Regisztráció Blogot indítok
Adatok
By request

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) a 2014-20-as EU-ciklusban elosztott pénzekből egészen jelentős összeget, több mint 300 milliárd forintot kap. Soha ekkora nagyságú forrással nem gazdálkodtak még a tópart települései, eleve, mivel a Balaton, mint adminisztratív hatalommal bíró régió nem létezik,…..
Mekkora demagóg hülyeség már az adófizető emberek részéről (mocskos libsik fujj) , hogy mostanában egyre többet aggódnak a kórházak és az egészségügyünk állapota miatt? Egyáltalán honnan veszik a bátorságot, hogy a nemzeti stadionépítési program inverzeként tálalják a…..
DVDNEWS Kritika: Drót (The Wire) 2015.04.13 23:34:59
A Drót az HBO egyik legjobb sorozata! Meg merem kockáztatni, hogy aki jártas a sorozatok világában, az már hallott róla. A legtöbb ember top 10-es kedvenc sorozatai között általában ott szokott lenni. Nem véletlenül!..
Idén ünnepli 50. születésnapját a legendás angol rockzenekar, a Pink Floyd, amely pszichedelikus-progresszív hangzásvilágával vált híressé világszerte. Ebből az alkalomból összeszedtünk egy csokor érdekességet. Tudtad-e például, hogy mi volt a neve a bandának, és hogy miért…..
 Sokszor már csakazértse viszem el a szebb formájú befőttes- és egyéb üvegeimet még a szelektív hulladékgyűjtőbe sem, egyszerűen sajnálom eldobni. Az üveg, mégiscsak üveg, még ha gyártósorról is került hozzám, azért mégsem konzervdoboz. Fénykorukban aranyló olívaolaj, zamatos méz, vagy éppen ízletes…..
Újra kiadja The Visitors című utolsó nagylemezét az Abba, ebben még nincs is semmi különös, abban viszont már igen, hogy szerepelni fog a lemezen egy eddig soha korábban nem hallott dal, ami így 18 év után az első hivatalos, új Abba-szám lesz, ami megjelenik. A dal a From A…..
By request 2012.01.27 11:48:14
@dr. mesterseges szinezek: egyetértek; sok-sok fiatalt látok (rock) tribute zenekarok koncertjein, nem csak öreg rockereket. Az Abba az (volt) a popzenében, ami a Led Zeppelin a rockban -a csúcs.
Apa születik A hálapénzről 2011.04.18 07:38:00
Egy évvel ezelőtt felnégyeltem volna a hálapénzt kérő, és elfogadó orvosokat. Amikor H doki kérdésemre elmondta a tarifáját, agyon tudtam volna ütni. Megszületett a lányom, kinyögtük azt a pénzt is, és érdekes módon, nem sajnálom.  A nőgyógyász százezret kapott, a…..
A Mr. Skin nevű weboldal 12. éve osztja ki az ún. Anatómiai díjakat, azaz a legjobb filmes és tévés pucérkodásoknak járó virtuális szobrot vagy mi a fenét. A kategóriákat elnézve néha olyan érzésem van, mintha azokat az emlékezetes jelenetekhez kreálták volna utólag (pl.…..
By request 2011.02.24 19:43:08
Ha valaki nem barlangban töltötte az elmúlt húsz évet, és még a rockzenét is kedveli, akkor biztos hallotta már Joe Satriani nevét. Az 1956-os születésű gitáros/zeneszerző/gitártanár játékával szólólemezei mellett kismillió helyen lehet találkozni, a műfajt megújító…..
Minden valószínűség szerint a Jimmy Page-nek, a Led Zeppelin gitárosának fizetni kell amiatt, mert több mint negyven évvel ezelőtt felhasználta egy Jake Holmes nevű amerikai folkénekes dalának alapjait a Dazed and confused című számhoz, ami nem is lenne baj, de Page csak saját…..