy a vámpírmitológiában a delikvensek belehalnak a napfénybe. Ezt a kedves írónő egy interjúban volt képes nyilatkozni. Nos, nem mondanám, hogy túl átgondolt lenne a sorozat, pont emiatt sem. Csak annyi ötlete volt a nőnek is, hogy mi tehet sikeressé egy ilyen sorozatot.
Megosztás Vannak olyan filmek, amiket soha nem lett volna szabad elkészíteni, és egyáltalán közönségnek bemutatni. Most egy fokozatosan bővülő listát szeretnék számotokra elkészíteni, azokból a filmekből főleg, amik nem elég, hogy nézhetetlenek, de azok marketingjével még fel…..
Zoda_zoda 2010.08.20 22:45:15
MegosztásJúlius 12-én jelent meg az elektronikus zene állócsillaga, John Digweed legújabb mixlemeze, a Structures, melyen a korábbi Transitions szériával szemben leginkább Digweed kiadója, a Bedrock Records által kiadott trackek hallhatók. Persze az egyszeri zenehallgatónak majdnem…..
Zoda_zoda 2010.07.22 19:21:23
Megosztás   A 2009/2010-es év legnagyobb drum and bass albuma a méltán híres Pendulum keze munkája, amivel egy kis alámerülésre invitálnak bennünket a d'n'b világába, amit mostani Immersion címet viselő albumukkal érdekesen feldobtak számunkra. Újabbnak számító korongjukon…..
Megosztás  Két flash programot/játékot szeretnék nektek bemutatni, melyben mesteri munkával alkották meg a program alkotói az elme és gondolatolvasó trükköt algoritmusok tömkelegébe zárva!                 Egy kis segítség az első…..
Megosztás   A kör a világ tökéletes mozgatója. A kör hibátlan, minden esemény, minden pillanat és minden jelenség leírható általa. Még ma is nagyon sokan hisznek ebben, ha nem is tudatosan. Gondoljunk csak bele, hogy miről is szól végső soron az a történelmi időről…..
Zoda_zoda 2010.07.07 02:27:07
@kyrill: Thx, igyekeztem, a film meg sztem zseniális lett.