Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fuzzy Logic

0 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legfőbb pártunk és kormányunk lassacskán minden téren megoldást talál a mai Magyarország minden problémájára. Pontos útmutatást ad arról, mi, hogyan helyes, erkölcsös; hogy mit szabad és mit nem; mi káros, mi nem az; hogyan kell élni és hogy nem tanácsos. Szóval az élet…..
A valahova tartozás miatt. Egy nő attól érzi magát igazán nőnek, ha van mellette egy társ, egy biztos pont. "Hogyan higgyem el magamról, hogy jó vagyok,ha ezt senki nem erősíti meg?" Ismerősen hangzik ez a mondat? Valószínűleg már mindannyiunk száját elhagyta ... egyszer.…..
Fuzzy Logic 2013.09.03 12:08:52
@Karnamantra: +1

@csakférfi: érdekes, hogy miért törődnek családos, párkapcsolatban élő emberek mások egyedüllétével ennyit. Engem valahogy pont nem érdekel ki akar házasodni, hány gyereket akar. Az az ő dolga. És nem szeretnék senkit rábeszélni, hogy de igenis maradjon egyedül. Csinálja azt, ami neki jó. Pont.

Miért zavar ha az egyedülálló nők egyedül maradnak? Előrébb vagy ettől, hogy bizonygatod, szerinted mi lesz? Az idősebbeknek is megvan a maga társasága, nem csak a gyerekeik. Persze, aki minden más szociális kapcsolatát elvágja, az úgy jár. Sőt, a családból is ki tudod írni magad, erre is van példa.
Magyarország uniós tagságával járó előnyök közül a leginkább kézzel fogható az több mint ezermilliárd forint, amellyel az EU hazánk felzárkózását támogatja. Magyarország az EU-s támogatások egyik legnagyobb kedvezményezettje: a listák élén szerepel a legkülönbözőbb…..
Fuzzy Logic 2013.08.22 15:24:19
@Sexual Harassment Panda: Schengezhez annyit, hogy egyik részről EU 3. pillér, másik részről az európa parlament hagyja jóvá. Egy dolog, hogy Izland, Norvégia, Svájc meg Lichtenstein is benne van, attól mi még nem biztos, hogy maradhatnánk. Mi az EU csatlakozás részeként tárgyaltunk róla és 2007 végén lépett csak életbe (abban az évben is volt jóváhagyva).
Ha kilépünk az EU-ból, akkor akkor újra kéne tárgyalnunk független államként, mert tagként kaptunk jóváhagyást. Esélyünk se lenne, nem egy állam problémázik a keleti bevándorlók miatt.
Ne süssétek rám NERtársak, hogy „szinglihorda” meg karrierista pics@! Férjezett vagyok és van már egy jövőbeni adófizetőm. Mi több, kimondottan hajlok még egy gyermek felé. Elvégre a sex jó, a gyerekzsivajt meg kimondottan kedvelem; az elmúlt kilenc évben pedig az is kiderült,…..
Fuzzy Logic 2013.08.21 16:35:25
@ottomoll: Hát tudod, hogy van: a nő akkor szexel amikor akar és akkor házasodik amikor tud, a férfi akkor szexel amikor tud és akkor házasodik amikor akar. Vagy valami ilyensmi...
Házasodna a rosseb, de ha már valaki örökíteni akarná a génjeit, akkor vegyen is el, mert én nem akarok a kölkével utcára kerülni, tekintve hogy általában a nővel marad a kölök, munkát meg pont miatta nem kap. Ördögi kör-e?
Ja, és ehhez persze hozzátartozik, hogy aláírnám a házassági szerződést. Ha valaki rá tudna bírni, hogy szüljek neki, annak simán.
Fuzzy Logic 2013.08.21 16:39:54
@Gerilgfx: Pont olyanok, mint a magyarok :) "Ha akarsz valamit majd megtanulsz magyarul" mentalitás, mikor kisebb a népességünk mint Londonnak :) Röhögni való, na. Ezek legalább sokan vannak és tényleg szinte mindent ők gyártanak már. Úgy kicsit más.

Amúgy pont ma keveredtem bele a kinti levelezésbe, de google a barátom, megnéztem mit irkálnak. Semmi extra nem volt benne, de látszik, ha nem muszáj, nem használnak angolt. Amihez én nem kellettem, azt kínaiul nyomták, amit nekem címeztek, azt angolul.
Fuzzy Logic 2013.08.21 20:39:10
@Gerilgfx: Vannak ilyenek is, és nem is kevesen. De hát majd kikopnak idővel. A fiatalabbak már nem az a világ. Egyébként ez már végképp off.

