Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nbt-hajni

12 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nbt – djuice Nyárfalók sziget 2010.08.16 12:23:00
 bocs, de nagyon jól éreztük magunkat.......;) ..
 Ennek a feladatnak Bobi vágott neki, és nem kis sikerrel teljesítette is. :) Sajnos valamilyen műszaki meghibásodás (val. nem nyomtam le a gombot, és ezer bocs) miatt a legnagyobb hódítása nem lett felvéve. Két csinos lány cserébe azért, hogy a Bobi szerez nekik egy fuvart a…..
Mivel Veszprém mellett elszakadt az ékszíjunk, gondoltuk akkor már feladattá hasznosítjuk a lehetőséget, így stoppal érkeztünk Kapolcsra. Meglepően könnyen. Amint kiálltunk a táblácskánkkal, máris felfett egy kisbusz, ami Nagyvázsonyig vitt, ahol éppen kiszálltunk, és már meg…..
 Az a helyzet, hogy szerintem ez a feladat nagyon a helyszínre illett!! Mindenki kedves és jókedvű!!!! És Gergő elég jó pacsigyűjtőnek bizonyult! :)      ..
 Nem gondoltam volna, hogy ilyen cselesek a hangyák. Eddig még nem próbáltam meg hangyát szedni, (vagyis de, de az még gimiben az erdei iskolában volt büntiből, mert kiszöktünk a helyi kocsmába...), de most már tudom, hogy nem egy kanál a legjobb eszköz. :) De sikerült. A…..
Már az efottra sikerült elkészítenünk, és csináltunk néhány más meglepetést is, és fogunk még újabbakat is, de addig is a képeken a trikóink. :)  ..
 1. mindenki jókedvű, figyelmes és segítőkész-tökre nem néznek hülyének, ha magamban mosolygok, hiszen ők is megteszik, és ők is mosolyt kapnak válaszul...ezért nem restellnek kacarászni, ha pl. majdnem orra esnek a semmiben, vagy nem tudják kinyitni a "már egyszerűbb…..
 Az efotton találtunk egy nagyon jó délutáni elfoglaltságot a művészi ambíciókat táplálóknak.Pólófestés!!A képen éppen a csapatpólóm készül.  ..
Sziasztok!Én most nem lehetek ott efotton, de azért ezt csak kicsit sajnálom. Ugyanis mosolyországból jelentkezem. ;) Ági barátnőmet rossz ám egyedül hagyni, és kimaradni a jóból! Keressétek meg, és helyettem is szórakoztassátok!!!! :) Induláskor nagyon vicces dolog…..
nbt-hajni 2010.07.16 18:55:34
 egy kis értelmezés.....mert sokmindenkinek nem tisztaösszlike, amit mindenre nyomkodással lehet elérni=út a főnyeremézhezfeladatokra kapott like=pénz a következő fesztiválramindkettő nagyon kell....aktuálisan főleg a feladatokra....ha lehet, mindegyikre nyomj, mert az alapján…..
nbt-hajni 2010.07.06 19:14:33
 Sziasztok, mivel a többi csapat is kirakta az MTV-s feladatot, ezért én is írnék róla pár szót, mivel dokumentálni nem tudtuk, csak az MTV rögzítette. Először is elindultunk a sátorral a Nagyszínpadhoz... Ott éppen ákos hangpróbát tartott ezért nem igazán volt…..
 Gondoltam, ránk fér egy kis természettudomány...mindenhol csak a pia....Aki megmondja mi ez, vendégem egy italra....:) ..
nbt-hajni 2010.07.06 12:51:43
Mikor a feladatot csináltuk, nem tudtuk, hogy mit is kell....csak a lovaglás maradt meg...., úgyhogy ez egy csíkos kecske, a sör az én kezemben, a fotót pedig Mr. Furry készítette...;) ..
nbt – djuice Nyárfalók volt... 2010.07.04 20:12:00
hazaértünk a voltról (vagy legalábbis mindannyian megérkeztünk valahova).....nagyon jól éreztük magunkat...és még nincs vége...épp csak egy kis regenerálódási szünetet kaptunk.....holnaptól végre izgalmas lesz a blogunk, ugyanis akkor fognak felkerülni a képek, videók....addig…..
nbt – djuice Nyárfalók Hajni 2010.07.03 19:50:00
1984. Parov Stelar. Naplemente. Hosszú séta egy tengerparton. Pushkarev. Barátok. Egy pohár bor a Duna-parton. Még több a Gödörben. Keret. Foci. Bogarak, kígyók, békák. Bicikli. Tóparti fürdőzés. Reggelig tartó tombolás. Lájtos főzőcskézés. Kísérletezés. Fuzárium.…..