Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blandings

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2y'3+y'2+3y+4x=2d/dx (2) ... differential calculus.Tegnap... VOLTUNK AZ ÁLLAMOK egyik LEGNAGYOBB VIDÁMPARKJÁBAN. Halloween-i ünnepség volt a parkban, úgyhogy annyian voltak, hogy valahol másfél órát áltunk sorba, de megérte. A legnagyobb, ami annyival megy mint egy versenyautó, 85fokos…..
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
Paris je viens Orientation II. 2010.08.25 14:00:03
Harvard. Igen, elmentünk, megnéztük és mindenki oda akar járni. Tényleg jónak tűnt, főleg, hogy a campus akkora, mint Debrecen, a pszichológia tanszék mint az ELTE, a science részleg meg mint a Budai Vár. A Harvard Shop (The coop) a világ legjobb tanszerese/ könyvese. Az urulu…..
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
Blandings 2010.08.17 21:20:04
@poolfanati:
"...egy utolsó Rorschach teszt szép lezárás lehetne. Valami olyan képpel ami kapcsolódik az NST-hez."

A jelen poszthoz kapcsolódó fotó például?
(A fiúk és a kommentelők is feketében vannak...)
De hol van OJ???!!
Blandings 2010.08.17 22:52:30
@OJ:
Felettébb megnyugtató:) Ugyan nem tudom, hogy kellene-e mélyebben értelmezni a mondatod második felét, vagy az csupán része a mai a pszicho-thrillernek?:)
Elkezdődnek a csatározások a tavalyelőtti év legjobb bajnokságában is. Ahogy már az elmúlt évek során megszokhattuk, az átigazolási időszak lezárása nem esik egybe az idény kezdetével, vagyis a konkrét erővonalakat még nagyon nehéz meghúzni. Így az első pár forduló…..
Blandings 2010.08.14 19:53:28
@Dr Jozef Vengloš:
Ja, pszichológiai hadviselésnek nem rossz, bár ez ma nem jött be a Blackburn ellen:)

De hogy a meccsről is valamit: pont olyan volt, mint amit kb vár az ember egy Blackburn-Evertontól. Ahova azért néztem be, hátha játszik a kis Rodwell, aki a héten a riportok szerint baromi jó volt az U21-es üzbégek elleni meccsen. De csak a vége előtt 10 perccel állt be, amikor behalt a stream, he-he.
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Blandings 2010.08.09 22:55:26
@bag:
A Sky-on már "szondázzák" a népeket, mint mindig, a köv. nevekkel: Martin Jol, Curbishley, Slaven Bilic, Steve McLaren, Houllier, Billy Davies, Kevin McDonald, és "Other".
Egyelőre Jol és Other van szoros versenyfutásban:)

Sok angol abban reménykedik, hogy MON lesz Capello utódja:)
Blandings 2010.08.10 19:15:56
@rokamoka33:
Nem lehet, hogy Stevie túl sok Phil Collins-t hallgatott az interjú előtt...?:)
(Pedig én nagyon bírom Joe Cole-t.)
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
Blandings 2010.07.28 20:00:30
@OJ:
OJ, "Hajrá, Oranje!" kuszaságú irományt bármikor bátran kövess el!:)
Akár a sorokat is összekeverheted, a sziporkázóan szellemes részeket úgyis megtaláljuk!:)
Amennyire a blog keretei lehetővé teszik, igyekszünk az adódó alkalmakkal élve nyitni a fiatalok felé, akik néhány év múlva tevékeny részesei lesznek a világ legjobb futballjának. Tavaly is megtettük két poszt erejéig, most is kiszolgáljuk a hardcore szektort, akik nem akarnak…..
Blandings 2010.07.27 20:06:21
@értelmetlen_nevű:
"...remélem ez nem azt jelenti, hogy az új generáció mentes lesz az elődök lúzerségétől."

Hát, nem mentes...:(

De legalább az U17 már az!:)
Nem tagadom, én kifejezetten rühellem Jimmy Jumpot. Legszívesebben Batmannek öltöznék, és akárhányszor le akarja varrni az asszonyt, beugranék az ablakán, és odapisálnék a hálószoba sarkába. Ebben ugyanis a világon semmi jó nincs senkinek. Nem vicces, nem érdekes, nem hasznos.…..
Blandings 2010.07.26 20:09:12
@popp:
"..hogy a viharba vált ki ilyen érzelmeket ez a tag."

Talán azért, mert:
1.A focimeccsek nézőit nem egy hibbant ember önmegvalósító performansza érdekli, hanem a pályán lévő focistáké.
2. Felfoghatatlan, hogy miért és meddig hagyják ezt a gyengeelméjűt ámokfutni? Amikor a sapinál veszélyesebb mókát lesz majd kedve kieszelni...?
3. Minden, ami a pályán történik, érzelmeket vált ki, nem?:)))
Blandings 2010.07.26 20:59:02
@rizla:
"egy rakás embert érdekelnek az ilyen intermezzók"
egy másik rakást meg nem:)

Az állatok tényleg lehetnek viccesek. Az utolsó PL meccsek valamelyikére berepült egy szarka, a biztonságiak kitessékelték, de csak visszajött.
A BBC szöveges meccsközvetítésébe betették a fotóját "The Magpies are back" aláírással:)). (A Newcastle pont aznap jutott vissza a PL-be.)
Blandings 2010.07.26 21:23:02
@popp:
1. Nem, nem "érdekel". Ha talán pszichiáter lennék...:)
2. Arra céloztam gyatrán, hogy tán egy eü. zárt intézményben lenne a helye...
3. OK, verés nálam sem, ld. #2.
Kerülném itt a politikailag áthallásos megfogalmazásokat, így nem mondom, hogy az szövetségi kapitányt is utolérte az elszámoltatás, mert hát nem nagy dolog belátni, aki a prímást fizeti, az rendeli a zenét is. Új elnökség, új kapitány, gondolom új program is lesz majd.…..
Blandings 2010.07.23 20:16:07
@pancho_sanza:
"...de gondolom az tiszta, hogy mekkora szakmai szakadék van Hiddink és Egervári között ..."

De gondolom, az is tiszta, hogy Egervári (& a hazai edzői kar) és Sir Alex között nincs szakmai szakadék, hiszen nem volt mit kérdezniük tőle:)))
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
Blandings 2010.07.15 20:48:29
@slowmotion:
De. U17 EB, csak nem a németek, hanem a spanyolok ellen:))
www.thefa.com/England/mens-u17s/News/match-centre/2010/EnglandvSpain/Report