@ottomoll: Vissza a témához még erre megkérdezném, hogy hol a fuckin' logic ebben az öröklésben, mikor az apa kb bárki lehet, de az anya eléggé egyértelmű. Nem, a modern kor apasági tesztjeit most felejtsük el.
Miért fáj, ha eltűnik ez az európai civilizáció? Naponta közel 50 faj hal ki a Földön, Isten hozott a klubban. Nem mintha nem saját magának köszönhetné ez a fene nagy kultúra a kihalását.
Válasz a "milyen csapdába is kerülök, ha ezt a munkát folytatom?"-kérdésre: "Olyanra hogy rájössz hogy azzal hogy megdugatod magad sokkal könnyebben pénzhez jutsz mintha becsületes munkát végeznél mint a normális emberek. És így sosem akarsz majd rendes…..
Fuzzy Logic 2013.07.31 12:53:20
@Ivonn:
" illetve kifejezi, hogy a szexmunkások adózásukkal hozzájárulnak az ország gazdaságának bevételeihez. "
+
" Elöljáróban annyit, hogy ilyen megítéléssel,ilyen szabályozás mellett köszi, de kösz, nem adózom. Bővebben később."
= nincs jogod magadat így hívni, mert
"nem úgy utal rájuk, mint szociális problémára, valamint nincs bűnnel megbélyegezve"
a feketegazdaságba keveredés foltot hagy a pedigrén.

Szimpla szómágia. A munkás szóból nem következik, hogy adózó. A gyűjtőnév definició már jobban ül, azon kívül sajna lufihámozás.

Nem esik negatív morális megítélés alá, mert át lett címkézve?
- Dude, did you hear? Tuesday is the new Wednesday!
- Whooo!
- Whoohoo!
- So what does this change?
- I dunno.
Fuzzy Logic 2013.07.31 13:13:23
@Sadist: "Kezdesz gyanús lenni, szerintem te férfi vagy :D"
Ezt most bóknak veszem. Az a helyzet, hogy már rájöttem a titkok titkára: Look like a girl, act like a lady, think like a boss.

"Keltse fel valamivel a felesége vágyát, kedveskedjen neki, hogy megjöjjön a kedve."
Ehhez az egyhez azt mondom, hogy van benne valami. De ne ess át a másik felére a lónak, miszerint
"A nő. Az ő igényeit kell elsődlegesen kielégíteni, őt kell piedesztálra emelni, és akkor lehet reménykedni valamilyen viszonzásban."

Nem. Te is írtad, hogy a nők is tartanak jópénzért szép és szexi fiúkákat, de nem dugni csak udvaroltatni. Hát ez így van. Ha nem csak akkor nyúlsz egy nőhöz, ha szexet akarsz, hanem random időpontokban csak úgy mellesleg hozzáérsz, megsimogatod, megöleled vagy megcsókolod, akkor kérés nélkül is lesz szex. Csak figyeljél rá, hogy ne koncentrálódj az erogén zónákra. Van neki keze, arca stb.
A férfiaknak testi szükségleteik vannak nagyobb hangsúllyal, a nőknek meg kell a lelki petting vagy udvarlás. És már megint ott vagyunk, hogy ez oda-vissza dolog, mint a párkapcsolatban minden.
Fuzzy Logic 2013.07.31 14:44:22
@Sadist: Nem is arra akartam kilyukadni milyen eloszlásban fizetnek "udvarlót" vagy épp ki milyen gyakran jár prostihoz. Itt a lényeg, hogy melyik nemnek mire van igénye / kereslete. Nyilván az meghatározza a kínálatot, a kínálat oldal feloszlását, mert ilyen a piac.
Induljunk ki az alapból, melyik nemnek mire van szüksége: férfinak testiségre, nőnek lelkizésre. Ha nagyon hiányzik neki, hajlandó érte fizetni is, hogy megkapja, még ha nem is az igazi...

"Amikor ő akarja."
Hát, ha egy nő megkapja amire szüksége van, de cserébe nem adja meg amire a férfinak van szüksége, akkor borul a kapcsolat. Az amikor ő_akarja_nők nem alkalmasok a párkapcsolatra, mint ahogy azok a férfiak se, akik leállnak az udvarolgatással ha már megvan a nő.

"Vagy te sok olyan esetről tudsz, amikor a nő állandóan kényeztetné a párját, de gyakran visszautasítást kap?"
Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám én már voltam úgy, hogy sokat bújtam aztán le se voltam ejtve, nem volt kölcsönös a szeretgetés. Nyilván egy idő után elment a kedvem a szextől, akkor bizony már ment a sírás. Amíg én szomorkodtam, hogy hiányzik az ölelés, az kit érdekelt? Ilyenkor van az az érzése az embernek, hogy csak egy lyuk. Aztán vagy meghozza a döntést, hogy jobb egyedül, vagy vergődik a halott kapcsolatában.

