Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jurij Rochlitz (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak egy kiegészítő kell hozzá és máris bűnbarlanggá válhat a szobánk. A kütyü iPhone-nál és iPod Touchnál is működik, rá kell telepíteni a megfelelő alkalmazást és már játszhatunk is. Negyven dollárba kerül.Via Coolest Gadgets..
Úgy tűnik, nem mindenkinek egyértelmű, hogy ha bárhol ott kell hagynia az autóját akár egy percre is, akkor azt nem szabad nyitva hagyni, mert van, aki csak erre vár és már ki is pakolják az értékeket a kocsiból. De van, hogy ez sem elég. Feuer levelében azt írja, hogy az sem…..
Jurij Rochlitz (törölt) 2010.07.20 22:33:16
A bemutatóim óta tudhatjátok, hogy ez a játék tényleg nagyon gyenge. buldi53küldött egy gameplay videót ahol érdemes beletekerni, egészen 1:55-ig. Tovább nem is részletezném  ..
Habár elsőre jó ötletnek tűnhet milliárdosként félrekufircolni, valójában sokkal jobb nincstelenként házasságot törni, legalábbis anyagi szempontokat figyelembevéve. Erről Dmitry Rybolovlev tudna részletesen beszámolni, aki most azzal került be az újságokba, hogy jó esélye…..
Az extrém kalandokat kedvelő turisták körében igen nagy népszerűségnek örvend pancsolni a Viktória-vízesés peremén. (további hűsítő vízesések) A Viktória-vízesés 1708 méter széles vízzuhatagával a legszélesebb a világon. Legmagasabb pontján (kb. 110méter) található a…..
Jurij Rochlitz (törölt) 2010.07.16 13:57:39