Regisztráció Blogot indítok
Adatok
presspresso

106 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén decemberig már csak nyolc koncerten láthatjuk a Punnany Massif zenekart, a fiúk inkább a stúdió “magányát” választják, de alkalmat kerítenek a feltöltekező kikapcsolódásra is. Az idei terveket a zenekar dalba is foglalta és meg is filmesítette.  “A 2016-os esztendő egy rendhagyó fejezet lesz a…..
Jó ideje nem láthattuk már Lajkó Félixet és legkedvesebb gyerekkori hangszerét a citerát egy színpadon. Február 5-én itt a soha vissza nem térő alkalom, hiszen az Akvárium Klubban ismét új dimenziók nyílnak eme csodálatos hangszer által.  Lajkó Félix zenei pályafutása körbeért. Élete első…..
Elérkezett az idő, hogy nem kell télen Csehországba zarándokolni egy jó sörfesztiválért: idén először a hideg napokban már itthon is belevethetjük magunkat a sör kavalkádba, méghozzá az első Indoor Sörfesztiválon, a Gellért Hotel összes termében, február 19. és 21. között. Mert egy sör nem csak…..
Elkészült az idén majd’ minden elemében megújuló pop-show-musical, A Játékkészítő új klipje, ami itt már látható Megújuló látványvilággal, újabb szereplőkkel és természetesen újabb dalokkal is jelentkezik decemberben A Játékkészítő. A darab mondanivalóját…..
Ismét a legjobbak közt várja a végső megmérettetést négy szigetes fesztivál, a Sziget, a Telekom VOLT, a MasterCard Balaton Sound és a B.My.Lake a legnagyobb presztízsű nemzetközi fesztiválelismerés, a European Festival Awards versenyében. Majd’ negyven fesztivál került be idén…..
Sajtó nívódíjat kapott a 89.5 Music FM riportere, Horváth Szilárd. Az elismerést az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője - élő adásban - adta át a Délutáni RoadShow „száguldó riporterének” a vészhelyzetek során nyújtott gyors, pontos és hiteles…..
Király Viktor remekül szerepel az amerikai The Voice versenyén. Az idén merőben megújuló látványvilággal és új dalokkal is jelentkező, A Játékkészítő című mese-musical stábja is szívből szurkol neki, bár ha nyer, lehet, hogy lemerad a decemberi előadásról. Vagy…..
Hamarosan színpadra kerül a Hujber Ferenc életét bemutató - első hazai - One-Man-Show, Hujber Ferenc előadásában. A műfaj a Broadway színpadain egy régóta ismert forma, itthon még egy fehér folt a színházi palettán. Monológ, stand up? Utánanéztünk, hogyan csinálják ezt…..
A 89.5 Music Fm hivatalos Facebook oldalát már több mint félmillióan követik – köztük igazi világsztárok is. A minden hétköznap este jelentkező Music Killers dj show egyik októberi posztját például Funkerman is belájkolta – az a Funkerman, aki a Speed Up és a 3 Minutes to…..
Hamarosan már magyar nyelven is kapható lesz a The New York Times évkönyve, a Turning Points. Az unikális tartamú kiadványban a világ elismert szaktekintélyei osztják meg gondolataikat a közeljövő kulcsfontosságú fordulópontjairól: hogyan változik a világ és az életünk az…..
Négy, a konyhájáról elhíresült vidéki szálloda és a házigazda Gellért Söröző kiváló séfje kínál – egyedülálló összefogással – egy Márton napi, ötfogásos menüsort a Gellért Márton napi Borfesztiválján, november 7-én és 8-án. A három napos rendezvény két…..
Egy tigriscsíkos német boxer tartotta sakkban a Music Fm 89.5 reggeli műsora, az Önindító műsorvezetőit. Társai Bochkor Gábornak akartak meglepetést szerezni, végül Pordán Petra karját marcangolta meg az eb.  A kutyatámadások és azok elkerülése volt az egyik téma az október…..
  A világ élvonalát és a legjobb hazai bártendereket vonultatja fel Magyarország első nemzetközi flair bartending versenye, a Fabbri Flair Open október 28-29-én, a belvárosi Ötkertben. Ki ne emlékezne a Cocktail című, nagysikerű filmre, ahol Tom Cruise és Bryan Brown a Hippy…..