Van ez a mondás, hogy "a szex olyan mint az üzlet: ha jó akkor nagyon jó, ha nem jó... hát azért akkor is jó." Női befejezés: ha nem jó, akkor inkább ne is legyen. Ha kiveszik a kapcsolatból az egymással való törődés, akkor a szex üres lesz, vagyis nem jó.
Varánusz A szex vajon mi? 2013.07.26 11:36:54
Lányos apaként mindig felpattan a pofonos ládám teteje mikor olyat olvasok, hogy tinilányokat szexuális erőszak és megalázás ér. Az ember tényleg azt hiszi nem sok dühítőbb és felháborítóbb dolog van ennél, de a minapi eset bemutatta, van ennél is rosszabb.  Szórakozó…..
Fuzzy Logic 2013.07.26 23:40:28
@Penivaldes: Ne is mond, ma egész nap vitáztam 2 nővel egy blogon, mert szerintem nem kell minden nap sminkelni. Szerintük az igénytelen, ha úgy mész el dolgozni, hogy nincs kihúzva a szemed meg kirúzsozva a szád.
Föladtam, megírtam hogy az én értékrendemen nem fognak változtatni, ha meggörbülnek akkor se.
Fuzzy Logic 2013.07.26 23:48:09
@Penivaldes: Inkább attól fog, ha a külsőségek döntenek csak. Sminktől lesz nő a nő, szép háztól le jó család a család. Ja, hogy a szép házban fojtogatják egymást. Az nem látszik, akkor az nincs...
Fuzzy Logic 2013.07.26 23:50:00
@Penivaldes: A ház se meg a nő se :)
Fizetésemelésről tárgyalni a tárgyalástechnika legmagasabb foka, szinte már művészet. Ez a művészeti irány azonban vaskosan pénzre megy. Az keres a legjobban, aki a legjobban űzi, ezért aztán adunk néhány tippet azoknak, akik remegő kézzel, elcsukló hangon és némi gyomorgörcs…..
Nagyon sok nő csúszik el ott a társkeresésben, hogy túl sok elvárása van a másik nem iránt, miközben végig sem gondolja, hogy ő mit tud nyújtani, hogy ő maga milyen. Vajon miért pont ő kellene egy álompasinak, aki után ezrek rohangálnak? Vajon mivel tudná megfogni, ha lenne is…..
Fuzzy Logic 2013.07.19 20:58:23
Ez egy jó cikk, kár hogy mostanában mintha el lenne hanyagolva a blog. Az is megérne egy misét, manapság milyenek egy "kapcsolatban" a nők. 2 példát láttam 1 héten belül, ami miatt meg tudnám érteni ha az összes normális férfi elvonulna szerzetesnek...

Az hercegváróknak ajánlanám, hogy a coelhomüllerpopper triumvirátus helyett olvassanak Karinthyt. Mondjuk innen kezdve:
"Ha egyedül vagyok a szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába..."

A teljes szöveg értelme röviden: a nő ne játssza meg magát, a férfi ne várja ezt el tőle és mindenki tisztelje a másikban az embert.
Úgy vettem észre, hogy manapság ezzel a férfiak teljesen tisztában vannak, a nők meg játszák az elérhetetlen királylányt és várják a minimum félisteneket. Csak kérdés, ők maguk vannak-e olyan észbontó főpapnők, akikért a görög istenek lesétálnak az Olümposzról?
Ha állandóan a jégkirálynőt adjátok elő a mosolygós hölgy helyett, ingerültté és/vagy türelmetlenné teszitek a játszópajtásaimat és ezzel elrontjátok az én játékomat. Ettől meg marhára dühös tudok lenni, ami egyébként alkotmányos jogom.

Kedves Urak, ne adjátok fel! Vannak még normális nők, még ha kinézetre nem is mindig 10/10-esek. De higgyétek el, az idézet fordítva is működik, ha egy nő tényleg nőnek érezheti magát mellettetek, ki fog virágozni.
Fuzzy Logic 2013.07.21 16:06:52
@KRM87:
Hát ilyenkor az jár a fejükben, hogy szép / szexi vagy. Esetleg még az is, hogy biztos van már minimum egy barátnőd, mert aki jól néz ki annak tuti van. Ennyi. (De az is lehet, hogy viccesen nézel ki abban a szerkóban és azért mosolyognak. Nem tudhatom.)

