Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agiika9

35 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző írásomban már jeleztem, hogy nehéz dolog a paleolit étrendet egységes rendszerként kezelni, mert valójában mindenféle elmélet tarkabarka összessége, ami még folyamatosan változásban van. Ennek megfelelően a következőkben olvasható kritikai gondolatok is csak korlátozottan általánosíthatóak.…..
agiika9 2014.01.20 16:12:12
@Physim31419:
Érvelésem azon alapult, hogy vagyok olyan szakértői szinten élettudományokban, hogy tudom, hogyan kell tudományos kutatásokat végezni, az eredményeket megvitatni, észérvekkel és nem erővel. A PhD-hoz ugyanis ilyen kutatások kell elvégezni.
Külön öröm, hogy az utolsó, poénnak szánt kijelentésbe sikerült belekötni!:)
Napjainkban divatja van az olyan „tudományos” cikkeknek, mozgalmaknak, amik az eleinket évezredeken át megtartó étkezési szokásoknak rohannak neki teljes erőből. Ennek megfelelően a tej és tejtermékek ellenségei is egyre több világhálós felületen nyilvánulnak meg, ezek közül emeltem ki egyet…..
Nyereményjátékal próbálunk még segíteni a karácsonyi önajándékozási lázon így last minute, a Discovery Channelen látható Gyalogszerrel az Amazonas mentén című kétrészes filmben megismert felfedező, Ed Staffort dedikált, eredeti nyelvű könyvét nyerhetitek meg. Ed Stafford…..
Mostmár tényleg tele van a Homár ivarszerve a mobiltelefonok mellé adott előfizetés nélküli internettel. Mint tudjuk, ilyen nem létezik. A Telenornál viszont még mindig alapból minden előfizető megkapja a sötét középkori 13 Ft/10kB-os tarifájú wap-csomagot (ilyen hogyan létezhet…..
 Hát szokás szerint én vállaltam be az ilyen gusztustalan, elfogyaszthatatlan, hányós feladatokat, így ezt is...Lájkoljátok ezerrel, mert én szó szerint falom a nyarat annak minden apró összetevőjével együtt... :D..
Ha szeretnétek szerepelni a blogunkon, küldjetek nekünk videót arról, ahogy elrappelitek nekünk az alábbi szöveget! A legjobbakat feltesszük! :)"Magyarországról jöttünk és nem ismerünk Bé tervet, A fesztiváloknak idén mi adjuk az értelmet!Na figyeljetek, mert itt jön…..
 Kérésed számunkra parancs! :) Néhány sajnos ki is szabadult a speckó szúnyogfogó eszközből (ami valóban az)!     ..
Hát tessék: egy kis rúdtánc!!:) ..
 Ha már ilyen testhezálló a feladat, akkor megmutatjuk, mivel dolgozunk mi, biológusok! Nem mondom meg, mi micsoda, találjátok ki! :)   gyerekkorban:   felnőttkorban:     gyerekek és felnőttek együtt:   ...akiket esznek:   ...és akik…..
 Feladat: A lányok mossák meg a fiúk hátát. Csak jelzem, hogy a feladatot nem kényszerítettük ki MCsvel, Tündi ragaszkodott hozzá :P :D  ..
 Aki megszámolja, mennyit gyűjtöttünk, az vendégünk a következő fesztiválon egy bambira! :)..
Milyen jó, hogy ha az ember biológus, akkor igen sok elvetemült ismerőse van. Mint a képeken látható kedves zoológus barátnőnk is! :)  Ui.: Köszi Kátya!!:)     ..
 Vonatozásnak indult, de rúdon pörgés lett belőle.....
 Egy kastélyt sikerült, bár csak egytornyú lett...nem itták elég gyorsan a söröket! :)..
Szervusztok Kedves Nyárfalók-blogolvasók! Krisz volnék az instantkáosz csapatából, és sajnos olyan suta vagyok, hogy magamtól nem tudok feltölteni blogposztot vagy mi ez, ezért Alex barátunk segítségével kerül fel a blogra. Na szóval, túl vagyunk a Nyárfalók keretein belül 3…..
agiika9 2010.07.20 22:57:05
mondhatnám, hogy a kenyérsütés a specialitásom és már a szomszédok is hozzánk járnak péksütiért.. de hazudnék:D mindenesetre a kenyeret sikerült megsütni, a balaton forma is stimmel, az eladásról készült videót pedig itt láthatjátok:) képek a sütésről: aki a…..
agiika9 2010.07.20 10:42:55
 Hát, nem lett túl sok, de így a kivonás után több, mint 4 hónappal azért nem olyan rossz...:)..
 Két laptopon négy kézzel videót vág, konvertál, feltölt, blogol...közben meg maradék végtaggal rakott krumplit főz...Hiába, haladni kell a korral, ma már gáz, ha nem tudod azt a hülye rakott krumplit!! :)(mindenhol van egy tesó, aki viccesen dokumentálja az eseményeket!…..
 A legjobb videó erről még a VOLT felsztiválon készült, amint először szerettük volna felállítani a 4 fős sátrunkat. 4en próbálkoztunk reménytelenül. Végül, éjjel, sötétben egy fizikus lánynak, Vikinek sikerült megmentenie minket! Köszi :) A soundon már pikkpakk ment a…..
 Ismét itthon. Ismét munkában. A hazaút majdnem olyan fordultos volt, mint az odaút. Szájról szájra terjedt a fesztiválozók között, hogy vasárnap hajnali 6kor indulnak fesztiválbuszok Pécsre. Ami nem is olyan nagy hülyeség, lévén, hogy Pest irányába 3 óránként megy…..
 Hárman vágtunk neki ismét a forgatásnak, hogy a lábaink előtt heverjen az efott közönsége.  Nézzétek meg a videót, hogy sikerrel jártunk-e.  A képeken látható Télapó és Békakirályfi nem a képzelet szüleménye. :) ..