Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mekkati

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszereztük a folyamatábrát, amely segít nekik eldönteni, hogy bírságoljanak-e, vagy engedjék útjára a külföldi rendszámú autót. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
Laciék gyorsabban mennek, mint ahogy mi követni tudjuk őket. Persze nekik nem kell közben autós újságot készíteniük - ami gyenge mentség, mert nekünk meg nem kell teljesen idegen országokban, magunk megküzdenünk az előrejutás olykor szinte lehetetlen feladatával. Csak valamit…..
mekkati 2010.07.23 22:27:15
@Vargnatt: Sok svajci csinal ilyesmit kalandvagybol, de az teljesen termeszetes hogy a fiatalok a kozepiskola utan elmennek fel vagy egy evre a vilagba csavarogni, tapasztalatokat es "baratokat" gyujteni. Egyszer talakoztam itt egy fickoval aki 7 ev alatt korbebringazta a foldet... Szerintem ez mar a jolet elso jele...
Belsőség Papír? Pénz! 2010.07.04 07:00:00
Sarc. Ez a szó jut eszembe elsőként. Minden egyes autó megvételekor újra és újra megdöbbent, hogy micsoda elcseszett aratógép kapja el az ember lengedező kabátujját abban a pillanatban, amikor a nevét az adásvételi aljára karcolja. Egy teljesen mezei kétütemű Trabant, amelynek a…..