Én is buszon nézegettem nem rég egy pasit, a 20 perces útból úgy 16 percig, nem tovább :) Olyan 30as vége, 40es eleje, szép vékony és formás volt. Igyekezett úgy kapaszkodni, hogy látsszon milyen izmos valójában. Na, hát na... persze hogy jól esik, ha egy kakas előttem borzolja a tollait, hogy még szebbnek tűnjön. Jól meg is nézem, de ennyi.
Ősmagyar szóval: eyecandy. Jó pihentetni rajta a szemem, ő is megkapja a maga visszaigazolását, mindenki boldog.

Diszkóban soha, semmilyen körülmények között ne akarj ismerkedni, ha normális csajt keresel, mert:
1. oda kikapcsolódni megyünk és kiereszteni a gőzt, nem komoly kapcsolatot keresni.
2. Már megszokott dolog, hogy ott a srácok nagy része kalandot keres és szemrebbenés nélkül hazudik, ezért bárki ismerkedni próbál, egyből be lesz kategorizálva a nagy részbe.
3. Ezekből következik, hogy ha valaki viszonozza az ismerkedést, az a legritkább esetben normális nő.

Mai 20as (vége) nőként ezt látom: a mai 20as fiúk között annyira kevés a férfi, hogy az siralmas. Mondjuk nincs aki kihozza belőlük, az is igaz.
Nekem a velem egykorúak is kezitcsókolommal köszönnek, és udvariasak, ami nagyon jó dolog. Közben hallom, hogy ugyanezek a férfiak hogy beszélnek nálam idősebb nőkkel... Az a szomorú valóság, hogy a mai nők hülyék a férfiakhoz és elfelejtettek nőnek lenni. Játszák a jégkirálynőt meg az elérhetetlent, eszméletlen arrogánsak, pedig ha csak kicsit lennének kedvesek... aztán nekem sírnak, hogy persze velem biztos azért ilyenek, mert én fiatalabb vagyok. Mivan? :D Nem azért, mert normálisan beszélek velük, és kedvességgel reagálok az udvariasságra. Nem!
Szóval kérem alássan, a világ el van baszva.
Nem csak Magyarországon zavar egyeseket, hogy a nőket és a férfiakat más elbánásban részesítenek például egy mulatóhelyen. Amerikában például egy ügyvéd vívja harcát egy hasonló ügyben, azt állítva, a férfiak félnek a feministáktól és megszűntek férfiak…..
Fuzzy Logic 2013.05.30 15:40:04
@Suum Cuique:
„Tekintetbe véve, hogy ma egy családot egy szülő (az apa) jövedelméből igencsak nehéz fenntartani, vagyis a jelen rendszer nem csak ideológiai, de gazdasági eszközökkel is szinte kikényszeríti a nők munkába állását, a feminizmus azon követelésével, miszerint ugyan azon munkáért a nőnek ugyan olyan bér jár, mint egy férfinak, nem lehet vitatkozni”
Az a baj hogy ez az egyenlőségesdi itt megáll, és ettől függetlenül minden házi munka a nő „dolga”, gondoskodni a férfiról a nő „dolga”, nevelni a gyerekeket a nő „dolga”. Ha mindkét ember dolgozik és mindkettő elfárad benne (ezzel a résszel nincs is baj), miért csak az egyik vállalja be a 2. műszakot otthon? Mélységes tisztelet azoknak a férfiaknak, akik nem így gondolkoznak. Nekik valószínű lesz családjuk. Vagy már van.

„Így a rendszer által mesterségesen keltett lelki (önmegvalósítás, bizonyítási vágy) illetve anyagi (a puszta létfenntartástól a presztízs-fogyasztásig széles a skála) szükségletek képesek rákényszeríteni a nőt arra, ami ellen egész valója a leghevesebben tiltakozik. E tiltakozás letörését szolgálja a tudatipar, az iskolától az egyetemig, majd a média és a kultúra.”
Bullshit. 1. Nagyon sok nőnek vannak ugyanúgy céljai az életben, ahogy a férfiaknak is. Dolgozni már csak azért is jó, hogy emberek között legyen valaki. Nem mindenkinek az az álma, hogy eltartott legyen x kölökkel, akinek ezt a pofájába is vágják napi szinten.
2. Bármennyire hihetetlen, sok nő irtózik a kisgyerekektől. Mindig mondják, hogy majd a sajátodat szeretni fogod, mert az más. Beszélgettem már sok ilyen nővel a családban is, máshol is, akiknek már van gyereke. Undorodtak más gyerekétől, de hát majd a saját, hát mindenki ezt mondja, akkor csak igaz. Nos, az első saját gyereküktől ugyanúgy leverte őket a víz, de megcsináltak mindent amitől undorodtak, mert a saját vérükről van szó. Hát ezt jelenti, hogy a saját az más, hogy annál képes vagy magadra erőltetni. Olyanoknak, akik rühellik a gyerekeket kb 2-3 éves koráig kényszermosolygás, mert nem akarja éreztetni a sajátjával az undort, meg akar felelni a környezetének. Azt hiszi vele van csak baj, mert mindenki eljátssza a boldogságát, aki hasonlóan érez. Miért? Mert ez társadalmilag tényként van könyvelve: a nők szeretik a gyerekeket.

