Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pontbandelben

121 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első helyezettünk nem más/ok mint a két bevállalós kislány szentesről, akik minket megmozgatva, megúsztatva körbe cigánykerekezve, énekelve bemondatva, elmondatva ...reklámoztak minket! KÖSZI CSAJOK!!! A Nyereményetek titok! De átvehetitek szeptember 9-én az u26-ban…..
Sziasztok! Ahogy megígértük, itt van!! A nyertesek neve! sok-sok pályázat közül lettek a mi választottjaink, akikről úgy gondoltuk,hogy érdemesek a "legnagyobb szurkolói" díjunkra!Habár ti csak különdíjasok vagytok, ne csüggedjetek, hisz sajnos nyertes mindig csak egy…..
Ezúton szeretnénk Nektek PONTBANDELBEN rajongóknak megköszönni kitartásotokat, heteken át tartó biztatásotokat és azt a rengeteg szavazatot amit Tőletek kaptunk és kapunk még a mai napig is! Sajnos a verseny lezárult és a zárás időpontjában a 2. helyezést értük el, ezért…..
 Nem hitte el senki!!!! Tessék itt van! Ez a régi munkahelyemen készült, farsangon!!!Íme az idiotizmus eggyik ága!!!..
Sziasztok kedves szavazók!!! Sajnos lezárult már a heti feladatozósdi, de mi nemhagyunk titeket cserben és ugyanúgy ellátunk titeket videókkal, csak nem olyan sűrűn mint eddig hanem minden héten lesz egy-egy kis videó a mi kis életünkről...MOst viszont elkezdődött a játék azon…..
 Zsiráf megigérte és megis tette, elhozta az ismerősét fesztiválozni..
   Sziasztok kedves PONTBANDÉLBEN támogatók, szavazók,és persze rajongók! Keressük a csapat  legnagyobb rajongóját! Ha figyelemmel követitek az  MTV-s műsorokat, akkor láthattátok,hogy csináltunk egy, a legnagyobb rajongónknak címzet kis emléket! Ha azt…..
no comment, engem nem bírt volna el az üveg:) ..
Sziasztok!! Szeretnénk megköszönni nektek,hogy megint kitettetek magatokért, habár volt 1-2 nem túl jó videónk, és párat mi is írtunk be, de összeségével nem lett rosszabb ez a hét...sőt!Videókat azért írunk be, csak, hogy megértsétek ha van pár anyagunk, amit nem akarunk,hogy…..