Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inv4d3r

11 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cím: Fűrész 3D / Saw 3D Megjelenés: 2010. október 28. (Magyarország) Műfaj: Horror Egyik filmet sem vártam még úgy, mint a Fűrész 7. részét, s bár elvileg ez az utolsó epizódja a nagyon sikeres frenchise-nak, azért le merem fogadni, hogy lesz ennek is egy…..
Üdv! Mint tavaly, most sem maradhat el az idei BGS. Természetesen idén is ott leszünk beizzított kamerával, és merev tekintettel, hogy beszámoljunk nektek a show érdekességeiről. Sajnos mint kiderült, fizetős lesz az ez évi esemény, de ez nem fog eltántorítani bennünket!…..
Talán ezt a hónapot várta idén mindenki a legjobban, mégpedig a Call of Duty: Black Ops miatt és az új Need for Speed miatt. Kevés érdekes játék fog kijönni, ez a hónap inkább a Kinectről fog szólni, így a külön rá megjelenő játékokat inkább nem is írom ki. Láthattok…..
inv4d3r 2010.10.31 23:43:14
@Millenotti: az igaz, hogy fáradt vagyok, de miért ne érné meg? Mi bajod vele?
inv4d3r 2010.11.01 01:13:26
@Gucs: PC-re egy jóideig nem lesz Fable 3...
inv4d3r 2010.11.01 14:18:37
Az igen, nem gondoltam volna hogy ez lesz!
@Gucs: Lesz PC-re Fable 3...2011-ben valamikor és az nem most van!
Guitar Hero: Warriors of Rock játékteszt Műfaj: Zenei ügyességi játékPlatform: X360, PS3, Wii, NDSFejlesztő: NeversoftKiadó: ActivisionMegjelenés: 2010. szeptember 24.Szinte minden gyerek elábrándozik egyszer azon, hogy milyen is lenne rocksztárnak lenni. Sokszor még ma…..
inv4d3r 2010.10.03 21:30:19
inv4d3r 2010.10.04 21:02:54
Ha a szeptember Szlav hónapja volt, akkor az október az enyém. Ebben a hónapban nekem "csak" nyolc játék kell (Def Jam: Rapstar, Medal of Honor, Naruto, SAW II, Vanquish, DJ Hero 2, Sims 3, SW:TFU II)! Akadnak érdekes címek, én pl. nagyot néztem, mikor a Rock of the Deadről…..
A tegnapom elég érdekes volt. A haverokkal elmentem Animeconra, fogalmam sincs mit kerestem én ott. Oké, két éve én is nagy animefan voltam, azóta kinőttem belőle. Azt hiszem mondanom sem kell, nem bántam meg, hogy kimentem! Olyan dolgot találtam, amire egyáltalán nem számítottam: ki…..
Senki se várta, de mégis itt van, és nagyon ütős lett! (Képek a Galériában) Jó szórakozást!Angol szinkronos: Magyar feliratos: ..
Halo: Reach játéktesztMűfaj: FPSPlatform: Xbox 360Fejlesztő: BungieKiadó: Microsoft Game StudiosMegjelenés: 2010 szeptember 14.Krisztus után 2552-t írunk, az emberiség technológiai fejlettsége lehetővé teszi, hogy felfedezze és meghódítsa a távoli galaxisokat. A lakható bolygókat…..
Terminator: Salvation teszt Három milliárd ember halt meg a nukleáris tűzben, melyet a maradék túlélő Ítélet Napjának nevezett. Ezzel azonban még nem volt vége a háborúnak, ugyanis a Skynet robotjai túlélőket keresnek, majd akiket megtalálnak pillanatok alatt elpusztítják.…..
Üdv! A mai nap, Erevis-é. Hogy miért? Mert a mi vérbeli kritikus barátunk a mai napon egy évvel öregesebb lett. Hát emberek be kell vallani...korosodunk. Ez van... De lehet hogy még agyilag, az 5 éves kort sem ütjük meg... Kívánjuk, hogy jövőre is legyél még kicsit idősebb ;)…..
inv4d3r 2010.09.07 16:40:13
Lentebb karakterharc, vagy kattints ide! - ErevisAz év egyik legjobban várt játékának megjelenése alkalmából a Microsoft nyitóbulit tart a budapesti Allee bevásárlóközpontban. Ha szereted a Halo világát, és tűkön ülve várod a Reach premierjét, akkor szeptember 13-án este…..
inv4d3r 2010.09.07 13:16:35
@IronShit: bizony, én lennék ott dante92, és először oda küldtem be a hírt. Kirakták, ezek után minek fogalmazzam át a sajátomat :)?
