Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vani

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki az, ami még egy BMW-s gengszternél is nagyobb vonzerőt gyakorol a pusztában tenyésző ukrán prostutuáltakra? Hát az elavult harcjárművön érkező homoszexuális katona. Ez a meghökkentő konklúziója ennek az ukrán toborzós reklámnak, ami szinte bántó önfeltárással azt…..
Vani 2007.07.24 22:55:08
Már ne is haragudj, Jackscape, de az anyagot feltöltő Szily már eleve adott egy olyan értelmezést ehhez a történethez, amit aligha lehet félreérteni, szerintem..., csak az a probléma, hogy - ismétlem - a reklámban se homokos katona, se prosti nincs, sőt, még valszeg gengszter se, mert azok arrafelé többnyire Mercivel járnak.

Úgyhogy ha fölhomályosítanál a humor forrásáról ebben az összefüggésben, azt megköszönném, nagyon. Vagy elgondolnád, hogyha pl. vmi osztrák szájton egy hasonlóan gyönge magyar reklám kapcsán arról humorognának a derék sógorok, hogy miféle tapló tolvaj népség a magyar, akkor vajon mennyire élveznéd a dolgot, már persze csak a jobb humorérzék jegyében....

Ja: a reklám és a szöveg különben tényleg súlyos: a BMW-s városi majom megjön falura és mulatni hívja a helyi lányokat, merthogy feltankolta a kocsit benzinnel és mindenféle jóval, de közben nagy porfelhőben befutnak a katonák és a kapitány vizet(!) kér a lányoktól, mert szomjas nagyon(!), a lányok meg persze - miután hoznak neki pár korsó vizet - inkább vele mulatnának, mint a BMW-s seggfejjel, de a katonák csak munka után érnek rá lemenni a klubba, de miféle munka után?, hát a szolgálat után, de miféle szolgálatot teljesítenek ezek?, hát szerződésest, na, katonák porfelhőben el, a lányok meg mindjárt szaladnak készülődni estére, a klubba, de a BMW-s faszinak búcsúzóul azért még azt ajánlják, hogy inkább Válja nénit vigye magával mulatni..., hát kb. ennyi.