Jó hír a rajongóknak, hogy az eredeti tervekkel ellentétben a Bohemian Betyars egyelőre nem költözik Berlinbe, rossz hír viszont, hogy a dobosukkal elválnak az útjaik. De hogy jó hírből legyen több: szeptember 26-án, az Akváriumban adnak egy fergeteges, nyárzáró koncertet. A…..
A Játékkészítő – zenés akciómese   Parádés szereposztással és neves alkotógárdával készül a hazai színházi élet egyik legnagyobbnak ígérkező produkciója, a december végén debütáló, A Játékkészítő című zenés akciómese. Sokak szerint az István, a király óta…..
Világsztárokkal bővül a Music Killers csapata: a 89.5 Music Fm esti DJ Showjában július 25-től minden pénteken Hardwell mixel, július 26-tól pedig John Dahlbäck forrósítja fel a szombat estéket. John Dahlbäck neve megkerülhetetlen az európai elektronikus zenében: a 29 éves svéd…..
Válogatott borok, kitűnő ételek, bársonyos zene és az elbűvölő helyszín nagyszerű találkozását ígéri a Danubius Hotel Gellért június 5-én. Az ország jeles borvidékeiről érkező, több mint harminc borász a legkiválóbb nedűit vonultatja fel junius 5-én, a délutánból…..
Száz évre visszarepítő gasztro-kulturális időutazásra csábítja május 16-án az érdeklődőket az idén százéves Danubius Hotel Astoria. A patinás épület adta díszletek közt korabeli jelmezekkel és archív képekkel idézi meg a szálloda 1914-et, a nyitás évét, s új…..
 Budapest egyik ikonikus szállodája, a Danubius Hotel Astoria idén 100. születésnapja alkalmából április 25-én újra éled a magyar rádiózás egyik legnépszerűbb komolyzenei műsora, a szálloda nevével évtizedekig szorosan összeforrt “Ki nyer ma?”.  Ki nyer ma? Játék és…..
Méretében „kezelhetőbb”-, rovatstruktúrájában átláthatóbb formában, az eddigi 24 helyett 32 oldalon, színesebb, és modernebb külcsínnel jelent meg március 16-án a megújult Vasárnapi Hírek (VH). A Geomédia kiadó által jegyzett lap munkatársai hónapokig tartó fejlesztés…..
Egy merőben új műfajt igyekszik megteremteni az egyik legpatinásabb hazai szálloda, a Danubius Hotel Gellért. A világon először ad teret egy ilyen jellegű épület színházi előadásnak. A „szállodaszínház” műfaj megálmodói egy komplex élményt kínálnak, hisz a színházi…..
Épp egy éve rukkolt elő egyedi körbekoncertjével a progresszív instumentális pop legjobb hazai képviselője, a SoNaR. A 360° Special koncert most közkívánatra visszatér, sőt megújul. Ezúttal a Gödör klubban, február 20-án. Körbezene koncertműfaj hazai úttörője, a SoNaR, a…..
Megújult a gasztronómia bibliája Felújított, kiegészített kiadásban újra megjelent a legendás Larousse Gasztronómiai Lexikon. A gasztronómiai értékei mellett magával ragadó, érdekes olvasmány a Geopen Kiadó Kiadásában éledt újra. 4000 szócikk, 2500 recept, 1700…..
Régi idők táncdalfesztiváljainak hangulatát idézi Szilveszterkor a Gellért szálló. Az elmaradhatatlan kulináris kalandozások mellett Kovács Kati, a Korda-Balázs házaspár, a Dolly Roll, Csepregi Éve és az Irigy Hónaljmirigy teszi teljessé az estét.   Ne várjunk holnapig!…..
A honi Márton-napi programok legeredetibb felhozatalát kínálja november 8-10. között a Hotel Danubius Gellért. Önmagában már az is elég, hogy a majd’ 100 éves, patinás épület összes termei és a szálló világhírű politikus, művész, uralkodó vendégei által lakott…..