Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petermortar

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Pinares-i iskolaszállásunkról a mára már szokásosnak mondható menetrenddel indítottuk a napot: miután reggel 7-et beszéltünk meg kezdésnek Martinnal - aki ennek megfelelően 6.55-kor derűs mosollyal kiült a kapu elé - közel fél órás csúszással mi is letelepedtünk mellé,…..
Mindenek előtt a társaság összes tagja nevében elnézést kell kérnem a blog frissitési rendszertelenégéért. Tisztában vagyunk vele, hogy számunkra is meglepő méretű olvasói körünk jobbat és többet érdemel, de akármennyire ostorozzuk egymást a blogírásra, a szállásra érve…..
Putnoki bement aludni, viszont köszönhetően annak, hogy a bilbaoi reptér leszálló folyosója a fejünk felett húzódik, nekem még nem igazán megy... Így legalább a blogon is behozzuk magunkat. Mielőtt életünk legkényelmetlenebb napjáról hosszasabban is beszámolnék muszáj…..
  Sajnálatunkra már az utazás kezdete előtt rá kellett döbbennünk Bálint szervezői középszerűségére, Putnokival ugyanis annak ellenére 8.55-ös időpontot beszélt meg üllői úti találkozójuknak, hogy 7.55-re gondolt. Maga a repülőút zökkenőmentesnek bizonyult…..
 Pár szót az útról azoknak, akik véletlenül vagy szánt szándékkal ide tévednek és érdeklődnek. 5 fős csapatunk július 8-án indul repülővel Párizsba, majd onnan TGV-vel (nem kicsit menő) megyünk tovább a spanyol-francia határvárosba - Irúnba. Ahonnan 9-én elindulunk 900…..