„Milliók tették magukévá a mozgalom célkitűzéseit, és nem áll szándékukban férjhez menni, pláne gyermeket szülni”
És ez miért gond? Minden férfi gyereket meg feleséget akar? Nem. Akkor miért kéne minden nőnek családot „akarni”? Érdekes, hogy azok akik a népesség növekedésén aggódnak, meg azon hogy a nők miért nem szülnek, tízből nyolc esetben férfiak. Lehet, hogy mégse a nők akarják a gyereket, amit ez az egész cikk el akar hitetni? Nem kéne belemagyarázni a nőkbe, hogy ők akarnak 9 hónapig egy másik embert magukban hordani, ami rohadtul leterheli a szervezetet. Nem kell belemagyarázni, hogy ők akarnának szülni, csak hát a média… látott már valaki a magyarázók közül szülést? Nem beszélve az ez után következő hónapokról.
Ha a férfiak akarják a gyereket, mondják ki, kész, nem kell a rohadt színjáték. Ez már megint ügyesen vissza van vezetve a nőkre. Ha egy nő AKAR gyereket, akkor lesz neki.

„Tanár, orvos, ügyvéd, közgazdász vagy „manager”, esetleg gyári munkás bárki lehet, édesanya viszont nem.„
Nem mindenki akar tanár lenni, nem mindenki akar orvos lenni, nem mindenki akar ügyvéd lenni, nem mindenki akar édesanya lenni, nem mindenki akar édesapa lenni. Pont. Deal with it.

Egyébként jó cikk. A végére megjegyzem: mélységes tisztelet minden olyan férfinak, aki tényleg apa szeretne lenni vagy már az, és foglalkozik is a gyerekeivel, ha a párja is dolgozik, akkor besegít neki a házimunkában. Ugyanilyen mértékű tisztelet minden nőnek, aki felveszi a tényleges családanya szerepet, és mellette még dolgozik is (ha tud). Ez lenne a valódi egyenjogúság, a betegesen eltúlzott és harcias feminizmus ugyanolyan káros, mint azt hirdetni hogy a nők csak arra vannak hogy szüljenek.
A válasz szerintem nagyon egyszerű, igen. Minden pasi azt akarja, de nem csak azt! Gondolkodjunk reálisan, ha megismerkedünk valakivel, élvezzük a társaságát, időközben pedig arra is kíváncsiak vagyunk, hogy milyen vele az erotika, hiszen a kémia működik. A nők általában…..
Fuzzy Logic 2013.05.27 13:18:14
@DocBulywood: Mindenkinek megvan a maga perverziója, és az nem mindenkinek a komondor.
Ha így fogod fel, hogy vannak a nőstények meg a férfiak, akkor előbb-utóbb csak sikerül neked is találni egy olyan nőt akinek kb annyi az önbecsülése, hogy ez a szemlélet belefér. Sőt, ő is pont így tekint magára, emiatt kell neki egy "férfi" aki eltartja és megvédi, neki meg csak meg kell engednie, hogy dugják. Az agresszív állatok ettől csak még jobban férfinek érzik magukat. Mindenki boldog.
A zsák megtalálja a foltját, az izomagyú agresszív állatok pl a buta "nőstényeket". Ez a természet rendje.
A politikusok kifejezetten szeretnek dicsekedni azzal, ha kormányzásuk idején nő a születések száma, hiszen ebben tevékenységük igazolását látják. Így volt ezzel a miniszterelnök is, amikor évértékelőjében a születésszám növekedéséről beszélt. Ez azonban erős…..
Fuzzy Logic 2013.05.23 15:04:44
Mint fiatal, akinek nincs gyereke, dolgozik és adózik, ezek miatt nincs:

1. Anyagi biztonság
Itt nem arra gondolok, hogy egy jegybank elnök fizetése kéne - bár kétségtelenül elfogadnám. Inkább arra, hogy sorban dőlnek be a cégek, szűnnek meg a munkahelyek és egyre nehezebb állást találni. Így mégis hogy tervezzen az ember 20 évre előre, ha a jövő évre nem tud? Ugyanis azt a gyereket fel is kell majd nevelni. Lehet kozmetikázni a statisztikát, attól még nem lesz jobb a való élet.

