Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L i l y

23 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ezen képek és videók összességéből összeállított kisfilmmel szemléltetném a nyárfalásunkat, remélem tetszeni fog....
 Lily és Nina apró kukikból hozott össze egy gigászibb kukiképződményt, amit aztán erotikától túlfűtve el is fogyasztottak, láááájk :D..
 Hát szokás szerint én vállaltam be az ilyen gusztustalan, elfogyaszthatatlan, hányós feladatokat, így ezt is...Lájkoljátok ezerrel, mert én szó szerint falom a nyarat annak minden apró összetevőjével együtt... :D..
 Az eredeti feladat az lett vna, h. a leghosszabb hajú fiú a csapatból nyomassa le nullásra a haját.. Na most Alexnek hosszabb a haja, de neki abban van minden ereje, akárcsak a bibliai Sámsonnak, és hát tudjuk mi lett a vége, mikor Sámsont megszabadították a hajától..Helyette…..
 Borda Gábor barátunk keze munkáját dicséri ez a remek kis kép, csodáljátok meg ti is :D..
 Félelmetes éjszaka volt a pénteki a Sziget fesztiválon, egy farkasember garázdálkodott a tömegben... Még szerencse, hogy a legtöbben annyi alkoholt és egyéb tudatmódosító szert fogyasztottak, hogy nem igazán lepte/ijesztette meg őket a dolog... :D  ..
 Nagyon nem kell ragozni ezt a videót, a kezdeti otthoni hajszínezős próbálkozások után a fodrász jó öreg hidrogénjének sikere nem maradt el, hatalmas lájk :D..
 Az eredeti feladat az lett volna, hogy 0,33-as üdítősdobozokat kössünk bicikli után..Személy szerint ezt nem találtam elég ütősnek, szóval egy 140-es pitbike-kal rángattam szét azt az 5 lityós hordót, na nesze-nesze :D..
 Hát ez majdnem összejött, de az egyértelműen kiderült, így kavarás nélkül nem lehet ennyi jégkását elfogyasztani szemkifagyás, gyomorfájdalom és hányás nélkül... Lájk :D..
 Nina igénybevette a DM tester cuccait, és valami klasszikus sminket vagy mit dobott össze..Lájkoljátok hát :D..
 Nina tamponnal az orrában indult el dinnyét vásárolni, de sajnos csak karalábét kapott... Mivel szerintünk itt a tamponon van a hangsúly, és nem a dinnyevásárláson, ezért csak megérdemlünk pár lájkot :D..
 Lily és Nina elmentek a WestEndbe vibrátorok után érdeklődni, együttműködőek voltak ugyan az emberek, de dildót nem sikerült találniuk.. Legalábbis ott bent nem :D..
 Feladatunk az volt, hogy minimum 3 db tampont szerezzünk be férfiaktól..Hát nem sikerült teljesen végigvinni a projektet, egy darabot szereztek a csajok, azt is egy hölgy közreműködésével, de azért a szándék a fontos.. :D..
 Promóztattuk a team-et külfikkel (külföldiek) , ó jee, insztantkéjosz hojrá... ..
Össze kell gyűjtenünk néhány autogramot járókelőktől, szerintem egészen együttműködőek voltak..  ..
Na tehát, feladatunk az volt, h. ijesszünk meg embereket kukából. Természetesen Alex vállalta az ezzel járó felelősséget, és elvégezte a küldetést :D  ..
 Na hali, Krisz vagyok, csak Lily nevével tudtam feltölteni a cuccaimat. Na szóval van egy feladat, mi szerint rap-szöveget kéne írni bizonyos szavak felhasználásával. Ezek a szavak pedig a következők: Megszentségteleníthetetlenségeitekért , MTV, Pécs , Emo. Hát nekem így…..
Névjegykártyaturmix (=Na szóval a feladatunk az volt eredetileg, hogy gyűjtsünk össze 20 névjegykártyát.. Ez meg is volt, de egy kicsit felturbóztam.....
Normális vagyok,a hangok is megmondták! :) Megpróbáltam a víz felett járni,szerintem sikerült ;)        ..
Hogy szavazhatnátok egy olyan csapatra,ahol mutánsok vannak,kiknek céljuk a világuralomra törés?Bizonyitékom is van :P   Ez a mosoly mindent elárul...   Lily unatkozik :)   A pankok pedig álmukban sem szakitják meg szokásaikat :)   Remélem tetszenek :)…..
Szija mindenki!Kb. 20 perce értem haza úgy mindenhonnan és nagyon fáradt vagyok de gondoltam mielött megtámadnám a fürdőszobát (melegvíz *nyálcsorgatás*) azelött tartok nektek egy kis élménybeszámolót :) 1.nap Péntek Coke ClubHát mint láthattátok a képeken adtam önnmagam és…..
A feladat: fizess az alsógatyádból boltokban! Hozzáteszem, hogy aznap még nem fürödtem :D ..
Hiányoznak a csapat illetve ellencsapattársak..Az a helyzet,hogy mint Alex emlitette a legtöbben Szekszárda mentek Zsiráfékhoz,én viszont hazajöttem azzal a tudattal,hogy ma dolgozom de a főnököm valószinüsithetően megérezte a hangomon hogy nem vagyok teljesen kipihent úgyhogy azt…..
Isteni VOLT! Egyet szeretnék kérni tőletek,tekintsetek el hogy napokat igy nem mindig tudok/tudunk :) :PKis problémával szembesültünk utolsó nap délelöttjén,nincs víz a zuhanyzóba.Na most mi legyen?Hát akkor skacok szedjük össze a csapatokat és irány Sopron akármelyik…..