Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lucky Larry Silverstein

0 bejegyzést írt és 5216 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi mániája Orbán Viktornak, hogy míg a Kelet országai feljövőben vannak, addig a nyugati hatalmak hanyatlanak. Minden alkalmat megragad a magyar miniszterelnök arra, hogy ennek a meggyőződésének hangot is adjon, és az sem zavarja, hogy a hanyatló Nyugatról ingyen pénzt fogad el, Kelet viszont…..
A kollektív amnéziában reménykedik a Fidesz, amikor a Jobbik és Simicska Lajos viszonyát firtatja. De néha akad, aki kiesik a szerepből. Most épp az egyik kedvenc nemzeti nagytőkés, Széles Gábor buktatta be csúnyán Orbánt...
Lucky Larry Silverstein 2017.11.27 21:41:21
@dr. mesterséges színezék: Hátt, a dolog még ennél is eccerübb.

A ballibáknál már az is nagy siker vót, ha 4 évig kihúzta egy miniszterelnök, mert mind tele volt botránnyal, plusz beszart a gazdaság utoljára Horn Gyúszi vitt végig ciklust itten a libbant komcsik közül. Már életükben utálták őket mint a szart.

Ehhez képest Orr bán kb. csodagyerek, Európa szinten kiemelkedő politikus, aki már az EU előtt is miniszterelnök volt, és qrva jó volt, aztán még 2x és nemsokára negyedszer. Tehát amit mondott, az úgy vót, úgy lett. Ezért megbíznak benne a pógárok, jobban mint bárki másban Európában úgy a 2. vh óta.

Ez persze fáj a lipsiknek mert legyőzőjük csillaga még el sem érte a zenitjét, nekik ez a pokol, ami örökké tart.
Lucky Larry Silverstein 2017.11.27 21:51:58
@dr. mesterséges színezék: Hát persze milliárdos az apád fasza.

Orr bán amikor először miniszterelnök lett, 3szoba, 4kerék, fasztuggyahánygyerek, na neki is ennyi vót, egy Golffal járt.

Azóta mind3 kommunista miniszterelnök milliárdos vót annyi igaz mondjuk.
Közös üzenőfalunkon egy Medgyessy Péterrel folytatott beszélgetésről vitatkoznak a digitális ismerősök. Az interjú eredetileg az Index felületén látott napvilágot, és az egyik legügyesebb politikai újságíró, Dull Szabolcs készítette. Rákérdezett a hajdani miniszterelnök…..
Lucky Larry Silverstein 2014.08.29 11:53:51
@SemBoga: A posztot sikerült elolvasni?
Lucky Larry Silverstein 2014.08.29 12:03:38
@SemBoga: Gyurcsányra. Gyurcsányra senki sem szavazott, hogy Megyó után ME legyen. Bajnaira se, hogy Gyurcsány után ME legyen.

A dolog törvényességét nem vitatom.
Lucky Larry Silverstein 2014.08.29 12:58:52
@SemBoga: Nem utólagosan is, hanem utólagosan legitimálták, aminek a tvességét nem vitatom.

Azt viszont erősnek gondolom, hogy ezek után Gordonnal demokratának nyilvánítja magát (ráadásul ez volna az egyetlen selling point-ja).
A Falus-ügy csak a jéghegy csúcsa, a jéghegy a politikai amatörizmus. Emberek százai, akik politikából élnek, pont olyan szinten politizálnak (csak jóval drágábban és nagyobb károkat okozva), mint a villanyórás, aki tegnap nálunk járt, a postásunk, vagy akárki. A…..
Lucky Larry Silverstein 2014.08.29 11:55:31
@abdul hackeem: Tökmind1 hogy az óperencián túl mennyi az üzemanyag, meg mekkora az állam. Az összes szomszédban hasonló az állam meg ugyanennyi az üzemanyag.

Európában a nagy állam a hagyomány (KK Euban is), persze lehetne hatékonyabb.

Egyáltalán nem tvszerü, hogy a nagy állam nem lehet hatékony gazdaságilag (pl. Kína, Oroszország, hitleri Németország)

Erre egyelőre jó irány a koncentrált hatalom és a nacionalista gazdaságpolitika.
Lucky Larry Silverstein 2014.08.29 12:04:23
@abdul hackeem: hol vagy?
Lucky Larry Silverstein 2014.08.29 12:54:25
@abdul hackeem: Azóta van Szlovákiában is regadó, de mind1.

