Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rajaram

0 bejegyzést írt és 538 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon minek köszönhető az, hogy sokkal kevesebb dohánytermék fogy az országban, mint akár egy évvel ezelőtt?  "A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által közzétett adatok szerint júliusban 6, augusztusban pedig 12 milliárd forinttal kevesebb jövedéki adó folyt be a…..
Szegény Bajnai Gordon, akármit csinál, tuti, hogy nem jó. Ha felszólal a Szolidaritás szobordöntögetős tüntetésén, akkor uszít és gusztustalan és az a baj. Ha viszont a beszéde után rögtön lelép, akkor félszívű, langyos és az a baj. Üljön fel a gázsütőre, mondja neki…..
Miközben honfitársaink egy része Kádár Jánost sírja vissza, kormányunk láthatóan mindent megtesz, hogy ne csak feleslegesen nosztalgiázzunk, hanem meg is kapjuk a rendszerváltás előtti államberendezkedés egy-két jellegzetes pillérét. No azért nem direktbe építi a szocializmust…..
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
Pénzkérdés Füstszüret 2012.09.11 08:00:00
Részben a szigorodó szabályozás, a növekvő árak, illetve az egészség felértékelődésének köszönhetően egyre csökken a dohányzók száma Európában és a fejlett világ országaiban. Magyarországon is javul a helyzet, bár még a dobogós dohányos nemzet vagyunk. Nálunk talán…..
Éhségsztrájkba kezd Gyurcsány Ferenc. 168 óra a Kossuth téren, csak folyadékon. A Kossuth tér visszatér, csak most fordított felállásban. "Lesznek tüntetések, lesznek. Lehet tüntetni a Parlament előtt. Előbb-utóbb megunják, hazamennek." - mondta 2006 nyarán. Így igaz ...Szegény…..
rajaram 2012.09.10 13:13:48
@dr. Aullah:
nem akarok semmit mondani, csak konstatáltam egy tényt. minden nap történik valami ebben az országban, ami a legsötétebb diktatúra felé vezet. nem gyurcsánynak, hanem a fél országnak kellene éhségsztrájkolni, mert nemsokára késő lesz. gyurcsány legnagyobb hibája az volt, hogy nem tudott bánni a szemét ellenzékkel és kiszabadult a szellem a palackból.
Édes Néném, mindig érdeklődéssel figyeltem azokat a szelíden óvatos elemzéseidet, amelyekben a legordasabb és -cinikusabb húzásokban is képes voltál meglátni a lágyító humánum lehetőségét, és az „egyrészt-másrészt” dekázással döntetlenre menteni a menthetetlent…..
Meglepő koalíciók lehetőségét veti fel a Republikon elemzése: egy most tartott választáson a modell szerint – hiába a többségibbé tett választási rendszer - senkinek sem lenne egyedül többsége, s ha nem akarnak a pártok megismételt voksolást, olyan lehetőségek maradnak, mint…..
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Közgép-sztori a második Orbán-kormány legkellemetlenebb, legveszélyesebb témája lehet. Amikor legutóbb, két hónappal ezelőtt írtam róla, még csak az volt világos: a Fidesznek dolgoznia kell azon, hogy elhárítsa az ellenzéki támadásokat. Mára…..
A Médiatanács Klubrádió elleni szánalmas és átlátszó akciója újra a napnál is világosabbá teszi, hogy a csak Fideszes tagokból álló testület bármilyen eszközt képes bevetni a magyar sajtószabadság megregulázása érdekében. Időközben a háttérben zajlik egy másik…..
Ez a poszt csupa találgatás. Még szép.Kapkodjuk a fejünket. Egyre több információ lát napvilágot alvilági körök és a magyar rendőrség rendszerszerű, igen jól szervezett "együttműködéséről". Amerikai filmeken nevelkedett magyar állampolgárként olyan nagyon nem…..
Vastagbőr Martonyi gratulált 2012.06.21 12:01:00
"Martonyi János elismerően szólt az egyiptomi demokratikus átalakulás eddigi eredményeiről, és gratulált az első szabad elnökválasztás sikeres lebonyolításához, amely megfogalmazása szerint fontos mérföldkőnek számít - olvasható a közleményben. A magyar külügyminiszter…..
Két éves az Orbán kabinet, és divat értékelni a működését. Azt, hogy a hazai potentátok miként vélekednek a sikerként eladni szándékozott, győzelmi jelentésbe csomagolt csődtömegről már volt alkalmunk megismerni. Most az Economist elemzője árnyalta a képet: a "korrupt és…..
rajaram 2012.06.08 11:45:23
www.youtube.com/watch?v=wippooDL6WE

a riport végéről lemaradt, amikor matolcsy elhagyta a szobát
Nem lesz népszerű, amit mondok: az a javaslat, hogy a pártok a következő két évben ne kapjanak állami támogatást, a mostani kabinet időszakában az egyik legdurvább, a demokratikus versenyt leginkább korlátozó ötlet. Tudom, hogy a tömegdemokrácia korában megnyerhetetlen az a vita,…..
A 264 oldalas pdf-t még nem tudtam átrágni, de a lényeg amúgy is az utolsó 5 oldalon van."Az államháztartás egyensúlyát a költségvetés bevételi oldalán alapvetően öt új adóintézkedés bevezetésebiztosítja. Az intézkedések kialakításakor a Kormány nagy hangsúlyt helyez…..
rajaram 2012.04.23 21:12:52
Megjött a Széll Kálmán 2.0. Megszavazták, lesz, ennyi. Hatékony, mi?DE!Az egész alapja (és nem a vége!!!), hogy a GDP arányos államháztartási hiány 2012-ben 2,5%. Na ez ölég nagy baj, ezt többen, akik a számokhoz értenek, és nem nagyon kalkulálnak hosszútávon egyszeri…..
rajaram 2012.04.23 21:11:51
"I don't know what you heard about meBut a bitch can't get a dollar out of meNo Cadillac, no perms, you can't seeThat I'm a motherfuckin' K-D-N-P" Szeretnénk a kereszténydemokraták győzelméhez gratulálni. Örülünk, hogy végre szembe mertek szállni a Fidesszel, méghozzá nem is…..