2. Jövőkép
Ha még a magam jövőét se látom, mégis mit terítsek a gyerek elé? Azon kívül hogy arra nevelném, hogyan boldoguljon majd külföldön, nincs már túl sok opció. Ebből meg egyenesen következik, hogy minek vállalnám be itt a családalapítást? Kezdjük egyből máshol.

3. Közállapotok
Évek óta adózom és ha orvosra van szükségem, fizetni kell, még a várandós nőktől is van pofájuk pénzt gombolni az ultrahangért. Hányinger. Óvodába már születés előtt be kell íratni a gyereket, különben nem lesz hely, egyik percről a másikra szabják át melyik iskolába kerülne stb... Közbiztonság = közröhej, bármilyen ügyintézés lassú, túlkomplikált, de legalább szar is. Mutyi és sógor-koma rendszer mindenütt, a becsületes ember meg semmibe van nézve.

4. Családpolitika
Lehet én vagyok rosszul bekötve, de én nem az alapján tervezek, hogy mennyit ad az állam, miért mennyi segélyt lehet felmarkolni. Inkább a jövedelmemre. Amit viszont nagyon várok a politikával kapcsolatban: mikor szálnak már ki a pofámból és hagynak élni? Milyen frankón egymásnak uszították a jobb és baloldalt ugyanannak a kutyának a kölykei, a normális ember meg inkább elmegy innen, mint ebben részt vegyen.

5. Társadalom
A magyarok kb 50 évvel le vannak maradva. Nagyon jól be lett idomítva egy elég széles réteg, aki már vezér nélkül levegőt se tud venni. Önállóság nulla, mindent az államtól várnak, aki meg önerőből jut valahova az rögtön közellenség lesz. Nyilván el is megy innen valami normálisabb országba.
Nem tudom sírjak vagy nevessek-e azon, hogy az idomított majmokból a bokájuknál fogva rázza ki a maradék aprójukat a szeretett vezér, azok mégis végtelenül, kurvára odavannak ezért a balkáni tahóért. Rohadtul el vannak tévedve, nem ő a király akiért élni kell, hanem eljövendő nemzedék. Csak azt már jó előre kisemmizték, most meg pánikolnak, hogy a nemzedék nem jött el az adósságáért.
Egy lapáttal még rátesz a szokásos uszítás, ami miatt az öregek nem a jövőt látják a fiatalokban, akiknek át kell adniuk a tudást, hogy azok majd továbbgondolják. Nem. Az ellenséget látják benne, a saját jövőjükben is. Szánalmas.
De ezt fölösleges magyarázni ott, ahol a focistadion fontosabb az oktatásnál.

6. Biológia
Hallgatok a biológiai órámra - a természet csak nem ront - ezért mindezek mellett talán a legfőbb indok: amíg nem érzem magamban a késztetést, hogy gyereket vállaljak, addig nem fogok. Mert addig egyszerűen nem lenne jó se nekem, se annak a gyereknek. Ha majd egyszer mégis lesz, nőjön fel normális körülmények között és ne egy "kényszercsaládban".
Fuzzy Logic 2013.05.23 20:00:46
@spenci: Hát igen, addig addig ástak lefelé, hogy végül kilyukadtunk a Föld másik oldalán, Kínában. Aki a gazdaságot közmunkára akarja alapozni, sikeres ember nem lehet. A közmunkásokat azoknak adójából fizetik, akik a rohadtmultiknál meg a versenyszférában dolgoznak. Ha azokat kiüldözik innen, akkor mi marad? Nem is csak a nyugdíjak kitermelésére gondolok, de akik a versenyszférában jól keresnek, azok közvetve rengeteg embernek adnak munkát. Szakács, pincér, taxis, fodrász, stb...
Amíg az idomított reflexek működnek, nem érik föl ésszel, hogy szakemberek kellenek egy ország élére. Addig meg vagyunk lőve. Elvégre az agyműtéteket se végezheti kőműves (meg persze az agysebész se tudja hogy húzzon fel egy házat).

Itt a bizonyíték, milyen hasznos a szimpátiaszavazás. Engem nem zavar, ha egy politikus nem nagy szónok, de ha gazdasági analfabéta, az igen. Ennek a tirpáknak a taktikai érzéke is pont mínuszban van, valahol megakadt a rendszerváltás környékén. Akkor még nem volt internet, mehetett a kettősbeszéd. Most sem az a baj, hogy traktorral megy az Európa Parlamentbe, hanem hogy nem kapcsolja le az ekét, és utána gumicsizmában áll az asztal közepén értetlenül, hogy miért nem nézik úriembernek mikor öltönyt is vett.
Lakóhelytől függetlenül minden magyar állampolgár megkaphatja a választójogot a kormánytöbbség elképzelése szerint - nyilatkozta Kövér László a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumán. Semjén Zsolt már tavaly áprilisban úgy nyilatkozott: "Egy magyar nemzet van, egy…..
A harmadik negyedévben 125 milliárd forint hozamot produkáltak a magánnyugdíj-pénztárak, így az idén összesen 241 milliárd forintnál is több hozamot értek el a "nyugdíjtőzsdén" a tagok - írja a mai Világgazdaság a PSZÁF friss jelentésére hivatkozva. A legszebb az…..
Fuzzy Logic 2010.12.09 21:48:48
Hogy ki hazudik? A zösszes!

