Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kanizsai

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden kornak megvan a maga csodanövénye. Ami az 1990-es években az aloe volt, az ma a kender: gyakorlatilag nincs olyan betegség, amire ne lenne jó (a rajongók szerint), ugyanakkor teljesen biztonságos (szintén szerintük). Ha közelebbről megnézzük, a helyzet nem ennyire egyértelmű, ugyanis a…..
kanizsai 2019.04.01 09:18:50
@böla: Ki gondolta volna, hogy a fűtől be lehet tépni. Pl. sokkal ártalmatlanabb mint az alkohol. persze ez nem lényeges gondolom.
Varánusz Bazmeg! 2016.09.26 12:38:01
Drága honfitársaim helyenként hihetetlenek vagytok, basszátok meg!   Tekintsünk most el attól, hogy én is el tudok képzelni a tegnapi robbantásról számtalan konspirációs elméletet onnan, hogy Mindenórás Tábornok így akarja felpörgetni a közhangulatot, odáig, hogy maga Allah adta parancsba a no-go…..
kanizsai 2016.09.27 11:43:36
@DarthVader: Szerintem is ez tűnik a leglogikusabbnak, de azért kérdem én, ki a francnak tünjön fel igazán egy elhagyott csomag mint a járőröző rendőrnek? Nekik ez lett volna a feladatuk, figyelni, nem csak jelen lenni.
Vasutas pályafutásom alatt megtanultam, hogy a vasúti vezetők méltósággal viselik posztjukat. Tisztában voltak a viselkedési normákkal, a beosztottakkal szót értettek, és ami a legfontosabb, a vasút ügyét így-úgy a szívükön viselték. Voltak vezérigazgatók, akiket kevésbé szerettek, de tiszteltek a…..
A Torkos Csütörtök mozgalomnak köszönhetően immár 10. alkalommal ehette tegnap degeszre magát olcsóbban a nép. A jubileumi akcióban részt vevő éttermek közül idén a sormási István Fogadónak sikerült a leggyorsabban bekerülnie a Homár torkos_csütörtök tagje alá, akik…..
Hajdu Petra, aki fiatal kora ellenére bejárta már fél Ázsiát, a NINE model management modellügynökség elsőszámú modellje. Karrierje folyamatosan felfele ível, én pedig megtiszteltetésnek érzem, hogy interjút készíthettem vele. Fogadjátok sok szeretettel Petrát, akinek ugyan…..
 Már nem kell sokat várni.....
kanizsai 2011.09.03 13:19:53
A koccintást bármilyen eseményhez lehet kapcsolni, vagy kapcsolódhat a versenyhez bármilyen kiegészítő esemény. Ezzel szervezőként még vonzóbbá lehet tenni a koccintást! Segítség a borvidéki településen az esemény helyi szervezőinek, ha a borkedvelők egy…..
 ELFOGTUNK  EGY  LEVELET!   Nem  akárhonnan,  és  nem    AKÁRKIÉT!   Nem tudom ki írta, úgy kaptam én is, de sok igazság van benne. Elolvastam, de ki és mikor irta ezeket a sorokat, vicces! Csak ugy egy gondolatod volt, hogy megird?…..
kanizsai 2010.07.24 22:38:08
@Mókus 1955: Bizony,mint mindenben, ebben is sok igazság van.