Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ipi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint Jokkura jelezte egy kommentben (majd néhány fotóval illusztrálta is), pár napja bekerítették a Kéthly Anna teret. Gyorsan megkérdeztem a Greenpoint7 irodaház üzemeltetőjét mit tud róla, mivel a parkocskát annak idején az épülettel együtt hozták létre. Ők rendkívül…..
Abszolút piacpárti vagyok, a háztáji zugárusokat (akiket ma biztos gerilla zöldségeseknek neveznének) pedig kifejezetten szeretem. A kiskertben megtermelt egy-két zacskó cserkóval vagy néhány csokor virággal behéveznek a Kertvárosból az Örsre és a megállóban kínálják a…..
Ipi 2010.07.22 02:48:57
@kkkk556: f*szt. én ott lakom ne beszélj ilyeneket.az én meglátásom, h ha már a mi pénzünkből működnek, akkor lássak is rendőröket az utcán aki rendet rak, mint a neve is sugallja. megbünteti, másnap megint. előbb utóbb csak nem fogja megérni tilosban árulni a portékát, de ha leszarják, és valaki meg vesz is tőle?!...
Szegény Európa Kulturális Fővárosáról már annyi rosszat írtak, hogy egészen zavarban vagyok, posztoljam-e vajon ezt - de nem tudom megállni. Koós Miklós pécsi építészbloggerként folyamatosan figyelemmel követi a projektet, most épp a Zsolnay negyed állapotáról készített egy…..