Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hadikkvondetod

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Banditos 2in1, autós és motoros is, így mindkét típusú jármű vezetőinek szemszögéből látja, hogy kihez hogy viszonyulnak a közlekedők, most pedig jól beszól nekik itt a blogon.Én is olyan motoros vagyok aki azért elég – túl? – gyakran autózik. Ezért el is szoktam…..
hadikkvondetod 2010.10.02 22:32:23
@Donor: Jaja. Mindenki megveszi a nagy vasat, terjed a "nem is vagy igazi motoros, ha nincs legalább ezres motorod" szemlélet. Engem meg osztanak, hogy "csak" egy hatszázasom van. Pedig 10+ évet túléltem már motoron.
Aztán a motor vizsga is kemény nagyon, az is mindenre megtanít, csak a biztonságos motorozásra nem. Lehet a Hondás, vagy a hasonló biztonságtechnikai képzések anyagát kellene a rutin helyett csináltatni.
A témához: Ha tehetem és nem sietek akkor nem megyek előre a sávok között. Ha meg kell, akkor minimalizálom a rizikót és csak álló sor között megyek előre, és akkor sem mindenáron.
Van így is egy csomó veszélyforrás, nem keresem a bajt.
A kardio, teljes születési nevén kardiovaszkuláris edzés a kocafitnesz üzletág egyik leggyakrabban használt kifejezése, mégis kevesen tudják, mit is takar igazán, és mire jó. Általában a kardioedzést keverik a zsírégetéssel, ami mondjuk féligazság, vagy talán még egy kicsit…..
hadikkvondetod 2010.10.02 18:04:08
@orvlat: Bővítve: Cardio+erőnlét = crossfit
www.youtube.com/watch?v=YRmmbsPOiMY
Következzen Dr Herencsár Lajossal készített interjúnk második része, aki saját elmondása szerint "napjainkban az MFB vezetői gárdájában dolgozik, hosszú évek után ismét havi fixért. Jelenleg Pakisztánban (Vazirisztánban, Szvatban), a banki dresszkóddal szöges ellentétben…..
hadikkvondetod 2010.08.23 17:49:48
Emlékeztek? 2008. november: Rendőrségi eljárást kezdeményezett egy internetes fórumozó ("Sajtosszenya") ellen Fetser János MSZP-s képviselő, Orosháza volt polgármestere, amiért kritizálta az egykori városvezető tevékenységét. 2008. november: Tizennyolc…..
hadikkvondetod 2010.07.21 14:43:42
@Pocócicó: Nálunk szintén zenész. Csak itt polgi van.
Száraz, rövid MTI-hír: "Tizenkét sérültje van annak a délutáni balesetnek, amely során oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Inárcs és Kakucs között - erősítette meg az MTI értesülését Németh Cecília, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese. Az MTI…..
hadikkvondetod 2010.07.05 13:40:37
index.hu/bulvar/2010/07/05/ralottek_egy_olaszliszkai_roma_csalad_hazara/
Hirtelen hogy megváltozott munk veronika cikkének címe. ez nemrég még az volt hogy rálőttek a romák házára.
A Magyar Hírlap szenzációs és döbbenetes sztorival indítja ezt a hetet: "Orvoskorrupció: Gyűjtsön még pénzt!" Mikola István, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes elnökének levelet hozott a postás. Mikola István alig akarta elhinni, ami a levélben…..