Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vili(c64user)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A Hannibal Lektűr-attitűd”-nek ígértem, hogy mutatok pár fotót, mire is képes a szépítő művészet. Bizony, legtöbbször a címlaplányok hamvassága a felrakott vakolat vastagságának a függvénye. No, nem (csak) savanyú a szőlő, egyszerűen kicsit többet foglalkoztam…..
Theda Bara, az első híres vamp. A némafilmek korszakának híres színésznője, aki giccses történelmi tablók mellett (többek között Kleopátrát is eljátszotta) az első vamp a mozivásznon. Már a művészneve is érdekes: az 'arab death' anagrammája. Az 1915-ben forgatott 'Volt…..
Úgy látszik kell a reklám az Egyesült Államok szövetségi nyomozóirodájának, helyre kell valahogy állítani a 9/11 óta alaposan megtépázott hírnevet, és ennek mi a legegyszerűbb eszköze? A tévé, kérem szépen, az. A FOX (na persze) új sorozatot tervez midseasonra, a címe a…..
Kicsit olyan mese ez, mint amikor a szegényember legkisebb fia elindul szerencsét próbálni, majd különféle megpróbáltatások után elnyeri méltó jutalmát.Várhidi csodálatos története tavaly októberben kezdődött, amikor is annak ellenére állították fel Bozsik Pétert, hogy…..