Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr.bat

32 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha még nem költekezted ki magad karácsonyra, vagy éppen te érdemled meg a legjobban, hogy legyen valami egyedi darabod, valamelyik magyar dizájnertől, akkor ne csinálj programot ma estére, mert jön a Stylewalker Night. A teljes programot és a résztvevő boltok listáját…..
Íme egy összesített táblázat, mire és mennyit költöttem. Próbáltam a lehető legpontosabb lenni, remélem másoknak is hasznos lesz, ha utazásukat tervezik. Nekem is jó látni, így utólag is, hogy alakultak a kiadásaim, így legközelebb tudom, mire kell jobban…..
Mikor az ember elkezd pakolni felmerült bennem a kérdés mit is kellene vinni, mi jöhet jól mi az amire nem lesz szükség. Íme a lista mi az, amit én elpakoltam és mire volt belőle szükségem.   Túrafelszerelés: 1db nagy méretű túrazsák. Mindenképp szükséges, lehetőleg…..
Hajnali kettőkor már keltünk is, hogy időben kiérjünk a reptérre. Ébredés után rendbe szedtük magunkat és kerestünk egy taxit, aki kivisz minket a reptérre viszonylag barátságos áron, végül fejenként 80THB-ra jött ki a taxi.Miután kiértünk a reptérre mérlegeltük a…..
Backpack Travel Day 24 2010.09.19 17:49:37
Későn keltünk, a mai nap két dolgot szerettünk volna még elintézni, a királyi palotát megnézni és az utolsó ajándékokat megvenni.   Tanulva az előző napból, hosszú ruhákkal a táskában felszerelve mentünk a palotához. Most sikeresen bejutottunk. Szép volt, de sokszor…..
Backpack Travel Day 23 2010.09.19 17:49:00
Elég későn sikerült felkelnünk és megreggelizni, a mai napra kis kultúrát terveztünk. Megnézni a helyi nevezetességeket. Ennek legjobb módja a tuktuk -ozás, mert ha ügyes vagy akár ingyen is furikáznak téged egész nap.   Kialakult itt egy kupon rendszer, az elején mi sem…..
Backpack Travel Day 22 2010.09.19 17:48:29
A napot egy kiadós reggelivel indítottuk én, tojásos baconos palacsintát ettem, és egy mango shaket ittam mellé. Fincsi volt. :)   Ezután elmentünk a MBK-be a térség egyik legnagyobb bevásárló központjába. Tényleg hatalmas és 4-5 hasonló épület van a környékén, amelyek…..
Reggel tényleg korán keltünk, mert kb. egy óra az út a reptérre, kocsival vittek ki minket. A reptér épülete az itteni építészetre jellemző stílusban épült, mintha egy hajót formálna, jól nézett ki. A biztonsági kapunál fenn akadtam, azt mondták van valami a táskámban…..
Beiktattunk egy napnyi pihenést, ezen a napon nem mentünk sehová, csak a szállásunkon és a környéken voltunk. Rég volt már ilyen jól esett a semmittevés. Délután még szundítottunk is egy jót. :) Legalább volt időnk mosni, mert tiszta ruhának már igencsak híján voltunk. Szép…..
Reggel 8kor keltünk, és 9kor már mentünk is a csónakkal a szigetünk felé. Az idő kicsit felhős volt, féltünk is, hogy nem lesz szép napunk, de ahogy egyre csak mentünk az idő is egyre szebb lett. Durván egy óra alatt értünk oda, több sziget mellett haladtunk el amik nagyon szépek…..
A buszunk éjszaka érkezett meg Sandakanba, pontosabban hajnali 2 körül. A gépünk reggel 10.25-kor indult KL-ba, így már nem volt értelme szállást keresnünk, hanem kivitettük magunkat taxival a reptérre, hogy ott alszunk. Természetesen a taxis nem mondta, hogy a reptér éjszaka zárva…..
Előző este sikerült találni egy másik programot, hogy elmegyünk egy kis szigetre és ott töltjük az éjszakát. A választás hosszas keresgélés utána a Mamutik Island-ra esett. Képek és leírások alapján nagyon jó volt reméltük élőben is hasonló lesz. A buszunk reggel…..
Backpack Travel Day 13 - A dzsungel 2010.09.05 07:53:00
A terv az volt, hogy délelőtt letudjuk a majmokat, majd délután busszal indulunk is tovább Kota Kinabalu, de a nap végére nem, hogy az út nem jött össze, de majdhogynem keresőcsapatot kellett indítani utánunk, de csak szép sorjában… Tehát reggel felkeltünk, nem kellett…..
