Regisztráció Blogot indítok
Adatok
liliom

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszédírók MOST MUTASD MEG! 2017.10.19 23:18:24
Ez tragédia. Abban az értelemben is, hogy mindenképpen értékvesztéssel jár Sárosdi Lilla bátor kiállása. Már most kimondható, hogy a Vígszínház, Marton László, és a Színház- és Filmművészeti Egyetem jó hírneve megtépázódott, és további értékvesztés várható. A szervezetek és a főrendező…..
Igencsak megkopott a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) jó hírneve az utóbbi hónapokban, azonban a mostani krízis teljesen romba döntheti a szervezet reputációját. Közben Gyárfás Tamás elnök úgy viselkedik, mint aki még egyáltalán nem hallott válságkommunikációról, lépései nehezen magyarázhatók azzal,…..
liliom 2016.04.08 14:55:55
@antisystem: Semmi hiteles cáfolat nem jelent meg sehol, ami KL ártatlanságát bizonyítaná, sőt, kifejezetten az ellenkezője nyer egyre több bizonyságot.
Nem értem, miért kezd el bárki is védeni egy aljas, szánalmas férget. A legnagyobb érv az volt az úszószövetség részéről is, hogy hány aranyérmet hozott az országnak... Hát ő egyet se, legfeljebb az úszók. Egyébként nagyjából leszarom, hány aranyérmet szereznek az élsportolók, az erőszakot, lopást, hazudozást és pláne a nemi erőszakot soha, senkinek nem nézem el, mindegy, mikor történt. És az én adóforintomból egyetlen volt bűnöző se kapjon életjáradékot!
liliom 2016.04.08 23:13:06
@antisystem: Kár, hogy a tények makacs dolgok...
Hosszú Katinka hatásos sajtótájékoztatója és megtervezett PR-kommunikációja megsemmisíti Gyárfás mutyizós és alázós stílusú médiajelenlétét. A világklasszis sportolónő következetes és hiteles nyilatkozatai, valamint a profin megtervezett médiaszereplései megmutatják, hogy van élet a "kapsz 12 millió…..
A Dúró-Novák házaspár saját gyermekét használja politikai haszonszerzésre Ma már közhely, de könnyebben jut el az információ a társadalom széles rétegeihez, ha kisgyerek, kutya vagy hiányos öltözetű nő is megjelenik az üzenet átadásának folyamatában. A politikai…..
liliom 2013.08.27 08:58:23
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Egy csecsemő fel- és kihasználása mióta nevelés??? Szánalmas, a jobbikos házaspár éppúgy, mint aki védeni próbálja őket teljesen illogikusan...
liliom 2013.08.27 11:09:26
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Kedves maxval! Kivel, miért és miről próbál meg vitatkozni? Sem a fenti blogbejegyzésnek, sem a szánalmas politikai akciónak nincs semmi köze a gyerekneveléshez.
Megszállta a szentlélek az általában egy farönk empatikus képességével rendelkező Állami Autópályakezelő Zrt.-t, akik egy ellopott autó után is képesek a tulajt megbüntetni. Most hogy a véletlenül egy hete előrejelzett rendkívüli havazást semmilyen szinten nem sikerült…..
Beszédírók HOL VAN A VEKE? 2013.01.16 12:00:53
Egy civil egyesület hitelességi problémájáról, avagy a VEKE szóvivője Vitézy Dávid? Megbénítja a közlekedést, idióta nyilatkozatokra készteti a közszereplőket, reggeli bosszú a polgárnak, esti kabaré a TV-nézőnek. A „hóhelyzet” már csak ilyen, legalábbis nálunk.…..
A hitelesség a politikus lételeme. A hazugság – még ha később el is ismeri – megsemmisítő lehet, jól láthattuk ezt Gyurcsány Ferencnél. Ilyen reputációvesztést szenvedhet el az is, aki harcos antikommunista színben tünteti fel magát az elmúlt huszonvalahány évben, és…..
liliom 2012.11.26 12:48:47
A köztársasági elnök és hivatala a legnagyobb válságát éli ezekben az órákban. Az elnököt a HVG.hu plágium vádjával illeti, s mindezt igen erőteljes bizonyítékokkal támasztja alá. A vád nem kisebb, minthogy az 1992-ben készült doktori disszertáció többsége egy…..
liliom 2012.01.12 16:31:47
@kinney: Nyilván egészen más egy privát cégvezetőnek komm. tanácsot adni, mint egy államfőnek. Hülyeségeket leírni, azaz ilyen ... módon maszatolni azonban egyik esetben sem szabad. De te magad mondtad ki: "hogy felméred a kárt, és elmondod a főnöködnek a különböző válságmenedzselési scenáriókat és kommunikációs következményeket". Ezt jelen esetben vajon megtették?
És ő dönt... Hát, na ez pont nem igaz. Kevés olyan vállalat van, ahol egy személy dönthet minenről... Ez nem teória, nem kommunikációelmélet, hanem az élet.