@Gyurma73: Ez olyan két legyet egy csapásra dolog. A nyugdíjpénzeket eddig "kölcsönkapta" az állam, amire kamatot fizetett. Ha megeszi a m.nyugdíjpénztárakat, a kötvényekre sem kell már fizetni. De azért a teljes összeget (megtakarítások + kötvényhozamok) nem számolhatja el tiszta bevételnek, és hiba már előre elkölteni. Lényegében egy része egyik zsebből át lesz rakva a másikba...

Tényleg most a hozamom után kell adóznom vagy nem? Jó lenne ha lecuppannának már arról a szerencsétlen rétegről aki becsületesen adózik mert a munkámmal többet keresnek mint én... (ha összeadom az én adómat-járulékomat meg a munkáltatói részt, szerintem simán igaz)
 Matolcsy György kókler. Stop. Vásári majom, pojáca. Stop. A kvadratikusan növő determinációjával és az exponenciálisan növekvő lehetőségeivel együtt. Stop. Seggberúgni azonnal, Orbán Krisztiánt kinevezni. Stop. Anikót is csókoltatom, meggyesmákos pite, vesés hurka…..
Fuzzy Logic 2010.12.06 19:02:09
@Wolff:
Hát erről egy szó jut eszembe: aztakurvabazmeg. Így egybe.
A veszélyes zoknikígyók mindenütt ott vannak, hogy gerincbeteg leszázalékolt giliszta mozgásukkal zavart keltsenek.Ráadásul megölni se lehet, mert az áramot is eszi. Veszélyes állatok ezek!     ..
Mifelénk a lopás nem bocsánatos bűn. Még a közösből sem, hát még a középosztály szűkös vagyonkájából: a Fidesz éppen saját leghűségesebb törzsszavazóit kopasztja és bélyegzi meg. Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéd napvilágra kerülésének napján megbukott. Bár még…..
Subba Viva Greg 2010.11.22 09:50:00
Ez az androgűn itt Viva Greg, és műsorvezető szeretne lenni. Ebben az Anettka projectjeiből ismert Gerencsér Tomi segít neki ezzel a lélegzetelállító kisfilmmel. Greg tündeszínű hajához jól érezte Gerencsér Tomi, hogy egy indulós, filmzenés nagyon megindító zene dukál majd,…..
Fuzzy Logic 2010.11.22 20:12:15
Volt nekem egy tévészerelő haverom, ő mesélte, hogy amikor nyugdíjas mamák telefonáltak neki, hogy baj van, Zsoltikám, nagy baj van, akkor tízből kilencszer a következő volt a probléma:A mama kis horgolt csipketerítővel díszítette a tévét - A kis csipketerítőre rárakott egy…..
Fuzzy Logic 2010.11.22 19:48:42
Nagyon jó poszt, egyetértek vele.
1. ponthoz még hozzátenném, hogy a vagdosáson kívül az elbacott újraszinkronizálástól is falnak tudok menni.
2. Az önteltséget meg még mindig nem értem... tehetségtelen, valakinek a valakije, díványakrobata alakokkal van tele a média. Mire verik magukat? Röhejes az összes.
3. Reggeli műsorokat nem nézem, valahogy nem vitt még rá a lélek... Régen a VH1-t nyomtam be, csak zene. De ugye már az sincs, szóval nem is TV-zek reggel.
4. A Fárby műsorában 5-6 éve még a dizájncentert megnéztem, az jó volt, de már elég régóta azt se tudom mikor van. A Frizbi az mi ez? Gondolom nem maradtam le semmiről :)
Mondjuk a Showder Klubbot nézem, de azt se a reteken, inkább a coolon mert ott emberi időben van.
5. Ilyen mini interjúk meg nem is tudom miért léteznek nálunk. Jelentéktelen emberek beszélgetnek jelentéktelen dolgokról, én meg teljesen leszarom. Nézek inkább animaxot. Bár mostanság azon is amcsi szemét megy.
A szalagon gyártott egyforma "celeb"-ekkel foglalkozó akármilyen műsorról fénysebességgel szoktam elkapcsolni. Olyan nevek vannak néha a cikkekben is, hogy fingom nincs honnan kéne ismerni. Rágooglezok és kiderül hogy a barátokköztös valakinek a szomszédjának a haverja, aki egyébként nem ért semmihez, intelligenciája is annyi amennyi, de jól áll neki a buzis / ribancos stílus és a rendezőnek is megvolt kétszer... áááhhh szar az egész.
De poszthoz mégegyszer gratulálok :)
Az MTI közleménye és a riporter. Az ülés szöveges tudósítását elolvashatja az Esztergom LIVE-on és a kemma.hu-n is. ..
Fuzzy Logic 2010.10.22 20:35:53
@Ili60:

