Regisztráció Blogot indítok
Adatok
artismaffia

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem engedett fel kézi poggyászként egy gépe fedélzetére a Delta amerikai légitársaság egy értékes gitárt, amely azután szállítóinak hanyagsága miatt összetört. A 10 ezer dollár értékű, 1965-ben készült Gibson gitár tulajdonosa hiába bizonygatta a buffalói…..
Az elmúlt két év során a Fidesz jelentősen átalakította a magyar adórendszert. Progresszív, többkulcsos adózás helyett bevezették (a majdnem) egykulcsos szja-t, miközben a bevételkiesést új adókkal, járulékokkal és illetékekkel próbálták kompenzálni. A kormány nem titkolt…..
Az már a Lomiczi-ügyből kiderült, hogy a Magyar Televízió nem egy szakmai műhely, ahol újságírók dolgozzák fel a híreket saját szakmai tudásuk szerint, hanem egy gépsor, ahol valaki reggelente bepötyögi a parancssorokat, aztán végigfuttatja az egész rendszeren. A végtermék…..
artismaffia 2012.05.14 16:05:22
Naiv ügyfélnek egy biciklivel és 2 gyerekkel nem sikerült sehonnan taxit rendelnie. Meg nem erősített értesülések szerint igazából már annyira rossz a helyzet, hogy a belvároson kívül szinte sehova nem szeretnek fuvarozni a taxisok este, mert mindenki ott cirkulál a kocsmák…..
Fotó: Hampage. Nem túlzok, ha azt mondom a legszebb villamosmegállók egyike az 58-as egykori megállója a Zugligeti úton. Igaz egykor nem állomásnak, hanem végállomásnak épült, s nem is villamosoknak, hanem lóvonatoknak (igen, így hívták őket). Aztán 77-ben megszűnt a…..
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
A rendőrségen és a médiahatóságnál is feljelentették Bochkor Gáborékat, mert a Bumerángban a teknőcök agyonverésével viccelődtek, illetve arról beszéltek, milyen állatok pusztulhatnak még ki, írja a Blikk.A Bumeráng csapata a február 7-i adásban azért kezdett el a teknősök…..
 Úgy tűnik, hogy a karma megvédte a thaiokat, na meg a Bangkokban lévő külföldieket: saját magát robbantotta fel az állítólagos iráni merénylő. Minden bizonnyal nem a thaioknak szánta a három arab férfi a hátizsákjukban cipelt több kiló C4-es robbanóanyagot -…..
A pletykalapok legújabbja, hogy Karl Lagerfeld divatdiktátor beszólt az énekesnő Adele-nek, hogy kicsit túl kövér - ami mondjuk nem volt kedves, valóban -, aztán bocsánatot kért, és most mindenki a 23 éves dívát éljenzi, hogy nem hódol be a divattrendeknek. Azért szeretném én a…..
Kiváló összeesküvés-elméletnek indult olvasónk levele, melyben arra hívja fel a figyelmünket, hogy szombaton este az unalomból szörfölés közben a következőket látta."A TV2-n az Aktív Extrában a Unique együttes énekesnőjének, Völgyesi Gabinak a férje elmondja, hogy a…..
A bulvárlapok egymásra licitálva rémisztgetik a jó népet. Szerdán a Blikk asztrológusa fokozta a világvége hangulatot azzal, hogy a csillagokból nukleáris katasztrófákat, háborúkat és forradalmakat jósolt 2012-re, de így visszaolvasva lófasz volt ahhoz képest, amit a…..
Mint arról már a korábbi hetekben többször cikkeztünk, blogunk egyik szerzője elhatározta, hogy megpróbálja, hogyan lehet minimálbérből megélni. Pontosabban: "EGY KIÉPÍTETT EGZISZTENCIA MELLETT EGY HÓNAPIG CSAK ANNYIT FOGOK KÖLTENI, AMENNYIT FELTÉTELEZÉSEM SZERINT EGY…..
artismaffia 2012.01.08 11:55:16
@tourline: Hát ha valaki ökör kettőnk közül, akkor az nem én vagyok. Igazán kedves vagy, de sajnos nálam nem találtál célba, mert semmilyen hitelem nincs és lakáson kívül soha semmit nem is vettem hitelre és nem is fogok.
Ha pedig nem tűnt volna fel, én nem magamról (vagy az emberekről) beszéltem, hanem az országunkról. Szerinted a hitelt miből fizetik vissza, ha nem az adófizetők pénzéből? És hova lesz a visszafizetett összeg, ha nem a hitelező országok bankjaié és azon keresztül az állampolgáraié (részvényesek, tulajdonosok)? Ha erre tudsz elfogadható választ adni, akkor lemoshatod magadról az általad kreált jelzőt.
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
Feltűnt már nektek mennyiféle felhő röpköd a fejünk felett? (Tipp: Smiló Dávid - ÉSZAK)..
artismaffia 2011.12.22 21:59:49
@retekblog: Köszi szépen. Megnéztem a weboldalt is: klasszak a fotók:)
Az érzéki masszásra keresve találtam a blogotokra. Engedjétek meg hogy megosszam veletek a nyári élményemet. Magamról annyit, hogy 26 éves nő vagyok, egy nyugat-dunántúli városban élek, humán területen tevékenykedek, jelenleg operátorként. Három éve éltem kapcsolatban a…..
artismaffia 2011.12.16 15:05:04
@szürke_tag: szomorú, hogy ennyire elmaradott agyicsökevénnyel rendelkezel. Feltehetően szemléletedet nem lehet kimosni nem létező agyadból. De annyit talán meg tudsz jegyezni, hogy dagadt színesbőrűek inkább csak az Izaurás filmekben vannak. Életben a legtöbbjük karcsú, kellemes megjelenésű, ellentétben egy átlagosan túltelt magyar nővel...
Modorosblog Aki hülye, haljon meg 2010.09.01 07:30:00
-Már megint azok a kurva törlesztők, meddig szopathat még minket a bankárkaszt? -Ezt ugattam a múltkor is. Tartott valaki stukkert a fejetekhez, hogy írjátok alá azt a  rohadt papiruszt? Az erős forintra játszottatok-spekuláltatok, elbasztátok, ígyjárás tipikus esete. Nem tudom…..
8ker Figyelmeztetés 2010.08.14 13:30:57
 Megszoktuk már, hogy a boltok előtt inni,szeszesitalt fogyasztani tilos; de vannak más tevékenységek is, amit nem szeretnek látni az üzlet előtt. Lelőhely: Dankó utca. ..
artismaffia 2010.08.15 08:55:00
artismaffia 2010.08.15 10:09:54
@egyittlakó: én csupán egy logikus kérdést tettem fel a cédulával kapcsolatosan. Te meg mellébeszélsz.
Vége a nagy gazdasági világválságnak? - teszik fel a kérdést az emberek a hírek láttán. Lássuk például Magyarországot: a vártnál gyorsabban nő az ipari termelés, a GDP idén már növekedni fog, a cégek is egyre inkább fellélegeznek, és a befektetők is visszatértek a…..
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..