Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pulsoft

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz A diadal íve 2011.02.24 11:14:22
Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig…..
Pulsoft 2011.02.25 00:04:48
Üdvözlet mindenkinek, aki az elmúlt 50 napot kómában töltötte. Ez idő alatt a forradalmi munkás-paraszt néppárt a Zemberek nevében és a Zemberek által átvette a hatalmat, mindenkit leváltottak, az alkotmánnyal törlik ki a seggüket, és a forradalmi rendcsinálásban voltak olyan…..
Gulyásdemokrácia Mondd, hogy vicc 2010.07.03 08:55:45
Hát ilyen egyszerűen nincs. Komolyan a nem hiszem el kategória. Nincs mit mondani, én földig meghajlok a kormány előtt: Torgyán óta nem volt semmi a politikában, ami úgy igazán meg tudott volna lepni. Sem az első Orbán-kormány brutális öntömjénezése, sem Medgyessy balhéi, sem a…..
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..