Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qweasdyxcqweasdyxc

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudjuk, Amerikában, különösen Kaliforniában egészen megdöbbentő dolgokkal lehet találkozni. Mivel az ember számít az ilyesmire, nem kellett öt percenként repülősó után nyúlni, de azért voltak dolgok, amiktől egy pillanatra megmerevedett a tekintetem.  Gyönyrű, mesterien…..
Röviden: dr. Schmitt Pál megcáfolta a plágium vádját, elmondta, hogy a kisdoktori 20 évvel ezelőtt, írógéppel készült. Vagyis a neki felrótt copy-paste kizárva.Hosszabban:Azt hittem - de tényleg - hogy legközelebb már csak a köztársasági elnök politikai nekrológja kapcsán…..
qweasdyxcqweasdyxc 2012.03.08 17:42:28
@nagypapi: Igen, nagypapi, ez 82-ben valóban így volt. Mondtál egy vicceset a határőrnek, ő meg lefagyva elengedett.
Laza kétharmad ház előtt adott vendégekkel megspékelt, maratoni életműkoncertet az Arénában az idén harmincéves Bikini zenekar. Szombat esti hangulatjelentés a színpad előtti VIP-dühöngő hátsó traktusaiból. 1982-ben nem csak a Bikinit alapították meg, hanem az országnak…..
qweasdyxcqweasdyxc 2012.02.19 19:38:41
@d.hardman: voltam (sőt vagyok is), de nem ez a lényeg.
Bár valóban nem voltam egyértelmű: a Bikini nótáinál ehhez egy takkjel a dobosnak azért nem elég. Szerintem hülyeség lenne ha a zenekar élőben tolná, Lala meg tátogna. Inkább fordítva szokás. Nem úgy értettem, hogy megoldhatatlan, hanem hogy nem logikus.
A kelet-ázsiai országok kultúrája merőben más, mint amit az európai szem megszokott. Ennek megfelelően a tuningszokások is más irányba terelődnek, elég csak belegondolnunk a Leepu-féle szörnyek építésére. Ám ez a Datsun túltesz minden Leepun, minden eddigi szörnyűségen.…..
Azt hiszem, a rendőrségi szájkarate a kelleténél is jobban megtette a hatását. De nyugi, ha rendőrök akarnák, már senkinek sem lenne jogsija. Mai cikkünk blogposztja...
Szomszédomnak ecseteltem a pénteken bemutatott biciklitoló utánfutót, amikor közbevágott: „A Vaterán már láttad a propelleres biciklit? Az is házi!” Találkoztam már sok csodával, de ez szíven ütött: a női kerékpárra permetezőmotort szereltek, a kihajtásán két…..
qweasdyxcqweasdyxc 2011.05.17 19:24:14
qweasdyxcqweasdyxc 2011.05.18 11:52:53
Itt meg a hátsó hajtású propelleres egészen jól megy:

www.youtube.com/watch?v=iGxWIbhTqwg&NR=1

(ő biztosan nem hallott a saját inerciarendszerről)

De a lényeget még mindig nem tudom:
DE HOL JÖN KI A FÜST??!!
A titok a 11 szám mögött ! Félelmetes – olvasd végig és próbáld ki. Ha nem hiszel a véletlenekben – akkor is olvasd végig, nagyon érdekes. 1) New York City 11 betűből áll. 2) Afganisztán 11 betűből áll. 3) Ramsin Yuseb 11 betűből áll. ( A terrorista, aki…..
qweasdyxcqweasdyxc 2011.05.09 19:43:20
@trollfész: Milyen járatszám? (ja, elfelejtettem odaírni, hogy "hülyegyerek" - látom nálad ez így szokás...)
Mielőtt jópofizol, olvass esetleg utána:
www.hoax-slayer.com/wingdings-911.html

Ez egy ismert régi hoax (amire persze igaz az "újszülöttnek minden vicc új").

Másrészről itt a megoldása a 11 betűs Afganisztánnak: angolul úgy írják "Afghanistan".
A hétköznapi nyelvhez képest kissé bonyolult az ombudsman közleménye, de az már első olvasatban is átjön, amit amúgy mi is tudunk: sokszor azért büntetnek, hogy büntessenek, és nem azért, amiért a törvényalkotók a szabályokat kitalálták, vagyis a biztonságos…..
qweasdyxcqweasdyxc 2011.03.08 00:13:24
@xelv: parkolási bírság, pedig van parkolójegyed? Azt mondanám, nincs igazad, ha velem nem történt volna meg ugyanez.
Beküldtem a jegy fénymásolatát, a válasz: "Akkor is jogos a bírság, mert az ellenőr nem látta". Kértem fotót - nem küldtek, helyette egyszer csak jött a fizetési meghagyás (céges autó volt). 10 eFt-ért nem járunk bíróságra, ezt tudják ők is.
Vágó István Bárdos Andrásnak újabb interjúkat adott, ezért új, kibővített kiadással jelenik meg újra a Kinyitom a számat! című könyv. A Bors birtokába jutott (jutatott) néhány oldalból kiderült, hogy miután Vágót kiebrudalták a TV2-től úgy döntött, befejezi a…..
Aki harminc fölött van, mindenki emlékszik erre a lendkerekes autóra, ugye? A Tárgy Állítólag egy Packard alapján készült, alapjában véve tökmindegy, az egyik első lemezárugyáras lendkerekes autó volt az ötvenes évek közepén, ami a boltokba került, és olyan sokáig…..
Egyedülálló módon...  A Hyundai visszavásárlási védelmet kínál modelljei mellé Budapest, 2011. február 15. - A Hyundai Holding Hungary Kft. a mai napon hozta nyilvánosságra teljesen egyedi, a piacon eddig nem alkalmazott szolgáltatását, a „Hyundai visszavásárlási…..
qweasdyxcqweasdyxc 2011.02.16 21:46:32
@nagymagyarmagyar:
nem értem, miért bántjátok szegény "nagymagyarmagyar"-t ?! Hiszen teljesen igazat állított:
"...hogy egyik gyártó sem kínál 200km/h-nál is csendes, 4-5 litert fogyasztó, igényes családi autót."
Miért, Ti tudtok ilyet? Mert a kommentben azt írta, hogy ő sem tud.
Belsőség Kaszálunk és védünk? 2010.10.08 06:49:15
Egymilliárd forint. Az objektív felelősség elvének bevezetése óta közigazgatási bírságokból ekkora bevételhez jut a rendőrség – havonta. Vélemények az azonos című írásunkról...
qweasdyxcqweasdyxc 2010.10.08 12:51:32
@konti10: @In Motion: Én is szoktam egyirányú utcában szemben menni kocsival kb. 100 métert. Le lehet ugatni, de nem értem, hogy milyen városrendezési okok indokolják azt, hogy olyan széles utcában ahol a kétoldalt parkoló autók között két autó még kényelmesen elfér, egyirányúsítják?!
Ha "szabályosan" akarok menni, akkor meg kerülök másfél km-t. A közelben lévő feleakkora széles utca meg kétirányú, rendszeresen a járdán autózva tudunk egymás mellett elaraszolni.
Nem mondom meg, melyik városban van, nem akarok tippeket adni az ellenőrző hatóságnak :)