Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rex Százados

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Clone Wars Blog Ú, azt a... 2011.04.02 11:48:17
Kijött a negyedik évad első previewje! Nem tudok semmit mondani, leesett az állam! Ezt KÖTELEZŐ megnéznetek!LINK ..
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
Rex Százados 2011.02.13 12:48:17
Rex Százados 2011.02.13 12:53:13
Rex Százados 2011.02.13 12:58:20
Úgytűnik, hogy a nagy misztikumnak még nincs vége, hiszen nem mással találkozhatunk majd a következő részben, mint Qui-Gonn Jin-nel... legalább is csak a szellemével. Jó kérdés persze, hogy mégis hogyan találkozhat Obi-Wan a mesterével, amikor a Sithek Bosszújában Yoda az, aki…..
Rex Százados 2011.02.08 15:49:26
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Nehogy leessenek! NEM VICCELEK! EZ HALÁLOSAN KOMOLY! ÉPP MOST RAKTAM VISSZ AZ ENYÉMET!  Mellesleg mintha valami sci-fi fantasy trailer keverékét nézném... Vagyis egy sci-fi fantasy film keverékének trailerjét... Vagyis... nem beszélni…..
Rövid helyzetjelentésnek jelenleg legyen elég annyi, hogy SuperGalaxys már dolgozik a Supply Lines részértékelésén, én pedig már alig várom a következő tesztalanyt, a holnap megjelenő Sphere of Influence-t. De hogy addig is történjen itt valami, gondoltam összerántok egy rövid…..
A Hivatalos CW oldaon tálaltam kártyákat megint. Vannak régiés új szereplők Jó nézegetést. Itt vannak a képek:  ..
Rex Százados 2010.09.28 18:44:29
Szereplők:Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, Riyo Chuchi, N.Papanoida, Chi Eekway, Che Amanwe, Ion,  Lott Dod, Jabba Hutt, Greedo, Rotta, Padmé Amidala, Rex, Lt. Tan Divo, TC-70Helyszinek:Coruscant, TatooineRövid ismertetés:Az elnök Papanoida családját elrabolták, és megállapodott a…..
Akárcsak tavaly, ismét eljött ez a várva-várt pillanat, mikor elindult az évad. Tavaly egy remek indítást kaptunk, és idén sem lehet mást mondani: a Clone Cadets egy remek rész lett! De lássuk, miért is! Kiképzés a Kaminon A rész kezdetekor épp a Domino osztag tesztje folyik…..
Amikor ezt írom, még én sem láttam a harmadik évad első két részét, de már töltöm le, és nektek is csak azt tudom javasolni, hogy tegyetek hasonlóképp, ugyanis már tölthető a két rész, egy videóban. Amennyiben felirat is lesz hozzá, majd azt is belinkelem ide, és azt is le…..
Rex Százados 2010.09.18 11:48:07
Emlékeztek még a szeparatista fegyverre a Defenders of Peace-ben? Ha igen, akkor biztos tudjátok, hogy az a fegyver kicsinált minden életformát, a droidoknak viszont semmi baja nem volt tőle. Nos a köztársaságiak több mint egy évaddal később kitaláltak egy új fegyvert, az…..
Clone Wars Blog ffixer lépett 2010.07.30 12:05:16
Na végre, idén is eljött a nagy nyaralás! Nekem ez konkrétan Augusztus 1.-től 8.-ig fog tartani, de ami azt illeti ma nem leszek itthon, holnap pedig már inkább a készülődéssel fog eltelni a nap. Egyébként láttam a tegnapi Bounty Hunters-t szinkronosan, szerintem vagy tízszer nagyobb…..
Rex Százados 2010.07.31 22:28:14
Rex Százados 2010.07.31 22:28:14
Sokat gondolkodtam, de végül úgy döntöttem, hogy elvetem azt az ötletet, miszerint most ismét egy videórészértékelést fogok csinálni. Végiggondoltam, és rájöttem, hogy legalább ugyanannyi idő, és energia lenne összevágni, batanulni a szöveget, konvertálni, és feltölteni egy…..
Rex Százados 2010.07.31 22:16:50
Rex Százados 2010.07.31 22:18:33
Rex Százados 2010.07.31 22:21:00
Ööö... mikor is volt legutóbb olyan rész, ami úgy teljes mértékben magáról az űrcsatáról szólt? Ööö... volt egyáltalán ilyen a második évadban? Na ugye, hogy nem. Meg úgy egyáltalán, elég ritka az, hogy egy rész úgymond CSAK az űrcsatáról szól. Ezelőtt talán Shadow…..
Tudom, az elmúlt napokban nem voltam túl aktív itt az oldalon, bocsánat érte. A Senate Murders kapcsán volt egy kis érdekesség, még pedig az, hogy a briteknél előbb jelent meg, mint az amcsiknál. Én megmondtam: akkor fogom kirakni majd, amikor az amcsiknál is megjelent. Nem (csak)…..
Remélem nincs harag, hogy csak mostanra lettem kész a szokásos részértékelésekkel, de ez a hétvége elég necces volt. Amellett, hogy két TZ-re is kellett tanulnom, és el kellett mennem busót járni, még egy névnapi bulin is részt kellett vennem, és még egy technikai problémával…..
Kezdhetném megint azzal, hogy mennyire vártam ezt a részt, meg hogy mennyire hosszú volt ez az egy hét, mire ismét kijött az új rész stb... Viszont őszinte leszek: valahogy kimondottan gyors volt ez a hét, és egyik pillanatról a másikra azon kaptam magam, hogy: "Jé, már le is…..
Tegye fel a kezét az, aki a múltkori rész után nem várta a folytatást... Na ugye, hogy mindenki várta! A kérdés már csak az volt, hogy vajon lesz-e olyan jó, mint a The Mandalore Plot? Vajon lesz-e olyan jó a sztorija? Vajon megmarad-e az a "fúú, ilyet én még nem láttam"…..
A második évad első kétszámjegyű epizódja ott kezdődik, ahol a 9.-ik abbamaradt. Még pedig az ott maradt abba, hogy egy leszálló hajó, és néhány mentőkabin elhagyta Grievous hajóját, és elindult a Saleucami bolygó felé. Az egyik ilyen mentőkabinban volt Grievous is, tehát…..
Rex Százados 2010.07.03 13:26:51
Aki nem tudja, annak elmondom, hogy egykor még nem a Köztársaság háborúzott a szakadárok ellen, hanem a Mandaloriaiak és a Jedi lovagok írtották egymást. Azóta viszont már sok változás történt a galaxisban. A régi mandaloriai harcosok azóta száműzve lettek (és úgy tudják,…..
Rex Százados 2010.07.03 13:21:29
A Clone Wars második évadjáról sok minden elmondható, de az nem, hogy az epizódok egyenletesen vannak beosztva. Először zavartalanul végig nézhettünk négy részt, utána pedig jött egy - ha jól emlékszem- három hetes szünet, amit végül is őszi szünetként is fel lehet fogni.…..
Rex Százados 2010.07.03 13:16:52