  MEGSZŰNT A REGIONÁLIS TELEVÍZIÓZÁS HAZÁNKBAN   A nézők csak a műsorújságokból értesülhettek   Mától sem regionális híradót, sem magazint nem gyártanak Magyarországon. Mindez azért megdöbbentő, mert a nyilvánosság olyan szintje tűnik el, amely a vidéket…..
liliom 2011.09.05 10:59:24
@klarky: Ha a regionalitás elavult, egész Nyugat-Európa elavult...
Az illetékeseknek is fel fog tűnni, ha más nem, legkésőbb 2014-ben.
KÓDOLT ÜZENETEK VAGY CSAK IGÉNYTELENSÉG?A titkosszolgálat így küld kódolt üzeneteket a nagyvilágnak vagy az RTL KLUB utálja az E. ON szóvivőjét, vagy éppen nagyon szereti? Nem tudjuk, de valaki vagy valami nagyon elszállt a televízió esti híradójának…..
Beszédírók ALFÖLDI TRAGÉDIÁJA 2011.05.23 21:31:00
VÉGZETES KOMMUNIKÁCIÓS HIBAA nemzet színházának igazgatója egy sajtótájékoztatón, még ha provokációnak is érzi, nem válaszolhat szexista, alázó stílusban egy újságírói kérdésre. A hiba nemcsak azért végzetes, mert feltehetőleg az igazgatói posztba kerül, hanem…..
liliom 2011.05.24 10:22:32
@Themisz: Sajnos kommunikációs szempontból ez mindegy. Ezt a széles közvélemény nem fogja és nem is akarja máshogy értelmezni. Ez a tisztség nem engedi meg, hogy bármiféle - létező vagy nem létező - szexuális aktust kívánjon egy nőnek nyilvánosan, különösen úgy, hogy egy egyszerű magyarázó válasszal földbe tiporhatta volna a buta, hozzá nem értő kérdését.
Egyes nézők szerint túl merészre sikerült az RTL Klub új valóságshow-ja. Az RTL Klub új párkereső valóságshow-ja, a Való Világ legutóbbi győztesére, Alekoszra építő Szerelem a legfölsőbb szinteken miatt eddig hat panasz érkezett a Nemzeti Média- és Hírközlési…..
liliom 2011.05.18 11:00:04
@Garlando: Talán tanulj meg előbb olvasni, mielőtt hazugságokkal vagdalkózol. Tehát még egyszer, hogy a Garlando-k is megértésék:
Nem nézem, de sajnos a promókba véletlenül is bele lehet futni. Hát ez alapján...
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
Az egyik oldalon tanult, felkészült pszichológusok, médiaszakemberek, profi manipulátorok, a másik oldalon lelki sérült, esetleg szenvedélybeteg „civilek".Szandika bekattant. Olvashatjuk a különböző hírekben: itt, meg itt, no meg itt és itt. A ValóVilág január 25-i, Lilu…..
liliom 2011.01.25 12:45:07
@java786: azt azért senki ne higgye, hogy az "izgalom, feszültség" magától jön... Szerintem pont erre világít rá az írás is.
Kommunikálok, tehát vagyokMost induló sorozatunkban azt kívánjuk bemutatni, hogyan is kommunikálunk? Arra keressük a választ, hogy a magyar szociokulturális környezetben felnevelkedő egyén kisgyermek korától kezdve milyen kommunikációs kihívásokkal néz szembe és miért történik…..
Medveczky Balázs, a köztévé ügyvezető alelnöke régóta előre menekül, hátha sikerül megtartania a székét. Még szó sem volt forradalomról a szavazófülkékben, amikor tavaly ősszel megszüntette a Nap-keltét, az A la carte-ot, A tévé ügyvédjét, aztán az M. Kiss-féle…..
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..
   Sólyom László nonverbális üzenete  A Magyar Köztársaság elnökének újévi beszéde kapcsán elmondható, hogy mind a verbális mind a nonverbális kommunikációja, valamint az ezt közvetítő televíziós felvétel igencsak messze áll a tökéletestől.…..
Inti képes volt haza- és visszamenni a budaörsi Praktikerbe, csak hogy bebizonyítsa az eladónak, márpedig ő náluk vette a lámpát, amit keres, és az igenis létezik. A túlfűtött lelkesedésben viszont nem osztoztak az alkalmazottak, akik közül a kiválasztott a levél szerint egy idő…..
Botránykönyv, mondták. Lerántjuk a leplet, ígérték. Be akarják zúzatni, harsogták. Mindezt egy olyan könyvről, aminél még a Timúr és csapata is botrányosabb, a Micimackó is sokkolóbb, és a Júlia könyvek is jobban vannak megírva. Az a helyzet ugyanis, hogy rovatunk második…..
Nem volt szükség pinára a minőségi népszórakoztatáshoz: a Naplóban Sváby műsorvezető kérdezés helyett hebegett és hillerebb volt Lendvay Ildikónál, miközben Orbán diadalmas ellentámadásba lendült. Olvasson az év vicces interjújáról, ahol hangosan zörgött a tévékettős…..
Őszintén együttérzek mindenkivel, akinek bármi köze is volt a tűzijátékhoz, a bombamestertől vagy kitől elkezdve az összes mindenkiig, aki már két hete építette a kilövőállásokat, a szervezőkkel és persze a nézőkkel, ekkora szopást elképzelni is nehéz, hogy tudniillik a…..