Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kurtafarku

13 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nyissunk ablakot a jövő előtt!” – így szól MZ/X jelmondata. Szerinte csak a tudással kellőképpen felvértezett magyar ember emelheti fel nemzetét, ezért javasolja a kötelező nyolcvan osztályos általános iskola és a szintén kötelező negyven osztályos gimnázium…..
Gyerekvoks A gyerek kérdez 2011.03.16 11:58:00
Szülők a megmondhatói, milyen kellemetlen tulajdonsága a gyereknek, hogy kérdez. Ami még hagyján, de képes ugyanerre a válasz elhangzása után is, ha a felelet nem elégíti ki.Nézzünk egy példamondatot: „Az adócsökkentés elősegíti a gazdasági növekedést.”…..
Frédi (Magyar Őspárt) szerint tulok, aki nem őt választja, hiszen már az ősidőkben is hitet tett az innováció mellett. Ráadásul úgy véli, egy sor elfeledett találmány ma igazán hasznos lehet országunkban. Az olajárak emelkedésére válasz lehet a lábbal hajtott kocsi, az új…..
Gyerekvoks A gyerek nem hülye 2011.03.06 13:32:00
A politikus hajlamos választóit szellemileg visszamaradottakként kezelni. Eddig jól is tette, ám ha gyerekeket is meg akar nyerni magának, fel kell hagynia ezzel a metódussal. A „Nem lesz gáz-ár-e-me-lés!” és társai hatékonyak lehetnek tizennyolcadik életévüket…..
Dagobert bácsi mesésen gazdag, képes az aranyat is kiszimatolni, ugyanakkor minden fillér kiadást megfontol. A Magyar Köztársaság leendő pénzügyminisztereként ígéri, hogy hitelt többé nem fel-, hanem elveszünk, s hogy minden állampolgárt saját széfhez juttat. Pénzben fürdeni…..
Kormányzati körökben többeknek feltűnt, hogy mintegy kétmillió magyar állampolgárnak nincs szavazati joga. Konkrétan: a tizennyolc év alattiaknak, azaz a gyerekeknek.Nyilvánvaló, hogy a helyzet tarthatatlan, tenni kell valamit. A jelenlegi terv (ötlet?) szerint a gyerekek helyett…..
Milyen üzenetet hordoz, ha az elmúlt rendszer egyik szikkadtra száradt kommunista csontváza mammutnak képzelve magát igyekszik előirányzatokkal dübörögni a ma polgárainak? És milyen üzenete van annak, ha az egyszer rendszerváltó jelenlegi kormányzat ezt hagyja? Ahelyett, hogy…..
w Békekölcsön 2010.11.02 11:30:00
Súlyos milliókat váltanának üres ígéretre. Pedig a magánnyugdíj az enyém. Megtartom...
 Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy icipici méregzsák. Ez az icipici méregzsák folyton dúlt-fúlt, nagyon nem tetszett neki, ahogyan a dolgok mennek. Egyszer csak rájött, hogy mindez azért van, mert a dolgok nem úgy mennek, ahogyan ő akarja. Nagy haragra gerjedt, felfújta…..
Kurta farkú malac meséi Celebmese 2010.10.13 13:50:00
 Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy nagy család. A kerekerdő szélén álló házacskából a szülők minden áldott nap felkerekedtek, hogy tudjanak enni adni temérdek gyermeküknek. Hajnalok hajnalán az édesapa az agysebészetre, az édesanya az atommagkutatóba indult,…..
 Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy szegény ember. János bácsi a Rózsadombon élt, három különböző anyától született három fiával. Ferenc volt a legidősebb, Gordon a középső, a legkisebb pediglen Viktor.Amikor már nagyon fogytán volt a bélszín és a libamáj, a…..
 Ment, mendegélt a tücsök az erdőben, közben muzsikált, a maga örömére és erdőbéli társai boldogságára. Amerre elhaladt, mosolyt fakasztott medvék, rókák, farkasok képén. Vetettek is neki mindig néhány jó falatot.Ám egyszer csak útját állta a hétfejű sárkány.-…..
kurtafarku 2010.09.29 01:20:13
@kirbekurba:
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kirbekurba. Hát ez a kirbekurba bizony nem lájkolt, hanem kommentelt. Meg is ijedtek a többiek! Mi lesz, ha tőlük is ezt várják el? De a kurta farkú malac mindenkit nyugalomra intett kurta farkával, s újabb mese túrásába kezdett.
 Hol volt, hol nem volt, még az eurozónán is túl, ahol a kurta farkú malac túr, élt egyszer egy szegény öregasszony. Haj, nagy volt a szomorúsága az öreg nénének! Gázzal fűtött, főzött és melegített vizet. Illetve próbálta egyiket sem tenni, de a gaz gázosúr így is…..
 Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy öreg király. Az öreg királynak meg egyetlen fia és nagy bánata. Azon búslakodott az öreg király, hogy egyetlen fiának nincsen felesége, pedig az ország törvényei kimondták: csakis megházasult királyfi örökölheti a trónt. Az…..
 Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kis ország. Ennek a kis országnak egyik végében élt a hazug juhász. Egész álló nap terelgette nyáját, s közben hazudott reggel, délben, este. Tehette – nemigen figyelmeztek rá.Hanem egy nap azután a hazug juhász igazat talált…..