Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blake007

0 bejegyzést írt és 344 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
James Bond Halj meg máskor! (2002) 2008.11.09 22:12:00
A film   A Halj meg máskor! bemutatója előtti évben (2001) a producerek és a forgatókönyvírók komoly dilemma elé néztek: a jubileumi, huszadik Bond-film próbálja meg árnyalni a 007-es karakterét, és vigye el a történetet a realitás irányába - vagy maradjon a jól bevált…..
James Bond Aranyszem (1995) 2008.11.09 22:08:27
A film   A magányos ügynök 1989-es bemutatója után hat évet kellett várni az új Bond-filmre, ami példátlanul hosszú idő a sorozat történetében - hiszen korábban hozzászokhattak a rajongók, hogy kedvenc brit tikosügynökük kétévente kap új küldetést az MI6-tól. A…..
A film   Bár az 1976-os A kém aki szeretett engem stáblistájának végén ott díszelgett a felirat: "James Bond visszatér a Szigorúan bizalmas című filmben!", három évvel később mégsem a For Your Eyes Only mellett döntött az immár egyedül maradt producer,…..
A film   Az 1969-es Őfelsége titkosszolgálatában sok szempontból kilóg a James Bond-filmek sorából. A legszembetűnőbb különbség természetesen az, hogy a 007-est - először a sorozat történetében - nem Sean Conerry játssza, hanem egy addig jóformán ismeretlen férfimodell,…..
James Bond Goldfinger (1964) 2008.11.09 21:34:00
A film   A sorban harmadik, 1964-ben bemutatott Bond-film nem véletlenül vált a rajongók kedvencévé. A rendező személye új (Terence Young helyett Guy Hamilton), minden más maradt viszont a régi: a 007-es elegáns, lehengerlő modorának képtelenek ellenállni a nők, és mintegy…..
Talán nem vagyok egyedül azzal, hogy a legmeghatározóbb gondolat, amit az idei Prometheus kiváltott belőlem az volt, hogy mennyire zseniális is volt a harminc évvel ezelőtti Alien. Dan O’Bannon forgatókönyvíró a dugába dőlt Jodorowsky féle Dűne forgatásán ismerkedett meg H.R.…..
Filmdroid Robotzsaru járgánya 2012.10.16 12:00:00
Így néz ki Robotzsaru motorja, amivel Detroit bűnözőit fogja üldözni. Kétségtelenül jól illik Robotzsaru megújult külsejéhez, ám ez kevés ahhoz, hogy elfogadjuk Alex Murphy (Joel Kinnaman) modernizált, félig ember, félig robot kinézetét. ..
Amikor idén újra mozikba került a Titanic 3D-ben, úgy tűnt az egész internet céljául tűzte ki, hogy bebizonyítsa, Jacknek nem kellett meghalnia, mert elfért volna Rose mellett a deszkán.A Discovery Channel Mythsbusters sorozata végre egyszer és mindenkorra bizonyította tudományosan,…..
Torontoban forog épp José Padilha Robotzsaru remake-je, a képeken azokat a jeleneteket veszik fel, ahol az Omnicorp bemutatja a legújabb biztonságtechnikai termékét a médiának. Joel Kinnaman játsza Alex Murphyt, és ezeken a képeken már kesztyűje is van a szerelésének, bár valamiért…..
Ahogy már korábban is írtuk Adele adja elő az új James Bond film betétdalát. A mostanában nagy népszerűségnek örvendő énekesnő klipjének világpremierje pénteken lesz, a Bond filmek 50. születésnapján. A külön a filmekhez készült főcímdalokat, amik címe emiatt…..
Egészen eddig nem volt biztos, hogy Marc Webb meg tudja rendezni a Csodálatos Pókember folytatását. A Sony azt szerette volna, ha a rendező ledirigálja a hálószövő következő kalandját, azonban Webbnek szerződése volt a Fox stúdióval, így korántsem volt biztos, hogy vissza tud…..
A képeken már az is látszik, hogy kikkel harcol Thor a mezőn, szóval aki érzékeny az ilyesmire ne lapozzon. Kezd egyre inkább fantasys hangulata lenni a filmnek. A pár napja keringő pletykák szerint egy jelentős szereplő meg fog halni a Thor…..
