Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gere rihárd

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz névváltoztatgatásai, szimbolikus baszakodásait nagyrészt figyelmen kívül szoktuk hagyni, hiszen legtöbbször ők is csak fogják a fejüket, ennyire hülyék nem lehetünk. De most eljött az idő amikor azt kell mondani, foglalod a kurvanyádat, de nem ám a mi hazánkat! A…..
  A tavalyihoz és a tavalyelőttihez hasonlóan idén is megkérdezzük kedves olvasóinkat, mi a véleményük a Mandinerről. A kérdőív itt érhető el néhány napon keresztül, köszönjük mindenkinek, aki kitölti. A válaszok kiértékelésével a blogon…..
        I. A 4K! és AlinskyAmikor 4K! akciót tervezünk, fél szemünkkel Alinsky-re sandítunk. Vajon működőképesnek találná, amit csinálunk? Itt az ideje, hogy egy kicsit tudatosan is terjesszük az ideáit és a módszereit, mivel…..
 Nemsokára megnyílik az EKF egyik csúcsberuházása, a Konferencia és Koncert Központ. A minden igényt kielégítő modern épület a hatos út festői bevezető szakaszán van. Nézz balra a Penny Marketnél (a képen a piros tetős épület), utána van a Shell Kút, mellette a…..
  Gratulálunk a konokul kitartó pécsieknek a radarügyben elért győzelmükért, a hon védelme azonban továbbra sem tűnik elsőrangú feladatnak Magyarország számára.   Az évek óta politikushalálokkal, belassult EKF-projekttel, katasztrofális pénzügyi helyzettel megvert…..
Két éve kerülöm gyalog, kocsival Ágoston téri műhelyét. Kincskereső Kisködmönös melankóliára számítottam, ehelyett élénk, tengerkék szemeket, hetvenhat jó év történetét, és a boldog élet titkát kaptam. Sváb. Reggeltől délig varr az üzletben, két óra ebédszünet -…..
gere rihárd 2010.07.03 09:12:57