Más alapokra mást lehet építeni, nekem fingom nincs mi a Q8, de Ausztriában is nagy az állam. Ja és az általam említett államok sokkal hatékonyabbak mint Ausztria meg az EU.

Hogy Ausztriában jobb élni? Hüha, újat mondtál. Ne keverjük a 2t.

Ha a 2 szomszédomtól akarom megtanulni, hogyan építhetnék új házat, nyilván attól igyekszem tanulni aki megkereste rá a pénzt, nem attól aki örökölte.
Van ez a sztori a humanitárius konvojjal, amit az oroszok küldtek át Ukrajnába –  ez az írás most nem erről szól. Ez csak az apropója.   A konvojos történet egy csomó kérdést vet fel. Az oroszok elhatározták, hogy mennek – és mentek. Vagy itt van például a Krím:…..
Lucky Larry Silverstein 2014.08.26 12:36:51
@Igari Léna: A 2. VH-t természetesen a szövetséges agresszió váltotta ki.

Legalábbis hitler csakis etnikai német területeket kebelezett be puskalövés nélkül, mire anglia és franciaország megtámadta.

Ehhez képest Anglia és Franciaország már akkor a világ felét gyarmati sorban tartotta. Ennyit a győztes szövetséges propagandáról.

Amíg a nyugat nem provokálta Oroszországot addig Ukrajnában béke volt. Minden ami a hazai/európai/USA sajtóban lejön simpla háborús propaganda, van másik olvasata is. Abban hogy kinek van igaza persze botorság állást foglalni, egyiknek se, mind2nek.
Lucky Larry Silverstein 2014.08.26 12:56:58
@Carl Lazlo, Esq.: Ugyan.

Lengyelország megtámadása etnikailag 100%-ig német területek visszafoglalása miatt történt(Danzig), ennyit minden hülye tud.

A 2. VH bele volt kódolva a párizsi békébe, legfőbb oka az volt hogy az angolok nem hozták létre Izraelt az 1. vh. után ahogy ígérték, Hitler viszont úgy lerombolta az angolokat, hogy nem tudták fenntartani a birodalmat a háború után. Ügyesen használták ki a helyzetet.
Lucky Larry Silverstein 2014.08.26 14:10:04
@Carl Lazlo, Esq.: " hitler csakis etnikai német területeket kebelezett be puskalövés nélkül, mire anglia és franciaország megtámadta.", ami konkrétan hazugság.

Azt miért?
Magyarország, 2014. Nagyjából a következő beszélgetés zajlik le egy új magyar tévésorozatot bemutató sajtótájékoztatón: - Mennyi a költségvetése?- Erre a kérdésre nem tudok válaszolni, de a szerződés nemsokára nyilvános lesz. Az Átlátszó már elkérte. A kérdést…..
Lucky Larry Silverstein 2014.08.26 12:51:18
Ha valamiről megismerszik a jóféle magyar balfasz, akkor az az igénytelenség. Nem azért, mert szarul élünk, és nem azért mert nincsenek előttünk követésre érdemes példák. Hanem mert tényleg semmi ingerenciánk nincs arra, hogy a kötelező minimumnál egy kicsivel többet hozzunk…..
Lucky Larry Silverstein 2014.08.26 12:46:41
@Drago Brutic: Figyeljé.

A baloldal már kimaxolta a zsúrpubikat (Mesterházy, Demszky), volt PRos, izraeli kampányguru, cigány videóhamisítók, profi szpotok, amit akarsz.

Most nincs péz, nincs izraeli kampányguru nincs profi szpot csak a pjúr önmaguk van. Még az is lehet hogy a potenciális választók azonosulni tudnak vele. Vagy nem.