Segítek, videó 2:59-től:
"Amennyiben úgy gondolják, hogy nem képesek a választó polgárok érdekeit képviselni, mondjanak le a képviselői mandátumukról. (Tömeg éljenez, dudál, stb) És ezt nagyon komolyan mondom"
Most ennek melyik felével van a problémád? Ez nem siránkozás, ez kérlek verbális_pofán_vágás, amivel a város láthatóan (hallhatóan) egyetért. Ha lesz újraválasztás, az nem azért lesz mert T. Éva nem alkalmas... Azért lesz, mert 10 Fideszes látványosan hisztizik, még akkor is ha a 'város' úgy alles zusammen rohadtul unja.
(Ezt nyugodtan NE vegyék magukra a KDNP-s képviselők, akik közleményt adtak ki, miszerint "nem tudnak azonosulni a fideszesek magatartásával".)

De nem értem miből vonod le ezt az alkalmatlanságot? Hogy beleásta magát a pénzügyekbe és kiteregette az előző garnitúrás tartozásokat? Hogy a város szeme láttára politizál, követhetik a döntéseket? Tényleg belenézhet bárki, mire megy majd az adója? Hát ez pont üdvözlendő.
Fuzzy Logic 2010.10.27 10:43:12
@balikó:
Kiskezi'csókolom!
Mire értendő, hogy a jelenlegi Mo.-i törvényekkel szemben?
Én speciel nem ezt várnám, inkább valami ilyesmit: A Mélyen Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr asztalra csap, és azt mondja "hiszti off, tünés vissza dolgozni vagy szétrúgom a seggeteket". No de a Fidesz ott tornyosul a Meggyes-féle banda mögött, ami szavazó pógár szemmel nézve igencsak kiábrándító. És persze konspirációs teóriákat indít el, hogy vajon miért ilyen fontos ez az "úriember", mit tudhat? Csúnya pénzmozgások voltak ott, de mégse kapják nyakon, csak a szocikat?
Ennek a nagy narancssárga óriásnak tipikus magyar betegsége van - kiba rossz a memóriája...
Mandiner blog Kotmány 2010.10.26 17:17:00
  Dübörög a Nemzeti Együttműködés Rendszere, mint Dave Lombardo dupla lábdobja, csakhogy az utóbbival ellentétben az előbbi nem tökéletes. Míg Lombardo képes egy kék bálnának elegendő mennyiségű kokain után is hiba nélkül eldobolni a Reign in Bloodot, Orbánék…..
Nehéz elhinni, de az Orbán-kormány sorban valósítja meg Gyurcsányék eszement ötleteit. A Tom Lantos Intézet után itt a legújabb, a Népirtás Megelőzési Központ! 2008 nyarán jelentette be Göncz Kinga külügyminiszter két magyarverés között, hogy "Magyarországnak érdeke,…..
Az önkormányzati választás, bizonyos értelemben siker az MSZP-nek. Hisz megállt a párt mélyrepülése és egy jelentősebb elmozdulás volt tapasztalható. Azonban az éledező baloldal előtt még hosszú út áll, amit természetesen a Fidesz nem fog neki megkönnyíteni. Egész biztos…..
Orbán anno az őszödi beszéd után közölte, hogy "már holnap" készen áll a kormányzásra a Fidesz. Most kedden azonban a költségvetési bizottság támogatta azt a kormánypárti javaslatot, amely szerint a választási évben kitolnák a büdzsé készítésére vonatkozó…..
Fuzzy Logic 2010.10.07 12:42:02
@Táskás Tóni:
Hajaj. De még a Jobbik is ritkulna. A zemberek embere főzhetné nekik a lecsók lecsóját a Holdon. Szigorúan vaníliás karikával :)
De szép utópisztikus álom...
On the Spot Nepál 5. 2010.04.10 00:00:00
Az amúgy elzárt és védett laktanya bejáratánál a maoista hadsereg, hivatalos nevén a Népfelszabadító Hadsereg vezérétől kapott különleges engedélyre hivatkoztunk. Valahogy muszáj volt bemenni, elvégre a leszerelt maoista gerillák ilyen laktanyákban élnek a béke óta. Tíz…..