Regisztráció Blogot indítok
Adatok
O86

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A heti egyszer, egy órában jelentkező műsor az ATV vasárnapi műsorrendjébe kerül be a Napló Sváby Andrással és az Esti Frizbi Hajdú Péterrel közé, és könyörgök, legyen már a címe valami olyan, hogy Faszomtudja Bochkor Gáborral. Nem az lett sajnos, pedig őszintén reméltem, hogy kell nekik a…..
O86 2017.09.12 11:11:18
@Ranó Matyi: Megöltél. XD :D
A lombikbébiprogram körüli vitában számos írás született, számos vélemény látott napvilágot. Érvek és ellenérvek, igazság itt, igazság ott. Nehéz kérdés, valós polémia. De van egy kis hiányérzetem. Mintha a legfontosabbról nem esne szó...
O86 2017.08.30 12:51:45
@eloi: Huhh! Akkor szólok az unokatesómnak, hogy azonnal hagyják abba a lombikprogramot. Nem kell a lányuknak kistesó, mert a katolikusoknak nem tetszik. Tényleg! Az elsőszülöttel mit csináljanak?
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
O86 2017.08.01 16:35:19
@Leadfoot: +1.
  Amíg nem voltak gyerekeink kb. 5 perc alatt tudtam összepakolni bármilyen jellegű utazásra. Most annyi időbe telik bepakolni a bőröndjeinket, mint maga az utazás. Hiába utazik az ember nyáron, ha gyerekkel megy úgyis fel kell készülnie az összes évszakra. Mert mi lesz ha esik vagy fúj, na meg…..
O86 2017.06.02 11:51:37
@Ildikó Miseta: Én szívesen fogadom! :-) Idén megyünk először nyaralni babával, szóval minden tanács jól jön. :-)
Adrienne Stephan Írni, csak írni 2017.05.31 21:51:04
Audrey hangja... ...körülbelül hét évvel ezelőtt "szólalt meg" először a fejemben. Nem, nem vagyok bolond, csak épp annyira, ami egy kezdő regényírónál elfogadható. Tehát itt volt a lány, kiforratlan személyiséggel, de már első gondolatra a hősnőm, a drámakirálynőm. A nevünk hasonlósága ne…..
O86 2017.06.01 11:22:44
Nem lehet kikerülni őket. Bármerre futunk a kibertérben, biztos, hogy összetalálkozunk velük. A nemzeti együttműködés rendszerének álompárjával. Az aranyásóval és az aranyával. Nem bújnak el. Vállalják önmagukat és a kapcsolatukat. Példát mutatnak. Már csak az a kérdés, hogy kinek? A…..
O86 2017.05.27 20:55:11
@Etniez: Az én részemet a timikéből szívesen odaadom valakinek. :D
Alapvetésként szögezzük le, hogy a rövid ideig tartó kisebbségi érzések természetesek, életünk velejárói. A kisebbségi komplexus nem válogat, és nehogy azt gondold, hogy azért mert a lentiekből bármennyi is igaz rád, eleve „veszett fejsze nyele”.  Az átmeneti önbizalomhiány még a sikeres embereket…..
O86 2017.05.17 21:22:09
              "12 éve várom, hogy visszatérjen hozzám, és megölelhessem őt. 12 éve öl meg mindennap a remény!"  Ezekkel a szavakkal váltunk el. Sírok, potyognak a könnyeim és végtelen hálát érzek Isten, sors, Univerzum felé, mert én haza mehetek, és megölelhetem őt, ő aki a legfontosabb az…..
Újabb szörnyű baleset világított rá a hétvégén, hogy ami a magyar utakon folyik, az tarthatatlan. Egészen elképesztő, hogy kurva nagy technológiai fejlesztéseket képesek elvégezni a nélkül, hogy a fő problémákat orvosolni próbálnák. Mert mi van most? Ugyanaz, mint már sok éve, nagyjából a…..
Az egyelőre Young Sheldon címen futó projektet a CBS azt követően rendelte be 13 részes első évadra, hogy elolvasták a pilot forgatókönyvét, ami annyira bejött nekik, hogy nem is kértek pilotot belőle. Az első részt egyébként Jon Favreau (Vasember 1-2) rendezi és ő a sorozat egyik executive…..
O86 2017.03.14 11:23:12
@exterminador: Mert nem mindenki szerint szar, például én is szeretem az Agymenőket és ezt a sorozatot is nézni fogom.
Az – immár sajnos magyar vonatkozással is bíró – romániai kanyarójárvány kapcsán azt gondolom nagyon sokakban merült fel a címben feltett kérdés. Mivel elég hajmeresztő dolgokat is hallani, a szekszárdi Balassa Kórház infektológusa például állítólag azt nyilatkozta, hogy az 1969 előtt születettek…..
O86 2017.03.07 20:06:51
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu): Én is ezzel kapcsolatban szerettem volna írni. Nekem is 4 hónapos a kisfiam, anyatejes baba. Az oltási könyvem szerint '88-ban és '98-ban megkaptam az oltást. Jómagam '86-ban születtem.
O86 2017.03.07 21:50:41
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu): Köszönöm a választ, nagyon hasznos volt. :-)
Néha jó, ha az ember éber, vagy ha mégsem, a kollégái szólnak, hogy te, most kapcsolj az M1-re, a Ma Estében megoldották a Teréz körúti robbantás okait.  A virtuális avatárok tehetnek mindenről. Hogy azok mik, teszi fel a kérdést magának az ember, hát kérem szépen a valóságtól alig vagy nehezen…..
