Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benny sk

0 bejegyzést írt és 256 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha hihetünk a matrózos szettben hogyvoltozó Berkinek, akkor a mai részben több ármány, intrika, szerelem, sírás és szárazbaszás lesz, mint a Homok titkaiban és a Szomszédokban összesen, úgyhogy csapjunk is bele. Már tuti senkinek sincs tiszta vérképe, de még mindig nem…..
Benny sk 2015.04.22 13:15:53
@Gia: engem az rémített meg, hogy elképzeltem, mit láthatott Patrik, amikor pörgés közben egy pillanatra felnézett :D
Elérkezett az X-Faktor az első élő show-hoz, amiből nem csak a párbajozók személye derült ki, hanem az a szerencsés is, aki tizenharmadikként bekerül a vigaszágba. A férfi indulók odaverték a mezőnyt, de leglátványosabb produkció pont a 15 éves Tóth Andinak köszönhető. A…..
Elkezdődött hát ismét. A 14 éve létező Totalcar tévéműsorának új évadja. Nagyon kimerítő tavaszunk volt, de a műsor - remélhetőleg - magáért beszél majd. Fogadjátok szeretettel! ..
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
Benny sk 2014.04.09 13:40:11
@OftF: Jogos, de ha valaki nem egy mikrofonállványhoz beszél, akkor legyen rá felkészülve, hogy más is szóba kerül. Továbbá Schiffer a szerinte (amúgy szerintem is) fontos munkanélküliségről akart inkább beszélni, ami megint csak nem volt megbeszélt téma és csak annyira napi aktualitás mint amennyire ma, vagy holnap
Benny sk 2014.04.09 14:34:25
@pingwin: Mondhatjuk, hogy válaszolt csak pont olyan módon, amilyet Olga 10-ből 10-szer nem hagy annyiban. Félmondattal válaszol a kérdésre és az azt követő öt mondatban meg elmondja, hogy miről akar beszélni.
Egyébként ne értsd félre, én sem élvezem „amikor megakad a lemez” és nyilván nem az ilyen esetek miatt elismert műsorvezető, de előfordul az ilyen is. Ezért írtam, hogy nem kirívó, és azt gondolom, hogy Schiffer is kellet ahhoz, hogy ez az interjú olyan legyen amilyen, mert gyakorlott nyilatkozó létére nem voltak túl átgondoltak a válaszai. És itt nem a tartalmára hanem a stílusára gondolok...
Benny sk 2014.04.09 15:28:05
@pingwin: Egyezzünk ki abba, hogy egyikük sem volt a helyzet magaslatán! Olgának nyilván voltak ennél jobb interjúi, és íme Schiffer 11 órával később kipihentebben, diplomatikusabban ugyan arról a témáról:
www.atv.hu/videok/video-20140409-az-lmp-5-mandatummal-a-patkoban
Kétrészes választási elmélkedésünk első részében a rendszerváltás óta eltelt kormányok teljesítményéről emlékezünk tanulságképpen, néhány mondatban. 1990-1994-ig MDF-FKGP-KDNP kormány: A rendszerváltás utáni első kormány, óriási kihívásokkal és örökölt…..
Benny sk 2014.04.02 12:17:39
@István Tamasi: az 1. pontot kiegészíteném, nemzet Gyurijának másik „szenzációs” húzásával, a túlzott mértékű (két év alatt megduplázott) minimálbér-emeléssel, ami hazavágta a komplett textilipart és nehéz helyzetbe hozott más szektorokat is (pl élelmiszeripar)
Hiába akarnak a Tv2-nél minőségileg szórakoztatni, ha a jónépnek nem a minőség kell, hanem a bulvár meg Jimmy fia Krisztián. A The Voice nézettsége a legutóbbi adásra már arra a szintre csökkent, amit nem nagyon lehet megmagyarázni a heti értekezleten, így lépni kellett, de…..
A Jobbiknál szezonja van most a zsidóknak. Egyik nap Vona Gábor vezetésével demonstrálnak Izrael budapesti követsége előtt a gázai hadműveletek ellen. Másik nap a Jobbikból kizárt Lenhardt Balázs és kis csapata tüntet a pártból szintén kizárt, váratlanul…..
Napokon belül kezdetét veszi a Ferenciek tere átalakítása. Ezzel az egyik karakteres gócpontja számolódik fel annak a második világháború utáni városépítészeti hozzáállásnak, amely a városon belüli közlekedést autóspreferenciájúnak tekinti. Olyan önkormányzati és…..
Az egyik legkívánatosabb torzszülöttnek tolhattuk ki a szemét. Budapesten, bámészkodók sorfala közt, kettőötvennel. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
hogyvolt Éden hotel - 2x42 2012.05.16 08:00:00
Turisták vannak a hotelben, kérem szépen, kettő is, Norbi és a rettentő frurfuval bíró Fruzsi, akik (ó jaj) elragadnak majd két versenyzőt, és ettől Hiper először sírógörcsöt majd rohamot kapott, és perszehogy Érzelemnélküli Bárcáskurva Naiván vezette le a dühét. Naominak…..
hogyvolt Éden hotel - 2x38 2012.05.09 06:00:00
Nem sok történet tegnap az intézményesített csöcsvillantáson no meg a Naomi-Naiva saga újabb hisztis fejezetén kívül, ma abból a szempontból tuti jobb dolgunk lesz, hogy lehet találgatni: nyakig vagy csak derékig lett hugyos Broki, az ember, aki szereti az alkoholt, de nem nagyon…..
hogyvolt Éden hotel - 2x32 2012.04.27 05:20:00
Ezt a mai posztot Syca nevű olvasónknak ajánljuk, drukkolunk! Tegnap volt Broki különbejáratú pokoljárása az otthon hagyott és meglepően izé, érett nőnek tűnő csajával, ennek ma akár még folytatása is lehet, de a Csíra elleni puccskisérletnek kurvaisten, hogy lesz is, mert ő…..
hogyvolt Éden hotel - 2x24 2012.04.13 06:00:00
Na, újabb hét végére értünk, Csíra visszatért, Műanyag ment, Melák meg két napja bömböl a hotelben. A Műanyagot kibaszarintó ÚjNiki eddig csak azt érte el, hogy Naiva legszívesebben szíjat hasítana a hátából, mert Brokival masszíroztatja magát. Hiper Omár és ÚjPéter is…..
hogyvolt Éden hotel - 2x13 2012.03.27 09:00:00
Múlt héten Pedró és Csíra is távozott, az egyik azért, mert faszszopó szlovák kurvának tartotta Noémit, a másik meg azért, mert nem volt neki párja. Mivel Csíra túl jó fazon ahhoz, hogy csak úgy kibaszni engedjék a hotelből, T69.2 adott neki egy retúrjegyet, amivel majd…..
– Magyarországon túl sok az egyetemista. Minek annyi ingyenélő? – Először is tisztázzuk: nincs olyan, hogy egyetemista. Teljesen más életet élnek, más kilátásokkal és attitűdökkel rendelkeznek, eltérő mennyiségű és minőségű munkát végeznek az orvostanhallgatók,…..
A 7 évvel ezelőtti M5 teszt egy éktelen káromkodással kezdődött. Ez a mostani egy régi emlék tűnődő felidézésével. Ebben nagyjából minden benne is van a két autó közti különbségről. ..
Az egész ország keresztény közösségét felháborította, hogy a hétfő esti Híradóban egy köztévés nyilatkozó megbecstelenítette a Karácsony szentségét – áll Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnökének nyilatkozatában. A miniszterelnök-helyettes a Híradó…..
Az elmúlt másfél évben a megújulás korszaka lezárult, most a növekedés korszaka kezdődik, és ehhez minden eszközt igénybe kell vennünk - adta ki közleményben az NGM. Mint a minisztérium közleménye kifejti, jó eszköz lehet számunkra egy újfajta, már a saját érdekeink…..
Mosolyogva figyeltem tegnap este, hogyan sistereg a hazai net. A sok ide-oda kattintgató netpolgár (például én) túrta fel a teljes lehetségest némi kis információmorzsáért: most akkor jön, vagy ez egy újabb átverés, trükk? Nekem ilyenkor viccek jutnak az eszembe, tegnap este…..
130-cal megy, bebetonozták a belső sávba. Ki nem mozdulna onnan, hiszen gyorsabban úgysem mehet senki. És akkor megjelenik 200-zal a BMW-s, balra indexel és villog. Kezdődik a harc!..
Benny sk 2011.11.02 14:24:15
Korrekt kelet-európaiként jelezném (ha még más nem tette), hogy a hatályos jogszabályok szerint, autópályán, 150 km/h-tól büntetnek. :)