De őszintén, kit érdekel?
Erősen indul a szezon: hétfőn délelőtt lemondott a francia kormány. Manuel Valls első kormánya mindössze 147 napot volt hivatalban, és ezzel megnyerte az Ötödik Köztársaság "leggyorsabban megbukott rendes kabinete" címért folyó versenyt (hogy ez technikailag hogy jön ki, arról…..
Lucky Larry Silverstein 2014.08.26 11:50:53
Gyakran visszatérő momentum a kapitalizmus kritikusaitól, hogy persze nem igazán jól működik bizonyos állami szolgáltatás, de ha a megfelelő emberek kerülnek megfelelő állami pozícióba, és megfelelő törvényeket hoznak, akkor ezek minősége jobb lesz. Másképpen, a "jó állam"…..
Ma reggel 8.07-kor komment érkezett tegnapi bejegyzésemhez. Az ötvenkilencedik. Utána jött még néhány hozzászólás, mégis leginkább ez keltette föl a figyelmem. Egy bizonyos Poroltó Ernő írta „Csak a pontosság miatt: Orbán illiberális államról és államszerveződésről…..
Lucky Larry Silverstein 2014.08.25 17:38:13
@s: Zavargások itt utoljára a bal és liberrált qúrmányok alatt voltak.

A hibás és igaztalan választási rendszer miatt(is), amit végre igazságosabbá tettek.
Lucky Larry Silverstein 2014.08.25 17:42:38
@s: Magyarok elleni zavargások sosem voltak Budapesten.

48 56 89 2010 mindig az idegenszívü hazaáruló mocskok kerültek a dögkútba.
Kifizetetlen tartozások, forráshiány, lopakodó nem-vizitdíj és szakemberhiány. Ezekkel a szavakkal lehet a legjobban jellemezni a magyar egészségügyet. Korábban már írtunk arról, hogy valami készül az egészségügyben: bár a Fidesz a 2008-as szociális…..
Lucky Larry Silverstein 2014.08.25 17:34:05
@bigmax: 6 év után tavaly emeltek orvosbért először, és idén egészségügyi dolgozói bért.

Nem csoda, hogy minden orvos a fideszre szavazott, és köpnek a kommunista hecckampányra. Ezek képzett emberek!

Ezeken kívül a tanárok, a rendőrök, a parasztgazdák, az alkalmazottak és a gyerekes családok is köpnek a kommunista hecckampányra.
Lucky Larry Silverstein 2014.08.25 17:35:24
@Lucky Larry Silverstein: Igy aki mondjuk orvos is, alkalmazott is és gyemeke is van az legalább 3-at köp a kommunista hecckampányra.
Különleges fotósorozatot készített Rahul Saharan, indiai fényképész: legfrissebb anyagához öt savtámadásnak áldozatul esett lány állt modellt. A „Shoot for Beauty/Rupa Designs” nevű sorozat az egyik fiatal résztvevő, Rupa divattervezői karrierjét támogatja, emellett pedig…..
Pangea Mormonok fővárosa 2014.08.24 19:06:50
Melyik városban található a világ legnagyobb befogadóképességű színháztermétől pár kilométerre a világ egyik legnagyobb rézbányája? Mely várost ostromolta meg az Egyesült Államok hadserege annak érdekében, hogy megszüntesse a többnejűséget? Melyik város az, ahonnan…..
Lucky Larry Silverstein 2014.08.25 12:41:28
@lezlidzsi84: Én a saját felvidéki családfámat nem tudtam volna teljesen kidolgozni a mormon adatbázis nélkül, amit még az 1900as évek elején gyüjtöttek, de a XX. század során 'eltüntek' biz. anyakönyvek(mármint csehszlov. és szlovákiában, nem a mormon adatbázisban).
A Szíria és Irak területén terjeszkedő Iszlám Állam dzsihádistái a héten tettek közzé egy videót, amelyen James Foley szabadúszó újságírót végzik ki. A 40 éves Foley-t két évvel ezelőtt rabolták el Szíriában, ahonnan a polgárháborúról tudósított. Már az Egyesült…..
Lucky Larry Silverstein 2014.08.24 23:17:53
@Krumpli Bogart: Ha a lefejezősre gondolsz ő egy derék brit fiatalember, nem palesztin. De egyébként sincs hozzá közöd, hogyan intézik mások a családi ügyeket, ők sem pofáznak bele hogy nyugaton hogy intézik.
  A baloldali szavazók egy része egyelőre kevésbé tudja elfogadni, hogy nem ezek az újságírók gyűjtötték össze Simon Gábor 200 millióját, ültek a Hunvald-per vádlottjainak padján, jelölték az antirasszizmusból nem kérő Pásztor Albertet, állították le az MSZP-t…..
Lucky Larry Silverstein 2014.08.24 18:39:48
Lucky Larry Silverstein 2014.08.24 18:54:28
@colonel Tigh: Csak az a kérdés, hogy ha mindenki mindenkivel ugyanolyan és ugyanez is lesz a veszte, akkor hogy lehet, hogy tizenéve nem volt olyan választott ballib vezír, aki egyetlen ciklust kihúzott volna megpuccsolás/elkergetés nélkül, Orbán pedig a 150 éves magyar demokrácia leghosszabb időre megválasztott vezíre?
„Mi pontosan tudjuk, hogy a totalitárius rendszereknek egyetlen ellenszere van: a szabadság és a függetlenség alapján demokráciában élő nemzetek közössége.” – jelentette ki Navracsics Tibor külgazdasági és külügyminiszter szombaton, a totalitárius diktatúrák áldozatainak…..
Lucky Larry Silverstein 2014.08.24 18:43:09
A totalitárius diktatúrák áldozatainak európai emléknapjára.Hetvenöt éve, a szovjet fővárosban, Moszkvában szokatlan vendéget fogadtak. A náci Harmadik Birodalom külügyminisztere, Ribbentrop néptárs köszöntötte kommunista szövetségeseit. Egyezkedni érkezett, Európa népeit…..
Lucky Larry Silverstein 2014.08.24 11:07:02
@dr doktorka: Gondolom ezeket is a zöld dossziéban rejtegetitek 25 éve.
Lucky Larry Silverstein 2014.08.24 12:30:41
@dr doktorka: A tények a zöld dossziéban vannak? Vagy titkos videót forgattak róla a cigányok?