Nagyon korai kelés után, tömegközlekedéssel szerettünk volna kijutni a reptérre, de sajnos kiderült vasárnap lévén csak később indulnak a metrók, így kénytelenek voltunk taxival utazni. Air Asia elvitt minket Borneó keleti csücskébe lévő Sandakanba. Nagyon elmaradott egy…..
Hajnalban kitaxiztunk Hanoiba a reptérre(sajnos 10 USD-ért), hogy a kora reggeli gépünket elérjük Kuala Lumpurba. Helyi tömegközlekedéssel akartunk utazni, de nagyon esett az eső, így mire megkerestük volna a buszt és kibumszlizunk a reptérre nagyon eláztunk volna, és vizesen nem…..
Újabb képek kerültek fel, jó nézegetést:www.facebook.com/album.php..
Végre eljött a nagy nap… Mar reggel f7-kor felkeltünk, hogy mindenünket összepakoljuk és gyorsan reggelizzünk. 7:40-re jött értünk a guide és vitt a minibusszal Ha Long City-be, majd az öbölbe. 3,5 órás volt az út rövid pihenővel. Kis csónakkal vittek minket a…..
Backpack Travel Day 8 2010.08.27 16:21:12
Sajnos a rossz idő miatt egy napot csúszik a Ha Long Bay utunk, így ma van egy kis szabadidőnk, amikor azt csinálunk, amit akarunk. Reggel sokáig aludtunk és szundiztunk. Miután felkeltünk kerestünk a környéken egy hangulatos kis éttermet, szerencsére sikerült is találnunk egyet.…..
Backpack Travel Day 7 2010.08.27 16:11:00
A buszút a vége felé már hosszúnak tűnt, sokat próbáltam aludni, de mégis fáradt voltam az utazás után, több helyen is megálltunk az éjszaka, így ha pisilni kellett meg tudtad oldani, mert a buszon ugyan volt WC, de elég durva volt….. Amúgy már profi vagyok, 12 óráig…..
Backpack Travel Day 1 2010.08.19 15:11:26
Day  1 Indulás! Sokszor megfogadtam már, hogy a pakolást nem hagyom az utolsó napra, de hát most is arra maradt. Jól el is húzódott. Reggel 5-kor volt kelés, majd fürdés, brotválkozás, utoljára átnézni a csomagokat, és átgondolni mit felejtettünk el. A reptérre…..
Végre sikerült feltöltenem pár képet is amiket a következő helyeken tudtok megnézni:picasaweb.google.com/100089328136743791122/AsiaTrip2010#éswww.facebook.com/album.phpRemélem tetszenek...
Backpack Travel Day 5 2010.08.22 18:51:19
Tehát… tegnap megvettük a vonatjegyet Hué-ba és 23-kor el is indultunk. Már több mint 15 órája ülök ugyan abban a székben. Most írhatnám azt, hogy utálom, haza akarok menni, természetesen megvannak a hátrányai, de a maga szépsége is a dolognak. Sajnos mivel ez a legalsó…..
Backpack Travel Day 6 2010.08.24 06:10:29
Még mindig Hué-ban, előző nap befizettünk egy körútra, mely a város környékén lévő sírokhoz és látványosságokhoz visz oda. Ez 9USD volt fejenként. Egész napos program volt, és az ebéd benne volt az árban, ami finom és valtozatos volt.Miket láttunk: Old Citadel (55ezer dong),…..
Backpack Travel Day 4 2010.08.22 18:51:00
A tegnapi nap folyamán megnéztük Angkort, mely nagyon tetszett, de ma már indulunk is tovább Saigon felé. Vettünk egy buszjegyet, ami Siem Reap-ból egészen Saigon-ig szólt. Phnom Phen-ben át kellett szállni. A jegy 20USD volt fejenként. A buszok tiszták voltak és kényelmesek, és…..
Backpack Travel Day 3 2010.08.22 18:50:15
Ma végre megvolt az első nyaralós napunk, bár ezt sem pihenéssel töltöttük. Reggel fél 5-kor keltünk, mert 5-re jött értünk a motoros riksa, amit arra a napra béreltünk. Egy egész napra, reggel 5-től este 5-ig furikázott minket templomtól templomig, ez volt fejenként 6USD. …..