Tudnék még kategóriát, bár talán a beszari csoportba is elfér. Az aki alapvetően a külső sávban halad, de ha a horizonton feltűnik valaki a sávjában, máris bemegy a belsőbe. Akkor is ha 2-3 percet is igénybe vesz mire eléri az előzendő autóst.
Továbbá: Bár a hazai autópályák nagy része két sávos, de a három sávos (pl.: fehérvár -> bp) szakaszokon megjelenik egy újabb állatfajta, nevezzük őket „jaj, el ne tévedjek” –nek. Ők minden körülmények között a középső sávban haladnak, abban a reményben, hogy az a sáv biztosan nem szűnik meg (pl terelés miatt), vagy kanyarodik le a pályáról.

13 éve vezetek. Az autópályán (ami nem összekeverendő a párhuzamos közlekedéssel!!!) szabályban lévő jobbra tartási kötelezettséget, a mai napig tartom, akkor is, ha már látom, hogy néhány másodperc múlva újra előznöm kell. Eleinte az a típus voltam, aki korrektül a belső sávból előzött és még az „önkéntes rendőrt” sem villogtam le, max kicsit a „seggébe álltam” ha külső sávban kilométeres űr tátongott. Az idő múlásával sajnos agresszívabb lettem. Jött a villogás, indexelés néha még a dudán is feküdtem.
Mára eljutottam oda, hogy egyetlen villanással jelzem, hogy „b+ nincs senki az alsó sávban, húzódj már le” és ha erre nem reagál, már előzöm is jobbról. Tudom, hogy veszélyes, tudom, hogy szabálytalan, de ha a delikvens leszarja a jobbra tartási kötelezettséget, akkor én bizony leszarom a jobbról előzés tilalmát.

Az élet számos területén toleráns, békés embere vagyok, de –bevallom- a volán mögött állattá változom. Nincs pardon. Milliókat érő autókban, nagy sebességgel (a szabályos 130 is nagy sebesség) közlekedünk, ami adott esetben már életveszélyes tempó. Aki beszari, aki balfasz az ne vezessen, pláne ne autópályán.
Benny sk 2011.11.03 16:05:53
@newtehen: jogos. javítok: Az autópályán (ami nem összekeverendő _a lakott területen lévő_ párhuzamos közlekedéssel!!!)

hiv.: 36.§ (4)

Remélem, így már rendben lesz a tejhozamod!