Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheAZ

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy mi vagyunk túl szkeptikus természetűek, de nem tudjuk elképzelni, hogy az alábbi videóban látott jelenet ne lett volna az utolsó mozzanatig megrendezve. Az MTV európai díjkiosztó gáláján Hayden Pannetierre, a Hősök egykori szereplője éppen Lady Gagának adott volna át…..
 Pénteken a Film+ kicsit másképp adta le a Függetlenség napját, mint ahogy azt annak idején Roland Emmerich elképzelte. Will Smith és Jeff Goldblum nem menthette meg a bolygót, a földönkívüli civilizáció leigázott minket. Ráadásul nem is egyszer. Greg820 nevű kommentelőnk…..
Teljes békével állíthatjuk ezt: a kis németet nyugodt szívvel el lehet felejteni az idei évre. Vettel világbajnok lesz, és kész. Attól függetlenül, hogy most megverték-e volna vagy sem, Vettel csak a szezon feléig volt érdekes, onnantól azonban a schumacherizálódás…..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
Az orosz autós videókat mindig csodálattal nézem. Az őrülteknek kijáró tisztelet természetes, de közben kicsit furcsának is tűnik azt a nyers kannibalizmus, ami náluk van. A látszólagos rendből, tempós haladásból egy pillanat alatt káosz lesz, ahol "az erősebb kutya…..
Senki nem hiszi, hogy a nagy fekete autó azért tol le, mert így biztonságos és gyors. Vélemények az azonos című írásunkról...
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..