Blake007 2012.09.27 17:38:08
@doggfather: nem ilyen volt. Ahogy Vasember ruhája is minimálisan mindig változik, mint minden hős ruha, minden filmben, úgy Thor is új designt kapott. Az ágyékvédő eddig nem volt, meg sárgásak a díszítések. Valamint a lábán nem volt az a pikkely szerű páncél. Most elsőre így ennyi különbséget fedezek fel. :)
Az asgardi isten, Thor (Chris Hemsworth) újra visszatér, s megragadja pörölyét, hogy megállítsa testvérét, Lokit (Tom Hiddleston), aki egy újabb galád tervet kíván véghez vinni. Loki Malekith-tel (Christopher Eccleston) szövetkezve egy halálos és nagy erejű ereklyére próbál…..
Az már biztos, hogy Steven Spielberg rendezi a Robopocalypse című futurisztikus sci-fit. Tom Rothman, aki nemrég távozott a 20th Century Fox vezetői posztjáról pedig a pruduceri teendőket látja el. Anne Hathaway fogja a női gárda főszereplőjét alakítani Chris Hemsworth mellett.…..
Filmdroid Múmia reboot 2012.09.25 11:00:00
2014 nyarán érkezik az újabb Múmia reboot. Len Wisman legutóbb Az emlékmás (Total Recall) új kiadásával nyerte el a nemtetszést, most pedig egy másik régebbi film újraindítását tervezi. Az Universal John Spaiths-t kérte fel, hogy íjra meg a forgatókönyvet, ami újabb okod adhat…..
Akárcsak Amerikában, nálunk is első helyen nyitott a Kaptár: Megtorlás 3D, a hét másik bemutatójának, John Hillcoat szeszcsempészekről szóló Fékezhetetlenjének csak a hatodik helyre futotta. Mégiscsak Hollywoodnak van igaza, csak folytatásokba érdemes pénzt fektetni, ezt…..
Filmdroid Komplett Alkonyat poszter 2012.09.19 10:30:00
Lassan látható lesz az Alkonyat franchise befejező része, a Hajnalhasadás 2. A teljességet érzékeltetve készült az alább látható poszter, ami az Alkonyat széria mind az öt részét magába foglalja. A komplett plakáttal pedig filmmaratonra biztatják a rajongókat, akik közül…..
A múlt heti volt az év leggyengébb hétvégéje, egy filmnek sem sikerült átlépnie a tízmilliós határt. Ehhez képest kicsit javult a helyzet, az első két helyezett is 15 millió dollárnál többet keresett, de még ezek sem álom számok. Főleg ha figyelembevesszük, hogy mindkettőnek…..
Filmdroid Lincoln előzetes 2012.09.14 08:30:00
Korábbi ígéretéhez híven Steven Spielberg a Google + közösségi portálon egy online, élő társalgás keretein belül  bemutatta a hamarosan megjelenő Lincoln című filmjének előzetesét. A magyarországi idő szerinti hajnali egy órakor lezajlott internetes interjúval egybekötött…..
John Hillcoat rendező, Nick Cave forgatókönyvíró/zeneszerző és Benoît Delhomme operatőr 2005-ben dolgoztak először együtt egész estés filmen. Az ajánlat egy szikár, revizionista western Ausztrália kopár hátországában, a cselekmény feltartózhatatlanul halad egyenes vonalban a…..
A Karib-tenger kalózai trilógiáért millióan rajongtak, főleg Johnny Depp idióta kalózkapitányáért. A negyedik rész is elkészült, amelyet azonban már sokan lehúztak, ám még így is nagyon szép bevételt hozott, konkrétan kasszát robbantott és 1 milliárd fölé ment. Ez az…..
Filmdroid Thor akcióban 2012.09.12 11:00:00
Megérkeztek az első képek a Thor: The Dark World forgatásáról. Kezdetnek több mint egy tucat képet közöltek a forgatásról, ahol megcsodálhatjuk Thort akció közben. Nemcsak Chris Hemsworth láthatjuk Thorként de Jaimie Alexandert is szemügyre vehetjük…..
Az Avengersben egy kétsoros párbeszédben Black Widow megemlíti, hogy - Ez pont olyan, mint Budapest. -, mire Hawkeye azt válaszolja - Te és én nagyon másképp emlékszünk Budapestre. Ez egy elég bevett módszer arra, hogy érzékeltessék, két karakternek történelme van, anélkül hogy…..
Ahogy az lenni szokott a vágószobában maradt jelenetek közül néhányat csokorba szednek, s elérhetővé teszik a megjelenő filmek extrái között. Nincs ez másképpen a Bosszúállók esetében se. Az alábbi videó Amerika kapitány civilként tett barangolására fókuszál. ..