Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MLilla

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
You Can't Do That On Stage Anymore Vol. 1 (Rainbow Theatre, London, 1971. dec. 10.) FZ: Hol volt, hol nem volt, valamikor réges-régen, mikor a világegyetemben konkrét alakot még semmi nem öltött, mindössze Mark Volman... MV: Óóó, köszönöm, Frank. És nagyon ügyeljetek a…..
Mi lehet ez? ************* ***************** ******************** ********************** ********************** ******************** ***************** *************  Tovább a megfejtésért...   Kis segítség: Dejó!                  …..
A Tervlap.hu cikke. - de ArchDaily is! Egy portugál kisváros, Leiria külső részén, egy dombon áll ez a fehér, nyeregtetős lakóház, némileg izoláltan a szomszédságától. Tervezője a lisszaboni Aires Mateus & Associados építésziroda.Az introvertált épület inkább egy…..
MLilla 2011.03.24 22:48:38
@mB: igenigen, igazad van, nyilván nem "csak egy ház"-ról van szó, hanem életmódról és -színvonalról is, és akik benne élnek, valószínűleg úgy élnek, mint amit a házuk is sugall.
a labdás felvetésem természetesen csupán egy földhözragadt, eretnek gondolat volt. :)
azon tűnődtem még, hogy vajon lehet-e azt mondani, hogy a föld fölötti rész tulajdonképpen egy kapu, a "ház" maga a bejárat (?). ["ház"=föld fölötti rész]
az tetszik benne igazán, hogy annyira nagyvonalú, elegáns és kifinomult.
>> ArchDaily sehr gut. Architects: feld72 Lillával kedvencünk. Nagyvonalú, elegáns, ugyanakkor kicsi, egyszerű és tiszta. A belső födémjátékok kicsit azt sugallják, mintha egy külön elem került volna bele a térbe, de semmi módon nem válik pazarlóvá - viszont szinte…..
MLilla 2011.03.22 13:09:34
Egy kerékpárt mindenkinek! Mi a célunk? A Szociális Bringa Program egy újító kezdeményezés, amely Budapest hátrányos helyzetű lakóit a kerékpárszerelés oktatásával, a kerékpározás megismertetésével és mindennapos használatával szakmához, munkához és közlekedéshez,…..
SARG from Marosi Balint on Vimeo. Az Urbanes Vohnen nevű (nahát, minket is így hívnak - majdnem) honlapról. Sajnos nagyon rossz a felbontása, és németül is van - ha valakinek van kedve egy pár mondatos összefoglalóval gazdagítani minket, azt megköszönjük, bár azért nagyjából…..
  Az utazásról és a szállásról a fenti logókra kattintva felfrissíthetőek az információink. A mai-holnapi napon mindenkitől kötelezően szeretnék kérni egy mailt, amelyben jelzi hogy a fenti repülőtéri találkozó időpontját tudomásul vette - pontosan megismételve a helyet…..