Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roannes

142 bejegyzést írt és 171 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki még mindig nem ébredt fel a karácsonyi eltunyultságból, az játsszon egyet a Space is Key Xmas-szel, és rögtön felugrik a vérnyomása. Bizony, ez az a szemétparaszt játék még szemetebb karácsonyi kiadása, ahol ezredmásodpercre pontosan időzítve kell ugrálni. Minimum grafika,…..
Roannes 2014.12.29 14:37:03
Írta: RoannesCsak azért emelem ki, hogy én írom, mert már vagy 1,5-2 éve nem nyúltam hozzá a bloghoz, de most engedélyt kaptam, hogy írhassak az új funkciókról. Mik ezek? Zene, és hangok.Meli és Tig azzal akarták feldobni a játékot, hogy zenét és hangokat raktak bele. Egy…..
Breaking, megjelent a Cursed Treasure 2! A szerkesztőség két tagja is villámgyorsan rávetette magát, és vessetek a mókusok elé, én leszek a kevésbé lelkes! Szóval egy közel tökéletes első rész után az embernek vannak elvárásai, na! Amit most kaptunk, ugyan rendkívüli…..
Roannes 2013.03.13 21:06:26
@Roannes: Oh, most vettem csak észre a szolgálati közleményt. Gomenasai
Hárman is beküldték a Qoosh linkjét, szóval rossz játék nem lehet - gondoltam én. Ráadásul egészen jókat írtak róla, Kael például ezt:"Ma is találtam egy csemegét :) Platform játék, amit ugyan alapvetően nem szeretek, de ez a végéig érdekesnek bizonyult. Aki ért angolul,…..
  A villában feszült volt a levegő. Nem csupán az új lakó érkezése miatt, hanem Perry és Joy állítólagos csókja miatt is. Barney: Higgyétek el srácok! A saját szememmel láttam az egészet! Burgergő: Ugyan, ez csak kacsa! Falmingó-páva-papagáj hibrid:…..
Roannes 2012.04.09 18:38:42
Roannes 2012.08.21 22:33:28
@Cervantes444: Senki sem menekülhet a koala elől :D *._.*
  ..
Roannes 2012.06.25 16:32:30
Roannes 2012.06.26 23:57:13
@Slesh: :DD
@Delta 39 BOSS: Egy picurka probléma volt, hogy Senshi már korábban megcsinálta ezt a részt, így annyira nem ijedt meg :( :D
Van már egy laptop, csak nem az enyém. Pénteken kapom meg a sajátomat, ezen pedig nincs időm tesztet írni.  Hétvégén sem lesz időm, osztálykirándulás miatt, a Mecsekbe megyünk 3 napra. Viszont, ami nagyon jó hír számomra, hogy megjelent a Strike Force Heroes, a Raze 1 és 2…..
Aki a lövöldözést szereti, rossz ember nem lehet, tartja a mondás. Vagy ha nem is pont így szól a mondat, az biztos, hogy a Strike Force Heroes-t (SFH) imádni fogjátok. Friss és ropogós, gyakorlatilag május utolsó napján publikálták a végleges verziót a készítők. A helyzet a…..
Holnaptól kezdve semmilyen laptop vagy gép nem fog rendelkezésemre állni, ennek hála teszt sem lesz a héten. Talán jövő héten... legalábbis én remélem. ..
Good and Bad Online Games 1066 2012.05.26 14:20:00
Nem vagyok oda a stratégiai játékokért, sosem kötöttek le hosszabb időre. Az egyedüli stratégai játék, ami ehhez közel állt, az a Warfare 1917, de azt is abbahagytam 3 pálya után. Valami oknál fogva mégis, egy stratégai játék kerül ma bemutatásra, az 1066.Az egész történet…..
A mai poszt az első jubileumom a GaBOG keretein belül, hiszen ez a 100. írásom! 100. teszt az még kicsit odébb van, de meglesz az is. A Play Vortex egy hasonló honlap, mint a Kongregate vagy az Armor Games, ugyanazok a játékok vannak kint. Azonban, itt nem túl népszerűek, az…..
A szombati tesztet, amit ma sikerült megírnom (Paladog), már az új admin felülettel írtam meg. Nos... eléggé...hogy is mondjam...furcsa. A kinézete speciel kifejezetten tetszik, jól néz ki. Viszont vannak gondok. Például az időzítéssel kicsit megszenvedtem, valamint nem értem ezt a…..
Szerdán kaptam vissza a laptopomat, már gondok vannak az aksival, miszerint nem kapcsol be a gép, ezért nem volt ma teszt. Még ma megpróbálom összehozni, de ha mégsem jön össze, akkor marad holnapra. Remélem addigra tényleg meglesz. ..
