Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Latyak06

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello everyone,DJ_DAN Here!Latillaman és én tervezünk egy rádiót,ide a GMST blogra. Ha a fejesek beleegyeznek, akkor minden nap délutánján hallhatóvá válik a GMST FM,ahol az én ütős számaimmal és Lati által gyűjtött Rock/Metal számokkal fertőzzük a hallásotokat!…..
Latyak06 2011.05.02 20:08:34
      A The House Of The Dead 2. és 3. része között kiadott érdekes játék, ami a 2. részen alapszik. Miért is különleges ez a rész, illetve mivel jobb / rosszabb, mint az alapjáték? Immáron (tényleg) HD minőségben elérhető ez az epizód, illetve az ez…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Sikeresen átsiklottam a tegnapi bejegyzésnél a harmadik játékon, amelyet Ben készített el. A sorozat körüli feladatokat kell teljesíteni, én bevallom a második pályánál elakadtam. De ti csináljátok jobban, itt letölthetitek..
Na vajon melyik (már itt is bemutatott) játéknak a klónját mutatja be egy elég fura hangú alak? Nem sokat változtattak rajta, az biztos.  ..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.10.07 18:29:01
Valahol zseniális és a beteg közé sorolnám ;) Mindenesetre ilyen e-mailt is ritkán kap az ember :D Hello Freddy! Van itt egy jó kis videóm, amiben rólad beszélek. Ne lepődj meg, egy kutya vagyok! ..
Az előző hetek eseményeit figyelembe véve, remélem értitek a paródiát  ..
2007 májusában nagy baromságot tettem, mikor az igen tetszetős borítóval rendelkelkező Heat: Episode 1-ért 990 forintot fizettem a madaras teszkóban (videó megnézhető itt). Ugyebár ez az a játék, amely elvileg ingyenesen letölthető Cube (alias Sauerbraten) néven, de hát…..