Regisztráció Blogot indítok
Adatok
best of

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
no emisszió Szellemvasút 2013.11.05 07:20:31
Azt hittem - eddig képtelenségnek tartott - időutazáson veszek részt, amikor az egyik számomra igen kedvesKomárom-Székesfehérvár vasútvonal Facebook-oldalon Fónagy János államtitkár levelét olvastam, aki az oldal szerkesztőjének igen szakszerű, indulatoktól mentes azon…..
Letiltotta Majka és Caramel egy-egy videoklipjét a Youtube, mivel - a kiírás szerint - megsértették a Youtube azon irányelvét, ami a reklámokat, spameket és a hirdetési visszaéléseket érinti. Az ügy azért kellemetlen számukra, mert például Majka Nekem ez jár című számához…..
Napokon belül kezdetét veszi a Ferenciek tere átalakítása. Ezzel az egyik karakteres gócpontja számolódik fel annak a második világháború utáni városépítészeti hozzáállásnak, amely a városon belüli közlekedést autóspreferenciájúnak tekinti. Olyan önkormányzati és…..
Az X-Faktorban feltűnt, azóta viszont teljesen önállósodott Baricz Gergő Némán állni című dalának premierjét annak idején itt tartottuk a Lángoló Gitárokon, most viszont nem csak ezt a dalt, hanem a teljes, magyar nyelvű EP-t bemutatjuk az olvasóinknak. A hatszámos anyag a…..
  Sorozatunk eddigi három részében bemutattuk Budapest metróhálózatának irreálisan optimista képét, a 4-es metró-balhét és a miatta háttérbe szorult projekteket, valamint a villamoshálózat bővítésének terveit, végül pedig a trolibuszhálózat fejlesztésének…..
A Csillag születik és a hasonszőrű tehetségkutatók elsődleges célja, hogy egy olyan műsort prezentáljon a nézőknek, amit érdemes nézni, amiben van kiért szurkolni, főleg az ún. rút kiskacsáknak, akiket első látásra kiröhögünk, de produkciójuk végére telesírjuk a…..
Igaz, hogy a tegnapi újságban jelent meg, de még azóta is ott van, tehát nem tréfa.Teljesen komoly, hogy a híres - megvágott, ám nem hamisított - hangfelvétel miatt kurucinfósan kipakolta a hódmezővásárhelyi Fidesz három, általuk felelősnek tartott férfi nevét, lakcímét,…..
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
best of 2010.12.18 13:53:34
Nagyon jó a cikk, a fikázás kivételesen jogos.
A Megaszar zsűrije egyszerűen megaszar. Eszenyi egy iszonyat idegesítő némber, a friderikusz ugyanez pasiban, az állandó beszólásai rohadtul idegesítők, az x-faktor fikázása meg egyenesen szánalmas volt. A 2 műsorvezető, tilluka és klaudiácska, hát a hallgathatatlan kategória.
A legszebb Liptai volt akinek az év bakiját sikerült élő adásban elmondania: az Év hangja 2005-ben Tolvai Renáta !!! ….. egy Mama Gésának elmegy, ha időnként furcsa dolgai vannak, addig egy képzett színésznőtől (sőt! rendezőtől) elvárhatja az ember, hogy ne affektáljon végig több hónapon keresztül egy műsort! Ez felvett "egyéniség" mondhatni rejtett személyiségzavar, ""megasztár" márkanév még komoly húzóerő" Friderikusz a műsorban elismerte, hogy botfülű. A kérdés szerintem innentől jogos. Akkor mégis mit keres egy énekeseket felvonultató tehetségkutató műsorban? Csak nem bevásárolta magát? stenem már megint mennyi "nekem nincs tévém, 20 éve, de pontosan ismerem az egészet" esztéta, megmondóember. nem a hang kevés az országban, hanem az igazán jó zene. Liptai ruhája meg ízléstelen volt - ez nem felvágott ruha hanem kivágott ruha volt… A Megasztár szerintem is elfáradt már. És felesleges ennyi énekest kitermelni, mert nincs rá piac. Azt kívánom, tiszta szívből és derűs lélekkel, hogy az ÖSSZES X-Faktor néző és készítő, az összes bikicsunájozó, affektáló trendi lájkoló-twitterező Lady Gagáért lelkesedni tudó szellemi és kulturális agyhalott egy emberként pusztuljon ki a földfelszínről! És rögtön csatlakozzanak hozzájuk a Retekklub és Tetű2 készítői is, illetve mindenki, aki fennállásukat hozzásegíti. Ámen.
...Ott van Király Viktor, aki nem tudott jó zenéket felmutatni, jó énekléssel, és hiába megasztár, semmi érdemi nem lett belőle...
Végre vége a TV2 szánalmas karaoke showjának. Léphetünk tovább!
Anna képtelen elfogadni, hogy egy magát 0-24-esnek nevező hipermarketben este 10 után ne lehessen pultból sem húst, sem édességet venni, de még vevőszolgálat sem legyen. Ha nincs meg a szokásos szolgáltatás, inkább zárjon be az áruház, mondja olvasónk. És mit mondanak a…..
best of 2010.07.20 09:07:11
Ez a poszt 1.07-kor került ki. Ti kedves kommentelők (velem együtt) azóta, tehát éjjel írjátok a véleményeiteket, tehát nem alszotok, ergo valószínűleg vásárolni is gyakrabban jártok éjszaka a Tescoba, mint Anna. Megszoktátok, hogy ilyen korlátozott a kiszolgálás, elfogadtátok és már ezt tartjátok normálisnak. Pedig marhára nincs igazatok szerintem, ha 0-24-ig van nyitva egy bolt, akkor a szolgáltatásnak is az egész időszakban teljesnek kéne lennie. Vagy netán a korlátozások is ki vannak írva a bejáratnál? Na ugye! Ez így rohadtul nem korrekt a Tesco részéről, csak megszoktuk/megszoktam én is, mert egyébként jobb szeretek éjszaka vásárolni.
Én is jártam már így, ha egyszer azt hirdetik, hogy éjjel-nappal, akkor bizony mindennek működnie kell. Ha ehhez több embert kell felvenni, akkor többet, mellesleg nappal sincs elég ember, de a tecsó ezen spórol.
ennyi balféket egy rakáson: azért jogos, hogy 22 után csak korlátozott a szolgáltatás, annak ellenére, hogy 0-24-nek van hírdetve, mert már rég óta így van. Az idő mindent megszépít?
Valószínűleg tőlünk nyugatra nem kell annyit dolgozzanak, hogy már csak éjjel/vasárnap jussanak el zsákmányszerző körútra.
Nekem is két munkahelyem van, gyakorlatilag végigdolgozom a hetet/hónapot/évet, tökmindegy.
Csak azért nem éjjel/vasárnap járok bevásárolni, mert távmunkásként szerencsés (??) helyzetben vagyok: napközben elruccanhatok pénzt költeni.
Egyre jobban utálom a homár-posztok hsz-ait olvasni, annyira sok nagyokos van, aki csak savazni tud.