Good and Bad Online Games Paladog 2012.05.19 14:20:00
A Kongások Fazecat nevéről korábban nem igazán hallhattak, hiszen nemrég jelent meg a legelső játéka, a Paladog. A neve alapján nem igazán volt kedvem kipróbálni, de mikor megláttam az értékelését...azt a rohadt. 4.45 pontos a játék. Ezután eléggé kíváncsi lettem, hogy…..
Good and Bad Online Games Feed Us 3 2012.05.16 10:00:00
Az első két résszel nem igazán játszottam, bár ez lehet hogy nem baj. Nem azért, mintha olyan rossz lenne ez a 3., de... na majd a teszt többi részében kifejtem. A Feed Us 3 egy véres játék. Viszont nem Turtle Trigger szinten véres, inkább csak... Feed Us 3 szinten. Nagyon sok…..
Good and Bad Online Games Pirateers 2012.05.12 14:20:00
Az előző tesztet azzal kezdtem, hogy rettentő kevés igazán jó kalózos flash játék létezik. Erre április 30-án, kikerült Kongán egy (szerintem) jobb kalózos játék, mint a Frantic Frigates.A Pirateers rengeteg minden különbözik a Frantic Frigates-től. Kezdjük ott, hogy a mai…..
Nagyon kevés jó kalózos játék van a flash játék oldalakon, legalábbis most fejből nem tudnék példát mondani. A Berserk Studio azonban bátran vállalta a feladatot, és létrehozott egy kiváló kalózos játékot. Vagy nem ismerős senkinek a Berserk Studio neve? Akkor mondok 2…..
Hamarosan itt a nyár és vele együtt a kellemetlen élősködők, a szúnyogok is. Kellemetlenek, de néhány, általuk terjesztett kórokozótól eltekintve ártalmatlanok. Az Engage ezzel szemben egy olyan világot tár elénk, ahol a rovarirtás nagyipari módszerekkel, pisztollyal,…..
Roannes 2012.05.07 12:40:35
@gibson: Nem hiába hallható néhol a Decision zenéje, mivel mindkét játékot a Fly Anvil készítette. Sőt, az Engage készült hamarabb, szóval azt is lehet mondani, hogy a Decision-ben hallható az Engage zenéje.
Turbo Nuke rengeteg nagyon jó játékot készített már el. Ilyen például a Soccer Balls, a Flaming Zombooka sorozat, a Cyclomaniacs 2, vagy esetünkben, a Formula Racer 2012. Ennek a játéknak van egy "elődje", a Formula Racer. Az egy eléggé közepes autós versenyzős játék…..
A februári és márciusi tesztek összegzéséről nem készült poszt, csak az áprilisiakról. Mostantól ezt a bizonyos bejegyzést meg lehet nézni, a Space is Key 2 tesztje után, vagy erre a linkre kattintva!..
A New Star Games-nek van néhány jó kis játéka. New Star Tennis, New Star Soccer 3 és 5, New Star GP, Super Laser Racer, és még a New Star Soccer 2010. Főleg focis játékaik vannak, ilyen a mai alany, a New Star Soccer is.Van néhány New Star Soccer játékuk. De míg a nagyobb címeket…..
Értékelés szerint az áprilisi tesztek. Mivel a 8 tesztből elég soknak 9 és 8 pontot adtam, ezért tetszés szerint rakom itt őket sorba.1. 9/10   Stealth Hunter 22. 9/10   Turtle Trigger3. 9/10   Achievement Unlocked 34. 9/10   Robot Unicorn Attack:…..
A Newgrounds-nak (vagy Armor Games-nek, nem vagyok benne nagyon biztos) van egy Toss the Turtle című játéka. Ebben egy teknőst kellett kilőni minél messzebbre, hogy pénzt gyűjtsön, öljön, és jobb cuccokat szerezzen. Itt van ez a játék, amit folytatásnak nem neveznék, viszont a…..
Mindenkinek van egy gyengéje. Egy olyan műfaj, aminek lehetnek akármilyen jók vagy rosszak a képviselői, attól függetlenül az adott ember imádja. Nekem is van egy ilyen műfajom, de nem a shooter, az csak másodlagos. Az én gyengém, a zenés játékok. Már a Music Catch 2 is…..
Visszakaptam a gépem, minden újra jó o:. Szerdai tesztet még nővérem gépén megírtam, szóval 2 nap múlva az is kint lesz. Még nem tudom mi lesz a hónap utolsó alanya, de el kellene már kezdenem keresni. Szerdán újra teszt, addig is sziasztok (nem a búcsúzás az erősségem)...