Miért rejtegeted a tényeket?
Lucky Larry Silverstein 2014.08.24 13:18:23
@dr doktorka: Még most is. Kertészt azért tüntették ki hogy titeket kiröhögtessenek, ami remekül sikerült.
Idestova egy hónapja zajlik a vita Orbán Viktor tusnádfürdői beszédéről. Egyik jelzője itthon kiverte ugyan a biztosítékot, az angol fordításból azonban eltűnt az ’illiberális’, és a helyette használt kifejezés meghamisította a miniszterelnök okfejtését. A disputa nem…..
Lucky Larry Silverstein 2014.08.23 19:35:30
@Szentkereszthy Istóczy Győző: Tavaly a Mohamed volt a legnépszerübb brit férfinév.

Sikerült leamortizálni 60 év alatt a Birodalmat és a szükebb hazájukat is, ez nem semmi. Hitler bosszúja.
Lucky Larry Silverstein 2014.08.23 23:52:07
@c4rtm3n:
'Felsorolnád kérlek, hogy mitől hazaáruló a nem nemzeti oldal?
Ha ezek az opciók, én inkább hazaáruló leszek.'

Áruld mások hazáját a magyaroknak. Csinálj TV-t Romániában, mondd el nekik soxor hogy hülyék és fizessenek Magyarországnak, meg adják vissza Erdélyt. Csinálj ilyen pártot is valahol máshol.
Az elmúlt időszak legnagyobb horderejű távközlési híre kétségtelenül az volt, hogy jövőre életbe lép az a szabályozás, amely szerint a telekommunikációs cégek szolgáltatási területét az előfizetőik lakhelye szerint határozza meg az EU, és így akkor is az adott ország…..
Lucky Larry Silverstein 2014.08.23 21:59:06
@Lord_Valdez: Meg magyarországgal is ez történt a 40es évek végén, de a magyarok híresen toleránsak, így 90ben sem akasztották fel a komcsikat, meg 2010ben sem. Ettől még végük van.
Lucky Larry Silverstein 2014.08.23 22:16:00
@Csillagszemű Juhász: Egyelőre a zemberek választanak.

A vezetőink voltak olyan bölcsek, hogy adtak a multknak pénzt, piacot, monopóliumot, de a zembereknek ettől nem lett jobb, így bepipultak.

A zemberek a multitömőkre is szavazhatnának, de inkább arra szavaznak, aki ad nekik valamit.
Lucky Larry Silverstein 2014.08.23 22:28:44
@soarvány: Az alapügy független ettől. A kormány azt és úgy adóztat akit és amennyire akar. A kormányt le lehet váltani, ha ez nem tetszik a választóknak, de valszeg éppen annyira érdekli a választókat az RTL kínja mint az IMFé, a bankoké, a közmüveseké vagy a kajajegyeseké vagy a félkarúrablósoké vagy a rákiparosoké.

