Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ninacic

20 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
alig látszik, nemis baj :D..
A feladat az volt, hogy a "Béla vagyok, egy gombgyárban dolgozom" kezdetű fantasztikus rigmust másoknak is megtanítsuk. Sikerült.   ..
Ninacic 2010.08.07 13:47:24
eerősek vagyuunk :D ..
Kérd meg egy random lány kezét, viccesen sikerült :D és kajak nem ismertem XD..
Ő egy szép gabonasikló, most még pici, a csapatnak vettük, de 1 méteres lesz (=..
Ninacic 2010.08.02 23:48:56
 Srácok aki a legjobb graffet megcsinálja a csapatnevünkkel(instantkáosz) kitalálhat magának valami vicces,nem pont pénzbeli értékű fődíjat. A lényeg, hogy graffelj, csinálj róla fényképet és küldd el az email címünkre. Sziget 3ik napjáig él a verseny, sok…..
 Krisz kecskén lovagol, Gergő Kriszen lovagol...:D..
 Mi próbálkoztunk vele zenélni, de ő egyedül jobb volt úgy tűnik :D..
Építs sörös "dobozokból" nagy várat..
És így fogyasztja Krisz hétköznap délben a macsó tequilát... Só orrba, tequila az arcba, citrom a szembe... Nem túl kellemes, de mindent a csapatért.. :D  ..
Nekem mindig a csapat lebeg a szemem előtt...akkor is ha...eszem... ha játszom...ha kádat takarítok...vagy ha éppen öltözködök...:Dha itthon eddig nem néztek hülyének na ezután majd fognak :Dtessék lájkolni!csókszi..
ezek a nagyonszép lányok szigeten végig ott lesznek velem, nagyon várom már, sokan leszünk, csajparty(is) :$ ..
menj be egy élelmiszer boltba vegyél ki a hütőből egy tejfölt és vegyél kiflit,és még fizetés előtt a kasszánál bontsd ki a tejfölt égy fogj hozzá megenni tunkolással,disznó módra!! kifli nem volt, csak zsömle, de sztem eléggé jól teljesítettünk :D..
sziasztok :Dsajnos én még olyan rappet sem tudok írni mint Krisz szóval csak úgy irkálok :Dsound szerintem így utólag nézve egész jó volt, főleg a balcsi miatt, de a zene sem parás, ha nem 0-24be kell hallgatnod..mondjuk én személyszerint a sznob köcsögöket nem szeretem, de ezt…..
Ninacic 2010.07.20 23:41:23
Nina kicsit fázott, ezért ellopta Szörnyella de Frász kiskutyakabátját, és bulizott egyet. (A feladat: bulizz meleg ruhában!)   ..
Csinálj magadból hülyét olyan módon hogy amikor a legtöbben látnak kezdj el ordítani és öltözz be kukászacskóba :)..
SARÁCOK KÉRLEK TITEKET LÁJKOLJÁTOK MAGUKAT A FELADATOKAT, HOGY MI LEGYÜNK A 2.OK, HA EGY EMBER AZ ÖSSZESET LÁJKOLJA AKKOR AZ MÁR +4 PONTúj haj, új fördőruha :$csókszi..
www.youtube.com/watch..
www.youtube.com/watch..
www.youtube.com/watch..
www.youtube.com/watch..
Sziasztok. Szerintem baromira jó fesztivál VOLT így kezdésnek(mondjuk én már voltam pafen) nagyon nagyon sokat buliztunk, Lilyvel olyan állat közös táncot alakítottunk ki, hogy el sem hinnétek :) uccsó napra mondjuk furcsa szagok voltak a sátorban, kicsit fáradtak is voltunk, de…..