O86 2016.10.21 14:19:30
@mate2003: Ott a pont. :D :D :D
Mi volt a mai nap híre? Vida Ildikó NAV-elnök interjúja a Magyar Nemzetben, hogy az Egyesült Államokból tényleg kitiltották? És ezek után nem ment el a nemzetbiztonsági bizottság ülésére? Hogy kiderült, hogy a kormánytagok eddig is tudhatták, kiket tiltott ki az USA?Az MTV…..
O86 2014.11.06 07:41:12
@Gerilgfx: Bocsánat az elütésekért, kicsit a szívemre vettem a kommentedet.
O86 2014.11.06 15:38:58
@ggiza: Köszi az életvezetési tanácsot, de az egyetemi diplomás kolléganőm sem keres 164 ezer forintot.
Szerintem, nem azzal van a baj, hogy nincs diplomám, hanem azzal, hogy a technikusokat nem fizetik meg rendesen (mint, ahogy a szakmunkásokat és az érettségivel rendelkezőket sem). Addig ne vigyen már haza a rektor havi 2 millát, amíg én egy évben nem keresek annyit.
O86 2014.11.06 15:40:55
@Gerilgfx: Nálunk pont, hogy hiány van a közalkalmazottakból, pontosabban a műszaki végzettségű technikusokból. Persze a csinos titkárnőket egyre-másra veszik fel, viszont laboránsból, karbantartóból hiány van.
Mi az a háztartási napló egyáltalán? Régen ez egy valódi könyv vagy inkább füzet volt, amibe a gondos háziasszony fillérre pontosan feljegyezte a kiadásait, bevételeit, majd minden hónap végén egyenleget vont, és megállapította, hogy hol költött túl sokat, jutott-e mindenre.…..
Hogy mitől?Mert nem egy tipikus szuperhős film. Black Widow, Cap és a Winter Soldier is csak tovább fejlesztett emberi képességekkel rendelkeznek, de senkinek sincs igazi speciális képessége. Talán ez tette a filmet jóval emberibbé, könnyebben azonosulhatott a néző a…..
Betegesen rettegek a békáktól és a kígyóktól, és már gyerekkoromban sem mertem hozzányúlni a sikamlós halakhoz. Ráadásul két éve vegetáriánus vagyok, így nem csoda, hogy a Comment:com-stáb úgy döntött, én leszek a legalkalmasabb tesztalany a kobrahúst zabáló, saját…..
Oké, számos alkalommal bebizonyosodott, hogy a hatalmas cápák bármilyen közegben megállják a helyüket. Ugyanakkor lassan azon sem lepődünk meg, ha különféle állatok keresztezéséből létrehoznak egy másik brutális vérengző teremtményt. A SyFy egyik ZS kategóriás filmje a…..
Hát nem! Van, ahol halból, pontosabban akváriumból van! Egy Mehmet Ali Gökçeoğlu nevű török üzletember megépítette a világ egyik legkülönlegesebb kerítését az Égei-tenger partján, Çeşme városában található luxusvillája köré. Nyolc éve cserélte le fémkerítését egy ötven méter hosszú akváriumra,…..
Immáron magyar nyelven is tekereghetünk Smaug pusztaságában. Szinkron-szakértők, regéljetek, a régi-új karakterek mennyire korrelálnak A Gyűrűk Urával? ..
O86 2013.07.14 22:28:08
@Link elek: Én ezzel nagyon nem értek egyet. Lehet szidni a magyar szinkront, de vannak nagyon is tehetséges szinkronszínészeink, akik minőségi munkát tesznek le az asztalra, és szerintem, ez erre tralier-re is igaz. Egyedül Evangeline Lilly szinkronhangjával nem értek egyet, de nem azért, mert a színésznő gáz lenne, egész egyszerűen nem illik a karakterhez a hangja.
Az éjjel álmot láttam, melyben a felkelők parókát húztak és mikrofont ragadtak, majd előadták Gloria Gaynor – I will survive című slágerét és mindenki boldog volt. Most pedig vissza a szomorú valóságba. Spartacus, sorozatzáró epizód. Nem fogok bőgni, nem fogok, NEM fogok...oh…..
Miért beteg a magyar metál?A kérdés költői, és egy kicsit hatásvadász is, úgyhogy gyorsan sietve leszögezem, hogy nem a magyar metálzenével van a baj, hiszen az elmúlt 10-12 évben tucatjával tűntek fel a kiváló hazai zenekarok, és ha mostanában ugyan mintha egy kicsit nagyobb…..
Esküszöm, nem direkt terveztem így, de ma ismét egy amerikai történet következik, méghozzá egyenesen Chicagóból, ahová Domonkos némi bécsi kitérővel jutott el. Mint kiderül, noha az a legsimább megoldás, ehhez még megnősülnie sem kellett. Ami persze csak vicc, de az biztos,…..
Geekblog Vasember 3. 2013.04.24 13:10:48
(spoilermentes) A Bosszúállókban Amerika Kapitány azt a kérdést vágta Tony Stark arcába, hogy mi ő a páncélja nélkül. A zseni, playboy és emberbarát milliárdos válasza ott vicces volt, de a kérdést most egy megalomán terrorista, a Mandarin teszi fel neki, és nem szavakkal, hanem…..
A Trónok harca az a sorozat, amelynél a nem angol ajkú közönség számára alapvetően ismeretlen színészekkel találkozott, így számunkra (akik nem láttuk őket színházban vagy estélyiben egy fogadáson) végképp furcsák azok a fotók, ahol a sorozat sztárjai mindennapi…..
O86 2013.04.18 19:59:01