Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fucksee

0 bejegyzést írt és 358 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Odett és a Go Girlz! – Pontos (CLS) 2008 Magyarországon akármennyire is kasztrálva lett az MTV és az MR2 is, azért ezen médiumok tevékenységének köszönhetően csak elindult valami a popzenében. Nem mondanám, hogy minden bokorban találni minőséget, de például nőkben…..
Fucksee 2011.03.07 23:40:34
Fucksee 2013.11.15 15:39:10
Mondhatnánk persze, hogy Isten áldása a hévízi tó maga – de ez a lezárt tó a maga jegyáraival jó ideje már csak a németeké és azoké, akiket az orvos odaküld, egészséges magyar paraszt nem nagyon dughatja bele csak úgy a lábát. Mi viszont pont ilyenek vagyunk, ebben a…..
Más Tészta Szívás ramennel 2011.02.08 10:02:00
Ahogy a spagetti megszívatja a jellabában étkező muszlim nőket, úgy szívattuk meg magunkat egy ramennel a hétvégén. Pedig lett volna alkalmunk felkészülni. Pár poszttal feljebb a Tampopo nevű japán gasztronómiai oktatófilmből láthattuk volna, hogy kell az ilyesmit kezelni, de…..
A Pszichologia.com Filmklub szervezésében november 16-án Ferzan Özpetek Szerelem, pasta, tenger című filmjét láthatták az érdeklődők. A vetítés után meghívott előadók osztották meg gondolataikat a látottakról – ezek egyike voltam én.A filmet, talán nem meglepő, a TA…..
Biztosan emlékeztek még Midnite-ra. Nos, tőle kaptuk a következő képet is. Örök hála neki! Mi a megoldás arra, ha a zsúfolt, tömött trolin nincs hely? Legyen kéznél egy olyan szék, ami csak a tiéd. Valószínűleg így gondolhatta ez a srác is. Saját székkel szállt fel a…..
hogyvolt VV5 - 1x17 2011.09.29 12:45:00
Óvatosan kell bánni az elismerő szavakkal, az ember ellágyul egy kicsit, aztán másnap kap az arcába egy közúti jelzőtábla színben pompázó Lilut, aki a szőke hajával semmivel nem néz ki különbül, mint a sarokba állított, beszélő diffenbachia. És hol van Balázs?! Mivel én…..
  Ez egy vágatlan beszélgetés Majoros Péterrel. Több, mint 4 perc, de aki kíváncsi rá nézze végig. Tények: A Való Világ az elmúlt idők messze legsikeresebb televíziós produkciója volt, ezt a nézettségi adatok támasztják alá. Tények2: Majka az egyetlen ember ezidáig…..
Fucksee 2011.05.15 11:24:01
Nem vesz el egyetlen parkoló helyet sem az autók elől a függőleges kerékpártároló. Az amerikai ötlet előnye az is, hogy a működtetéséhez nincs szükség külső energiaforrásra, és még fel is dobja az épületek kopár falait. A New York-i székhelyű Manifesto Architecture…..
Az RTL Klub már felkészült arra a lehetőségre, ha Szandika beváltja ígéretét, miszerint ha nyer, ha veszít a szombati párbajon, nem megy vissza a villába, mert elege van. Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője a Borsnak elmondta, hogy ha ez megtörténik, akkor új…..
hogyvolt VV4 - 4X83 2011.03.10 15:00:00
Bekövetkezett, amitől rettegtem. Jaj, dehogy a Béci kihívására gondolok, lekéstem a kihívást. Igen, nyomós okom volt rá, pofáztam telefonon. Mivel pénteken retro buliba megyek a barátnőmmel, és már csak kerek két nap van készülődni, az olyan égető kérdéseket, mint hogy…..
Remélem újra ilyen irányt vesz a jelenleg tomboló céltalanul szétfokozott, hatásvadász webdesign. Legyen végre minden letisztult, lényegretörő, hatékony, és kellemes a szemnek, mint amilyen az internet indulásakor volt minden! "A 8 évesnél fiatalabb gyerekek általában még…..
Praxis Dohányoznak a rendelőben 2010.10.23 06:00:00
Kedves Praxis! Közelebb vagyok már a negyvenhez, mint a harminchoz, de nagyon ritkán volt dolgom háziorvossal. Ha nagyon kellett, elmentem magánrendelőbe, vagy orvos ismerősöm által ajánlott szakrendelésre, stb. Betegállományban még életemben nem voltam - olyan munkahelyem van, ahol…..
Klasszikus műfaj a hamburgerreklámok összehasonlítása azzal a termékkel, amit a valóságban kapunk az étteremben. Ákos klasszicista fogyasztó, ezért a jól bevált recepthez nyúlt, és lefotózta az újfajta csirkeszendvicset, aztán kollázst alkotott. Bölcsen megállapíthatjuk, hogy…..
Subba Dopi TV 2010.07.19 11:24:11
Már egy ideje riogat a Dopeman Tv-vel, és húzogatja magára a megmondóember szerepét, tényleg ő lesz a magyar Simon Cowell? Szomorúsmiley.    ..
Íme egy oktatófilm arról, hogy miért kell a brainstormingokat úgy szervezni, hogy a szóviccelő kolléga ne érjen rá, vagy ha mégis elhangzik egy-két agyrepesztő humor, miért engedjük ezeket inkább elszállni csöndben a légkondicionált levegőbe. Azért, mert ha a szóvicc megragad,…..
Baromi régóta tesszük próbára magyarból a hallás utáni megértésünket a Negro tévéreklámjával (és ami már bekerült az Irigy Hónaljmirigy produkciójába is, ők ügyesebbek voltak). A reklámköltésben már legalább 100 milliónál járhattak, amikor engem még mindig nem…..
Subba Hülye tánc, hülye zene 2010.01.19 12:45:00
A barátnőverő Chris Brown a kedvenc hülye zenénkre táncol harisnyában sztreccsgatyában. ..
A blog.hu csapatába keresünk rutinos, LAMP környezetben tapasztalatot szerzett OOP PHP fejlesztőt Javascript, XHTML és CSS ismeretekkel. Valamilyen MVC framework ismerete, Java illetve ExtJS tudás előny, de nem feltétel.Akkor jelentkezz, ha főállású munkahelyet keresel, hosszú…..