Mindegyik próbál védekezni ami érthető.
Sok az eső, sok a napsütés. Szép üde zöld az egész ország - írtuk májusban, és ez még most is igaz. Magyarország csodálatos. Járjunk bármely szegletében az országnak, varázslatos kép tárul elénk, mihelyt elhagyjuk a település végét jelző táblát. Manapság arról…..
Lucky Larry Silverstein 2014.08.23 17:47:48
@dex.ion: Igen, reális. Libanon mellet ugyanis háború van.

Mellesleg semmilyen adat nincs annak az igazolására hogy Mo-ról többen vándorolnak ki, mint be. Csak az ellenkezőjére.
Lucky Larry Silverstein 2014.08.23 17:53:45
@dex.ion: 'sosem hallok mo-ra betelepülőkről. mo-ra visszatérőkről már igen, de azt elhagyókról jóval nagyobb számban.'

A betelepülők 80%-a az EU-ból jön, ennek a 80%-nak a 60%-a magyar anyanyelvü (visszatelepülő + HTM), egyébként meg németek és hollandok jönnek. Az EU-n kívül Ukrajna(magyarok) és Kína a legnagyobb küldő ország.
Az anarchisták Dosztojevszkij: Ördögök című regényében ajánlanak olyan módszereket, vázolnak fel olyan lázálmokat, amilyenek Orbán Viktor fejében keringhetnek. A tusnádfürdői beszédet átolvasva, s összevetve Dosztojevszkij művével rálelünk az orbáni munka alapú társadalom…..
Megadták a kilövési engedélyt a civilekre Tusnádfürdőn Mottóm Orbán Viktor bátorító javaslata: “Félelem, begubózás és visszahúzódás helyett bátorságot, előretekintő gondolkodást, ésszerű, de bátor cselekvést javaslok a Kárpát-medencei magyar közösségnek, sőt a…..
Lucky Larry Silverstein 2014.07.28 00:41:11
@szerintem is: Nem kell elhinni elég ránézni az inflációs számokra.
Lucky Larry Silverstein 2014.07.28 00:41:50
@Rodolfo63: Jó akkor csatold be..:)
Lucky Larry Silverstein 2014.07.28 01:15:13
@szerintem is: 40 éve nem volt ilyen alacsony infláció, tehát butaságot beszéltél, az árak nem emelkednek a rezsicsökkentés miatt.
Színvonalas előadás volt, köszönjük az élményt !! Magyarnak lenni manapság kész kihívás, ugyanakkor büszkeség. Bátraké a jövő, így hát hajrá !! Több teher jut majd mindannyiunkra, amennyit el fogunk bírni, ez többször is elhangzott. Ehhez kell majd Isten segedelme, ki…..
Lucky Larry Silverstein 2014.07.27 22:09:19
@egysmás: Van cégem ott mindenkivel rendelkezem, eladom őket a kínaiaknak ha fölvertem az értéküket.
Lucky Larry Silverstein 2014.07.27 22:51:26
@egysmás: Én miondom meg mikor hova megy. Ha besokall jön a másik. A nevüket se tudom.
Lucky Larry Silverstein 2014.07.27 23:06:47
@egysmás: lárifári, fingod nincs neked mi a rabszolga jelentése
Orbán Viktor minden évben elmegy az erdélyi Tusványosfürdőre, ahol mindig tart is egy előadást. Amit azonban ma mondott a szokásos előadásnál, az eddigieknél is szörnyűségesebb akarnok-hatalmat vetít előre. A liberális demokráciának Magyarországon egy ideje vége, de csak ma…..
Lucky Larry Silverstein 2014.07.27 20:43:35
@Pszt!: A libsizmus ordas eszme, a libsik pedig ordasak!

Nem valók Úri szalonokba.
Lucky Larry Silverstein 2014.07.27 20:58:28
@Hagrid: Ja a demokrácia lényege hogy az nyer aki a legpopulistább.

Nyehehe
Lucky Larry Silverstein 2014.07.27 22:11:36
@zila5: Azzal egyet is értek hogy mennyetek az erdőbe ordasok!

Ab-cúg!
Larry Silverstein álneves és alighanem fővárosi kommentelő. Művelt embernek képzelem, talán szakmabeli, esetleg ismerem személyesen is. Amidőn azon tűnődött, vajon milyen néven pontosíthatná a bloggereket, egy amerikai, mellesleg zsidó milliárdos nevét választotta. A brooklyn-i…..