Regisztráció Blogot indítok
Adatok
__Geri__

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ha nincs kép, az két dolgot jelenthet: vagy nős az illető, tehát bujkálnia szükséges, vagy képtelen felvállalni magát” - a netes tárkeresés nem könnyű, viszont kényelmes, és biztonságos. Vannak buktatók, de lehet jól csinálni, ezt is meg kell tanulni, mint annyi…..
__Geri__ 2011.04.21 01:30:55
A fiatalember, aki igényt tartott az egész heti publikálásra, érzelmi okokra hivatkozva visszavonta posztjait, így most egy vadiúj történetet olvashattok, ami teljesen független az előző szériától. Mit tennél, ha rajtakapnád a pasidat, hogy egyszerre 60 lánnyal levelezik és nem az…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Komolyan mondom egy vicc ez a Magyarország... Csak összehasonlítás szintjén, én kereskedelemben dolgoztam 2 évig értékesítési vezetőként, és akkor sem kerestem annyit, mint most Ausztriában, utolsó szartúró segédmunkásként. Egy vicc Magyarország Igen kérem, az a nagy helyzet,…..
__Geri__ 2010.07.24 20:52:00
A kormánynak veszélyes szóba állnia a külfölddel, semmi jó nem szokott kisülni belőle. Most éppen az IMF és az Unió osztott ki egy akkora sallert nekik, hogy öröm volna nézni, ha épp nem az egész ország megítélését rontaná. De ez van, minden látszat szerint olyan emberek…..
__Geri__ 2010.07.17 14:54:37
Az amúgy korlátlanul szervilis Stumpf András most nem a Fidesznek nyalt be gyomorszájig*, hanem keresztény-humanista mázba öntve szólt be a TASZ-nak és simizte meg a gonoszka Jobbik buksiját. Reggel megírtuk: bőrszín alapján nem válogathat senki az árvízkárosultak között…..
Ülök a Ráday utcában, Budapest étterem-utcájában (The famous restaurant street of Budapest, baszki) és ég a pofám. Már megint. Nem saját magam miatt, hanem magunk miatt, a rólunk kialakult kép miatt, amit nem tudunk és valószínűleg nem is fogunk tudni lemosni. A…..
  Bár a NER fogalma már egy ideje megszületett a Fidesz háza táján, az új rendszer, annak elnevezése és a kísérőjelenségek körüli vita az elmúlt egy hétben került igazán a figyelem középpontjába, elsősorban a nyilatkozat kötelező kifüggesztésről szóló…..
Több északkelet-magyarországi településről kaptak a TASZ munkatársai olyan információkat, hogy a romák lakta településrészekre nem, vagy későn érkezett segítség az árvízkárok enyhítésére. Ez történt Sátán is.A VIDEÓÉRT kattintson a tovább gombra!    …..
On the Spot Dél-Afrika, magyarok 2010.07.08 09:30:00
A magyar házaspár a ma esti adásból   On The Spot – A helyszín: Dél-Afrika július 8. csütörtök 22:30 Spektrum július 9. péntek 22:00 Sport1   További hírekért, képekért és rövid bejelentkezésekért látogass el az On The Spot Facebook oldalára!  ..
__Geri__ 2010.07.08 14:25:15
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..
__Geri__ 2010.07.04 03:00:42
Nézzünk egy kicsit szét a magyar politika csataterén. Az összes jelentős pártnak van saját karakterisztikája, amit nem feltétlenül kell szeretni, viszont jelentősen meghatároz egyfajta irányvonalat, ami alapján akciózik.

Nézzük meg az MSZP-t. Ha azt mondjuk, hogy ez az ember MSZP-s, akkor tudjuk, hogy ez az ember kiterjedt kapcsolati rendszerrel rendelkezik, pártfegyelem, mutyik, egy olyan fogaskerék része, amely polip módjára hálózza be az országot belülről, de külföldről is nagyon szívesen elsikkaszt bármit a saját zsebébe, és tulajdonképpen mindent leszar, ameddig az ő személyes érdekeit nem határolja be valamilyen szinten egy adott dolog. Tehát egy kövér javas gazda képe rajzolódik ki, aki már öreg róka módjára, évek óta egyengeti az ország sorsát, megpróbálja keresztülbaszni mindenhol a magyar érdekeket (persze csak amennyiben ennek révén többet sikkaszthat) és kurvára nem csinál semmit. A mozgalmat vér szerinti kapcsolatok (valakinek a valakije) tartják össze.

Nézzük meg a Jobbikot. Ha azt mondjuk, hogy ez az ember jobbikos, kirajzolódik az ember szeme előtt egy feltehetőleg 20-as 30-as éveiben járó ember, akinek a barátai nagyon szívesen meglátogatnak éjjel 2kor, ha cigány vagy zsidó vagy, és rosszat mertél szólni pl a turulmadárra. Dehát minek szóltál rosszat egy ősmagyar szimbólumra, te paraszt? A mozgalmat persze itt is vérszerinti kapcsolatok tartják össze (magyar-magyar), bármilyen más nép vagy népcsoport érdekigényeit tőből elutasítják vagy pofánröhögik, nem hajolnak meg semmiféle hatalom szava előtt, akkor se ha gumilövedéke van, és nagyon elszántak. Úgysem fogják megunni, hogy aztán hazamenjenek.

Na de ha azt mondom, hogy fidesz, akkor kinek mi jut eszébe? Nos, szerintem csak valami nagyon homályos dolgok. Ideológia? Ugyanmár, a fideszben semmiféle értékrend sincs, az egész olyan, mint valami kispolgári gittegylet, amit pár unatkozó 10 éves vezet. Aztán mindig arra hugyoznak, amerre a szél fúj. Ha épp a nagy páneurópaiskodás a divat, 8 gyerek után milliókat adnak a cigánypurdéknak. Ha épp a nemzeti sírásrívás, hamar módosítanak valami törvényt, amivel persze csak még szarabbá változtatják. Mivel nincs ideológia, és nincs cél sem, sem pedig valamiféle ösvény, vagy út, ami körül a fidesz-politika körvonalazódhatna, időről időre kitalálnak maguknak valami homályos baromságot, hogy aztán a sok galléros az ingyen hidegtálak körül megvitassa, hogy mennyire is profin csiálják a semmit. Aztán összeülnek, és kitalálnak egy ilyen baromságot, hogy kipakoltatnak egy semmiről sem szóló hülye nyilatkozatot a közintézményekbe, majd jól megtapsolják magukat. Hogy lehet ideológia és célok nélkül egy országot irányítani? Nevetséges. A Fidesz semmivel sem jobb, mint az MSZP.