Lassan véget ér a nyári szünet, újra az iskola padban fogunk rohadni, haverokkal a folyosókon bandázni, tanárok idegeivel játszadozni. Még több tananyag, s emiatt kevesebb szabadidő. Az idei év elég kemény lesz, mind a suliban, mind pedig a megjelenő játékokat nézve. Rengeteg jó…..
inv4d3r 2010.08.28 13:35:19
@Rowlend: Majd ha megkapod, akkor kérünk szépen élménybeszámolót :)!!!
Sniper: Ghost Warrior játéktesztSzellemek. Sok ember hisz a szellemekben, többek szerint viszont csak a képzelet szüleményei. Emberfeletti lények, testetlen lelkek, amelyek kísértik az embereket, megfigyelik őket anélkül, hogy azok bármit is észlelnének abból. Szellemek márpedig…..
Kane & Lynch 2: Dog Days tesztA dán fejlesztőcsapat a 2000-ben megjelent bérgyilkos szimulátorával lett híres. A Hitman sorozat eddig négy résszel büszkélkedhet, de azért a srácok összeraktak egy igencsak jó háborús játékot, a Freedom Fighters-t. 2007-ben látott napvilágot…..
A tavalyi év egyik legjobb FPS-éből, a Modern Warfare 2-ből készített Michael Barnes egy kisfilmet. A csávó baromi tehetséges! Felvett jelenteket a játékból, majd azokat összevagdosta, tett alá speciális effekteket és még a kamerát is profin használja! Mozog össze-vissza, de ez…..
Sziasztok! Emlékeztek még a Good-Games-es Red vs. Blue-ra? Nem biztos, mert igazából nem is volt sokáig. Isty vezette anno, de mivel hamarosan távozott tőlünk a második évadra kitöröltük ezt a rovatot. Aztán jöttek olyan játékok, amik egyszerűen könyörögtek azért, hogy…..
inv4d3r 2010.07.26 13:36:38
@Vark: na ez nem igaz! Itt fikázzátok a GTA IV-et, "forintot sem ér". Ja tényleg, igazatok van. Nem véletlenül kapott mindenhol maximum pontszámot! De tudjátok mit? Következő cikkem már csak azért is a GTA IV lesz! (igaz, nem tudom mikor tudok géphez ülni, most is van két percem).

Amúgy a Ballad of Gay Tony sokkal jobb, mint a TLaD! A küldetései nagyon jók (amikor helivel kell szétlőni a nagy hajót, mikor felrobbantod a darut stb.)! A fegyverek is sokkal jobbak (robbanós shoti, ÁLLAT!), a minijátékok is viszonylag jók (nekem a táncikálás nagyon bejött), az éjszakai élet marhajó! Ráadásul a járművek is babák (APC tank, huhú). Szal szerintem Buzi Toni Balladája!
DJ Hero tesztMikor bejelentették a DJ Hero-t, egy béna Guitar Hero klónnak tartotta mindenki, többek között én is. Tavaly a BGS-en bemutatták a játékot, sőt ki is lehetett próbálni. Már akkor megváltozott a véleményem és tudtam: ez sokkal jobb lesz, mint a Guitar Hero! A…..
Üdv! Nos, ez az a dolog, ami készült. Tegnap, (14-én) összeröppent a kis csapat, a régi, a mostani, és az új tagokkal. Nagyon jó volt a hangulat, nem telt el úgy egy perc, hogy ne kapott volna valaki röhögőgörcsöt :D Hogy miért is volt ez? Egyrészt, azért, mert már nagyon régen,…..
Üdv, Invader lennék az új író. Annyit kell rólam tudni, hogy én is Szlavihoz hasonlóan Xbox 360-as teszteket írok, néha-néha megeshet, hogy a legjobb PS2-es címeket is leveszem a porosodó polcomról egy teszt erejéig. S persze a legfontosabb: nekem köszönhetitek Szlavot, hisz az…..